Folkets val

De bästa infraröda värmarena på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna och utesluter de mest övertygande. Medan vi har skrivit om rymmevärmare (och andra kalla väder-väsentligheter som varmvattenflaskor och handvärmare ), gjorde vi ett djupt dyk här för att fokusera specifikt på de bästa infraröda värmare som du kan hitta på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa generella infraröda rymdvärmare

Dr Infraröd bärbar rymdvärmare, 1500-watt

4, 2 stjärnor, 3 522 recensioner

"Jag älskar denna lilla rymdvärmare. Min största oro var ljudnivån som skulle produceras av en rymdvärmare, men jag har funnit att jag inte har något emot det ständigt vita bruset som produceras av fläkten i denna enhet. Jag tror att det faktum att det är enhetligt och ständigt gör att det kan tona in i bakgrunden något, och jag tror inte att du kan köpa en helt tyst rymdvärmare ändå. Det värmer upp mitt utrymme ganska snabbt och förbättrar verkligen mitt humör, vilket var en oväntad fördel med att vara toasty varm. Jag ser till att det ser ut som en retro-apparat eller robot, med det trevliga trähuset och storleken större än din typiska rymdvärmare. Att det är på hjul är bekvämt, för jag kan enkelt trycka bort det från mig själv med en fot om det blir för varmt. Jag kan också slå på och av och kan justera temperaturen med min fot utan att behöva böja ner och granska kontrollerna, vilket också är trevligt. Jag har haft det här lite över en månad och har inte haft några problem, men jag ångrar inte att köpa den förlängda garantin för som $ 4, just i fall. "

LifeSmart Large Room Infrared Värmare

4, 1 stjärnor, 913 recensioner

"Denna värmare var en livsparare. Jag bor i nordöstra, och vintrarna är mycket långa och mycket kalla. Jag har tvingat elektrisk luft, som har lagt min räkning på $ 700 i månaden i tidigare vintrar. Jag behöll den tvingade luften vid 50 grader. Och kompletterad med denna värmare på 70 till 68 grader från november till april. Min elräkning har varit runt $ 200. Den här jävla värmaren har varit på nästan 24/7 i sex månader, och jag har NULL klagomål.

Fördelar: Energieffektiv, levereras med fjärrkontroll, kan fortsätta utan problem, tyst, kostnadseffektivt.

Nackdelar: .

Kan inte tänka på någon. "

Homegear 1500 m² infraröd bärbar rymdvärmare

4 stjärnor, 528 recensioner

"Jag älskar den här lilla värmaren så mycket! Jag bor i söder och behöver inte året runt, men det är trevligt att sitta i ett rum under en stor del av dagen och köra den istället för vårt HVAC-system för hela huset. Mycket lätt att använda, fin touch med fjärrkontrollen, och lätt att bära runt till varje rum. Det berättar att du bara ansluter den till ett vägguttag, men jag glömde och förstörde en strömkabel. Glöm inte - bara vägguttaget! "

Bästa infraröda värmare för infraröd eldstad

Duraflame Infrared Quartz Eldstadskamin med 3D Flame Effect

4, 4 stjärnor, 728 recensioner

"Jag har sett en mängd olika eldstäder, och den här är överlägset den trevligaste! Ljuseffekten skapar en trevlig atmosfär och går mycket tyst. Kontrollerna (inklusive fjärrkontroll) är lätta att använda. Termostaten och timerinställningarna har varit korrekta. Elden är inte super ljus, så jag brukar inte använda dimmerinställningarna. Designen är pittoreskt och kanelfärgen ser vacker ut med vårt sovrumsinredning. Det här är en snygg, prisvärd och mycket säker (det blir aldrig varmt vid beröring) alternativ till en ved eller gasskamin. "

Lifesmart Large Room Infrared Quartz Fireplace

3.9 stjärnor, 928 recensioner

"Jag köpte denna eldstaden för extra värme i min 750 kvadratmeter källare, och jag måste säga att jag är mycket imponerad. Jag debatterade detta köp i åratal och även om man skulle köpa denna eller en kvartsvärmare eller oljefylld radiator-typ värmare. Jag valde en av dessa enheter eftersom jag också ville ha lite atmosfär att gå med värmen. Den här enheten har hög, låg och eko-inställning, och vi brukar sätta den till låg eller eko, och det tar en chill av det stora rummet underbart. Gränssnittet på enheten är väldigt tillgängligt och användarvänligt, och som en bonus är fjärrkontrollen lika användarvänlig. För extra värme och en mycket trevlig atmosfär tror jag inte att du kan slå denna enhet till priset! Jag skulle köpa igen i hjärtat. "

Duraflame Infraröd Quartz-setvärmare med realistisk Ember-säng och loggar

4, 2 stjärnor, 992 recensioner

"Min eldstad är inte en låda, så jag kunde inte få den som var innesluten. Lyckligtvis var den här bara logguppsättningen, och den passar bara rätt. Det såg så riktigt ut, barnen var rädda för att röra den. Gjorde julen mycket bättre - bara klagomål var att sladden är på fel sida, så det var för kort för att nå uttaget eftersom det lindades runt till andra sidan. Var tvungen att använda en förlängning som gick bakom julgran, så det var inte synligt, men när vi tog ner trädet var det ett ögonblick. Men det är bara för semesterperioden, så det är bra. "

Bäst oscillerande-torn infraröd värmare

Duraflame Portable Electric Infrared Quartz Oscillating Tower Heater

3, 9 stjärnor, 148 recensioner

"Vi har ett kallt, oisolerat solrum i Illinois, och denna värmare kan ta lugnet ur luften. Jag är säker på att det skulle hålla de flesta rum varma. Det är solidt gjort och har överlevt våra missbrukande småbarn. Det tippar inte eller bränner dem. Filtret är lätt att rengöra. Den oscillerande funktionen är väldigt praktisk. "

Bästa väggmonterbara infraröda värmare

Dyna-Glo Liquid Propane Infrared Vent-Free Wall Heater

4, 3 stjärnor, 162 recensioner

"Köpte denna värmare för att kasta lite värme i min källare under de kallare tiderna av året. Min källare håller samma temperatur året runt för det mesta, runt 60 till 70 grader, men det är de 60 graders dagarna som jag ville tämja lite. Jag hakade denna värmare i min naturgaslinje, och den strålande infraröda värmen den här värmaren sätter ut är imponerande! Den har fem keramiska värmeelement och kan justeras för att köra antingen en, tre eller alla fem åt gången. Den har en kontrollerad pilotflamma med automatisk avstängning. Jag lade till den frivilliga fläkten för att förbättra cirkulationen, vilket den gjorde, och autofunktionen är mycket funktionell. Jag har en gas / CO2-detektor precis ovanför denna enhet, och vid full blast får jag inga larm. Mycket imponerande för en ventilfri värmare, eftersom den sportar en bättre än 99 procent effektivitet betyg. Det är extremt välbyggd och hängande på väggen var en vind, eftersom konsolen är väl utformad och ger en solid hängande bas. För pengarna är denna värmare en stjäl, och jag rekommenderar det starkt! "

Bästa bärbara inomhus / utomhus infraröda värmare

Mr. Heater Portable Radiant Heater (propan-driven)

4, 5 stjärnor, 657 recensioner

"Kvalitetsvärmare. Läs bruksanvisningen innan du lägger den i ett slutet tält eller annat sluten utrymme. Har använt flera gånger med fullständigt förtroende för O2-sensorn och spetsensorn. Sov flera nätter med detta på full blast hela natten. Bra sätt att hålla sig varm på Scout camping turer med dina barn. Jag har blivit mjuk i min ålder.

Mr. Heater "Little Buddy" bärbar strålningsvärmare (propan-driven)

3, 9 stjärnor, 822 recensioner

"Tar lite tid att gå, men den här värmaren sätter verkligen ut några seriösa BTUs. Vi använde det nyligen på en 180 mil långlandsresa i den höga öknen på vintern. Det var riktigt kallt ute, och det hjälpte till att få inuti vårt tält trevligt och smakligt. Jag tycker om att den har en låg O2- och spetsgivare. Oroa dig inte för att det bara har en värmeinställning eftersom allt jag vill göra är att värma upp tältet och sovsäcken på morgonen och natten. "

Bäst infraröd värmare för montering direkt på en propan tank

Herrvärmare Single Tank Top Värmare

4 stjärnor, 412 recensioner

"Ursprungligen köpt för fiske, det har inte använts. I helgen dog vår gas log spis, och då dog vår värmepump på den kallaste natten av året (5 grader). Nedre våningen var det ned till 53 grader vid 5 am. Det är nu 67 ett par timmar senare tack vare Mr. Heater. "

Bästa infraröda värmare för utomhusbruk

Mr. Heater 35, 000-BTU Propan Radiant Heater

4, 2 stjärnor, 77 recensioner

"Lätt att använda med mycket värme för områden med flera hundra kvadratfot - ger både strålnings- och konvektionsvärme. Perfekt för att arbeta i ett garage eller annat utomhusområde - inte för inomhusbruk. "

Bäst infraröd ljusbehandling lampa

Beurer Infraröd ljusterapi lampa

4, 3 stjärnor, 583 recensioner

"Som en europeisk som flyttade till Nordamerika blev jag förvånad över hur svårt det var att hitta infraröda värmelampor. I Tyskland är dessa lampor mycket vanliga och används för att hjälpa till med förkylning och muskelsmärta. Det tog mig tid att hitta en lämplig produkt som var jämförbar med vad jag var van att. Beurer IL 50 uppfyller mina förväntningar fullständigt. 300 Watt ger behaglig värme, produkten står tillförlitligt och stabil, och vinkeln är lätt att justera. Timern är också bra. "

Bästa infraröda värmare för kycklingar eller ankor

Brinsea EcoGlow Brooder för Chicks eller Ducklings

4, 3 stjärnor, 711 recensioner

"Jag har haft dessa köttlökar i ungefär tre år, och jag äger omkring tre av dem. Jag har aldrig haft problem med dem, och de håller kycklingarna den perfekta temperaturen. Kycklingarna älskar att krypa under dem. Jag tror att eftersom de rör på varmaren från toppen känns det mer som mamma. Jag älskar märket Brinsea. Jag hade en stor inkubator, som jag sålde, men det var fantastiskt. Jag äger även mindre inkubatorer och automatiska vattendrag för inkubatorerna, alla är underbara. Dessa fungerar fortfarande bra, och jag gillar det om något händer, kan jag fortfarande få delar. Brinsea gör en kvalitetsprodukt, och jag har ingen ånger när jag köper dessa och rekommenderar dem. De är värda pengarna på lång sikt. "