Folkets val

De bästa iPadfallen på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Foto: Rättvisa hos säljaren.

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna och utesluter de mest övertygande. Medan vi har täckt bärbara väskor , bärbara ryggsäckar och bärbara batteriladdare innan, nollar vi på de bästa iPadfallen på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

iPad Pro 9.7 / iPad Air / iPad Air 2

Bästa billiga iPad fodral

MoKo Väska till iPad 9.7 2018/2017 Slim Lätt Smart Shell Stativskydd, Rose Gold

4, 4 stjärnor, 1 960 recensioner

"Detta MoKo-fall till min nya iPad 2017 är precis vad jag hoppades på. Det är mycket fin kvalitet, passar perfekt, sätter iPad i sömn och väcker den. Det är väldigt funktionellt och vackert, förutom! Utan omslaget var jag så rädd för att låta den glida ur mina händer, men locket gör det lättare att hålla och gör mig mindre nervös. Jag är nöjd med detta köp. "

Bästa läderfodral i iPad

ProCase iPad 9.7 Case 2018/2017 iPad Fodral - Stand Folio Skalväska till Apple iPad 9, 7 tum, passar även iPad Air 2 / iPad Air

4.7 stjärnor, 2.944 recensioner

"Tittade på ett antal omslag till min nya iPad (2017) och det var vinnaren. Den passar väldigt snyggt, är lätt att applicera, och ger ett utmärkt skydd för iPad. Det gör också ett bättre jobb att tillhandahålla en stabil och bekväm position när du använder iPad. Efter att ha använt detta under några månader är jag mycket nöjd med mitt val och rekommenderar starkt för alla på marknaden för ett säkert och funktionellt fall. "

Bästa iPad-fodral med Bluetooth-tangentbord

Fintie iPad 9, 7 tums 2018 2017 / iPad Air 2 / iPad Air Keyboard Väska - 360 graders roterande stativskydd med inbyggt trådlöst Bluetooth-tangentbord

4, 1 stjärnor, 668 recensioner

"Jag är förvånad över hur ofta jag använder det här tangentbordet. Skyddet passar min iPad 2017 mycket bra och jag kan enkelt svänga skärmen från landskap till porträtt. Det tog mig ett par dagar att vänja mig på storleken på nycklarna, eftersom jag ständigt skriver på min dator på jobbet, men det är nu väldigt enkelt. Jag skriver med min normala hastighet utan problem. Rekommenderas starkt."

Bästa texturerat iPad fodral

Speck Products StyleFolio Väska till iPad Air / Air 2

4, 2 stjärnor, 567 recensioner

"Absolut älskar det här fallet. Den passar perfekt. Korrekta utskärningar. Snäpplåset är mycket bra för att hålla min skärm säker. Högtalaren har inte utklipp. Istället har det små kanaler för att styra ljudet framåt, vilket är bra. Detta fall skyddar min enhet från att krossas av de jätte högskoleböckerna i min ryggsäck, och det har sparat min skärm från flera droppar. Efter all denna tid ser saken praktiskt taget helt nytt ut. "

Bästa ljudförstärkande iPad fodral

Poetisk TurtleSkin Nya iPad 9, 7 tums 2017/2018 Skalfodral med silikon och ljudförstärkning

4, 4 stjärnor, 289 recensioner

"Jag älskar min nya Poetic TurtleSkin fall! Det medföljande stället är hållbart och stannar på plats 100 procent av tiden. Jag använde den på min säng och det lutade aldrig över eller kollapsade. Även när jag kom och satt på min säng, föll den inte. Fallet glidde direkt och fortsätter tills du fysiskt tar bort det. Slutligen är ljudhöjningen orealistisk och fungerar definitivt. Det hjälper när du har höga ljud runt dig. Poetic gjorde ett fantastiskt jobb med det här fallet. "

Bästa fallet för barnen

Fintie Väska till Apple iPad 9, 7 tums 2018 Modell (6: e Gen) / iPad 9, 7 tums 2017 Modell (5: e Gen) / iPad Air - Kiddie Series

4, 7 stjärnor, 390 recensioner

"Köpte detta till vår 2-åriga dotter att använda när vi reste utomlands i en månad. Jag köpte den i lila så att det skulle sticka ut, som vi visste att vi skulle jonglera mycket mellan henne, en baby, pass, bagage etc. Det är lätt för henne att greppa men också snyggt står upp om hon blir trött på att hålla den. Det verkar som om det kommer att hålla upp och se bra ut länge. Min man och jag har gillat det så mycket, vi har skämt om att få en annan i svart för oss vuxna. "

iPad Pro 10.5

Bästa skyddande iPad fodral

OtterBox Defender Series Case för iPad Pro (10, 5 "- 2017 version)

4, 5 stjärnor, 338 recensioner

"Det här är ett väldigt fint, robust fall. Min iPad Pro kände mig för delikat i mina händer. Jag kände mig som att jag lätt kunde bryta den eller det skulle glida ur mina händer. Efter att ha lagt till det här fallet känns det nu oförstörbart! Det är inte nära så skrymmande som jag trodde det skulle vara. Skärmen är mycket tydlig och det finns inga "bubblor" som jag hittade med LifeProof-fallet på min gamla iPad. Jag gillar bonus ansiktsskyddet som fördubblas som ett stativ! Det är på dyr sida, men du får vad du betalar för. "

Bästa magnetiska iPad fodral

Zugu Väska - iPad Pro 10, 5 tums fodral Prodigy X - Mycket skyddande men tunn + Bekväm magnetisk stativ + Sova / Väckarkåpa

4.9 stjärnor, 1 004 recensioner

"Som en långvarig OtterBox-användare var jag lite nervös med ett nytt företag för min nya 10, 5 iPad Pro. Jag letade efter bra skydd, men med en smalare design för resor. Zugu-fallet har allt det, och med stor funktionalitet också. Justeringsvinkeln är fantastisk för att hitta rätt position för läsning eller skrivning. Det slankare fallet är fantastisk och välbyggd för resor. Mitt företag (iPad) är mycket bulkigare. Kvaliteten var uppenbar från det ögonblick jag öppnade lådan och till ett rimligt pris. Mycket nöjd med detta köp. "

Bästa klart iPad fodral

ESR iPad Pro 10.5-fodral, klart hårdt fodral [perfekt match med smarttangentbord] Slim Fit Back Skalskydd till iPad Pro 10, 5 tums (Clear)

4, 7 stjärnor, 287 recensioner

"Perfekt passform för min iPad Pro! Den passar exakt med Apple-tangentbordskåpan. Mycket lätt att installera. Tog ungefär tio sekunder. Det lägger till just rätt mängd skydd. Det lägger inte till massa och tar inte bort den snygga designen. Jag känner mig så mycket bättre nu när ryggen är täckt istället för bara framsidan. Bra pris också. Jag kommer definitivt att titta på detta företag i framtiden för liknande produkter. "

iPad Pro 12.9

Bästa roterande iPad-fodral

Fintie iPad Pro 12.9 Väska - 360 graders roterande stativfodral med smart skyddskåpa Automatisk sova / vakfunktion för Apple Pro 12.9

4, 6 stjärnor, 1 086 recensioner

"Genial! Bra produkt, produkt som annonseras, och ett bra pris. IPad själv roterar 360 grader medan det fortfarande är fallet, skyddar iPad som annonseras. Och jag kan hålla min iPad i fallet när jag lägger den på tangentbordet och stället som jag köpte för min iPad. Jag har varit borta i alla dessa år och köper dyra produkter som har defekter antingen efter dig eller efter att deras garanti upphör. "

Bästa iPad ärm

ProCase iPad Pro-fodral, kuddeskyddande ärmväska, fodral för Apple iPad Pro 12, 9 tum

4, 6 stjärnor, 772 recensioner

"Det här är mer än bara en ärm. Det är ett professionellt kvalitetsfall för iPad Pro. Det är noggrant utformat och erbjuder utmärkt skydd för en dyr enhet som behöver behandlas med försiktighet. Foderet är mjukt och det finns bara rätt mängd dämpning så att med iPad Pro inuti är fallet knappt en tum i tjocklek. Det finns en liten elastisk slinga i vänster sida för att säkra Apple Pencil. Det är funktionellt, vackert och prissatt rätt. "

iPad 1, 2, 3, 4

Bästa iPad fodral med tangentbord

iPad Tangentbord + Läderväska, Alpatronix KX100 Bluetooth iPad Tangentbord Väska Med Flyttbart Trådlöst Tangentbord och Inbyggt Tablet Stand För iPad 4, 3, 2, 1

4, 3 stjärnor, 1 423 recensioner

"Efter att ha tittat och tittat och läst massor av recensioner slog jag på Alpatronix Keyboard Folio-fodralet till min första generationens iPad. Min iPad (första gen, kom ihåg) passar lätt in i fallet. Jag är en certifierad technodolt, men jag kunde ställa in den, ladda upp den och synkronisera den med min dator utan hjälp - det är först! Jag har bara haft det i ett par veckor, men det är precis vad jag letade efter; Chiclet-nycklarna fungerar bra, hemknappen sparar krångel och för priset är det mycket. "

Bästa iPad fodral för barn

Speck Products iGuy frittstående fodral för iPad 4, iPad 3, iPad 2 och iPad 1

4 stjärnor, 1 285 recensioner

”Amazing !!!! Denna produkt är allt jag förväntat och mer! Jag har en dotter (8 år gammal) som använder sin iPad varje dag och lägger den verkligen genom ringsignalen med att bita, kasta, spill och en tvättlista med saker som skulle ha mig här för alltid om jag skulle lista det hela! Den här killen har visat sig inte bara toppa det sista fallet som hon hade men också överskrider det i funktionalitet och skydd. Om den här någonsin slits ut, skulle jag definitivt få en annan utan tvekan! Även armarna är perfekta för barnet att bekvämt bära runt sin iPad! "

iPad Mini

Bästa smala iPad fodral

Khomo iPad Mini 1 2 3 Väska - DUAL Series - ULTRA Slim White Cover

4.5 stjärnor, 12 674 recensioner

"Vilket kap! Jag köpte Apple Smart Cover och var inte bekväm med det faktum att det inte hade något skydd mot ryggen, så jag återvände det och köpte Khomo-locket. Det är lätt, och fungerar lika bra som det dyrare Apple-fodralet jag har för min vanliga iPad. Sömningsmekanismen fungerar bra; Jag har inte haft några problem med det. Med tanke på hur billig det är är jag villig att köpa en annan om några månader om jag måste! Det fungerade så bra att jag köpte en annan för en iPad Mini med näthinnan. "

Bästa iPad fodral för barn

Avawo Kids Case till Apple iPad 2 3 4 - Lätt Vikt Shock Proof Convertible Handle Stand Barnvänlig Tablet

4.5 stjärnor, 1.052 recensioner

"Jag beställde detta fall för en äldre iPad som jag gav till min nästan 5-åriga son. Det har stått emot mycket tortyr! Jag kunde nästan kalla det oförstörbart !! Den känns mjuk och skumaktig och han älskar handtaget eftersom det är lätt att bära, och du kan ställa det på en hård yta för att stå upp. Jag är övertygad om att ge den fem stjärnor och är mycket nöjd med mitt köp. "