Folkets val

The Best Immersion Blenders på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande.

Medan vi har grävt in i köksredskap av blandning och blandning sortera tidigare, inklusive renoverade (och bara lika bra) Vitamixes , Kok -med-signerade bländare , och Amazon-godkända juicepressar och handblandare , här, de bästa nedsänkningsblandare på Amazon, för soppor, smoothies och Bulletproof kaffe. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa övergripande nedsänkningsblandare

Braun MQ505 Multiquick Hand Blender

4, 5 stjärnor, 371 recensioner

"Den perfekta nedsänkningsblandaren. Jag köpte det här för att ersätta min 15-årige Braun som tjänat mig så bra, och det här är den perfekta uppgraderingen! Inga krusiduller, inga dumma hastighetsjusteringsknappar eller värdelösa multibladhuvuden som gör samma sak och tar upp utrymme i köket - den här blandaren är ren och funktionell enkelhet. Den vågiga klockformen minskar verkligen splashen och förhindrar att sugningen blir alltför stark och är ganska lätt att rengöra. Whisk attachment är utmärkt för kräm eller ägg, och undanröjer behovet av de gamla tvåbladiga handblandarna, så jag kan bli av med det. Kanske till och med bli av med min vanliga mixer - det här är så mycket enklare! "

Bäst nedsänkningsblandare på en budget

Utopia Home Premium Hand Blender med 8 tums avtagbar blandningsarm

4, 1 stjärnor, 138 recensioner

"Kastade min gamla ut för flera år sedan.

Insåg inte hur mycket jag saknade min blender tills jag köpte den här. För vad du får i paketet är det här en fantastisk affär! På min gamla kunde du inte ta bort axeln för att rengöra, så jag var alltid försiktig så att jag inte fick motorn våt. Du behöver inte oroa dig för det med den här. Lumpless sås, fantastiska äggröra, vispad smör och många fler saker. Jag är säker på att jag hittar många fler användningsområden för detta. "

Bästa trehastighetsdämpare

KitchenAid KHB2351CU 3-Speed ​​Hand Blender

4.1 stjärnor, 1 642 recensioner

"Varför berättade ingen om det här förut? Blandaren piskar upp soppor i ögonkastet. Holiday matlagning gick så mycket snabbare med chopper. Buzz, löken är hackad; buzzzzz, persiljan är redo att garnera världen; buzzzzz, nötter är redo för kakor; swoosh och grädden är piskad. Och duken väskan håller tillbehören borta. Jag har inte gjort en smoothie, men jag är säker på att det blir en vind också. Allt jag kan säga är, få en! "

Bästa sexhastighetsdämpare

OXA Smart Kraftfull 4-i-1-nedsänkning handmixersats

4.5 stjärnor, 2 391 recensioner

"Jag visste att jag ville ha en nedsänkningsmixare. Så dåligt. Så dåligt att jag tillbringade en bra två veckor som läste alla Amazon-recensionerna och försökte bestämma vilken som skulle köpas. Vilken wattage? Vilken hastighet? Slutligen åtagit jag mig till OXA, och är så glad jag gjorde! Jag älskar denna nedsänkningsblandare! Det är så roligt, det är ganska enkelt att använda och får jobbet gjort. Jag älskar att det kommer med en justerbar snabbuppringning så att du kan börja långsamt och sedan öka hastigheten (och undvika att spränga saker överallt). Det har också en fin, snabb turbo-knapp. Detta gör den perfekt för att blanda nära någonting. Så oroa dig inte för att läsa ALLA RESULTATEN och spendera timmar debattera. Få bara den här. Det blir jobbet fantastiskt! "

Bästa nio-hastighetsdämpare

Mueller Ultra Stick 500 Watt 9-Speed ​​Kraftfull Immersion Multi Purpose Hand Blender

4, 7 stjärnor, 603 recensioner

"Så värt vartenda öre! Det här sätter min blender till skam och tar upp en fjärdedel av utrymmet. Jag planerar att bli av med min bländare nu. Tar bara en snabb sköljning för att rengöra, löjligt kraftfullt, väldigt bra gjort. Inte alls tufft, och det är bra att jag kan använda den i nästan allt! Inte mer överföra heta soppor till mixern - vad en röra! Jag kan blanda min smoothie i ett dricksglas - mindre att städa upp efter. Jag är inte säker på vad jag väntade, men det har definitivt överskridit några förväntningar jag kunde ha haft. Du behöver denna köksapparat i ditt liv! "

Bästa nedsänkningsblandare med flera bilagor

Chefman Immersion Blender & Electric Spiralizer / Vegetabilisk Skivare 6-IN-1 Food Prep Kit

4 stjärnor, 95 recensioner

"Har du någonsin försökt spiralisera grönsaker för hand? Jag kan berätta, det är hemskt. Detta har gjort mitt liv så mycket bättre. Att vara hälsosam, att göra veggie spaghetti och roliga veggie quiches har blivit lätt att göra! Det är en dröm som går i uppfyllelse. Lätt att använda. Lätt att städa. Och alla funktioner fungerar bra. Det enda jag fortfarande behöver köpa är en handblandare, eftersom visp är bara en visp (inte idealisk för tjockare smet). Även ersatt min Cuisinart! Inga klagomål!"

Bästa nedsänkningsblandare med justerbar hastighet

Cuisinart HB-155PC Smart Stick Stainless Steel Hand Blender

4, 3 stjärnor, 537 recensioner

"Jag är fortfarande relativt ny att laga mat. Jag prenumererar på flera YouTube-kanaler dedikerade till matlagning och såg att den här enheten blir allt vanligare. Och nu vet jag varför. Det är bara för jävligt praktiskt att inte ha. Det finns en mängd modeller där ute, inte bara av Cuisinart, men andra tillverkare, men jag valde den här för variabel hastighet. Det fungerar bra, och det ser bra ut om jag lämnar ut det på disken med resten av mina rostfria apparater. Vem kan begära mer? Det lyser när man gör en puré soppa. Snarare än att överföra din soppa till bländaren, måste du städa ut bländaren, bara hålla den i din sopppanna och låt den göra allt arbete. Denna metod är inte bara bekväm när du lagar mat, men du har en mindre sak att rengöra efteråt. "

Bästa ergonomiska nedsänkningsblandare

Breville BSB510XL kontroll grepp immersionsblandare

4, 4 stjärnor, 797 recensioner

"Jag är en Luddite och ganska billig och konservativ när det handlar om att köpa de senaste köksredskapen. WELL HONEY, jag blev bara av med en massa gamla verktyg som jag inte behöver längre tack vare detta, inklusive min dyra mixer. Det är noggrant utformat och välgjord, helt värt priset. Jag gillar särskilt hur bra chopparen fungerar; Skålen är den perfekta storleken för mig (jag lagar mat för en, men älskar att laga mat och använda den nästan dagligen), samtidigt som man hanterar små mängder som några vitlöksklyftor. Hittills har jag hackat nötter, örter, frysta bär.

En snap för att städa allt, skölj och lagra bara. "

Bästa professionell fördjupningsblandare

All-Clad KZ750D Stainless Steel Immersion Blender

4, 1 stjärnor, 261 recensioner

"Jag shoppade i flera månader och letade efter en 600-watt nedsänkningsblandare. Jag började tro att mitt enda alternativ skulle tillgripa en vanlig restaurangdämpare, men dessa saker är enorma och dyra. Jag kom äntligen över All-Clad-nedsänkningsblandaren och förväntade mig att den skulle kunna jämföras med de andra varumärkena vars effekt sträcker sig från 200 till 400 watt. Jag var glad att upptäcka att All-Clad är en 600-watt-enhet. Jag förväntade mig att det var bättre än den enhet som jag ersatte, men jag förväntade mig inte att det var bra. Jag var beredd att stå vid spisen medan man blandade nybakad grädde-soppa. Jag använde All-Clad immersion mixer och gjordes i ett par hjärtslag. Jag blev förvånad över att det gjorde så snabbt arbete med soppan. Jag rörde soppan med den andra handen och letade efter stora bitar av svamp, och fann ingenting annat än de fina små bitarna av svampar som jag ville ha. "