Folkets val

De bästa järnerna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst överensade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om de bästa plaggskonstruktionerna , rygglinsrullarna och underkläderväskorna, delar vi här de bästa strykjärnen för att klä ut dina klädesrinkar, som valts av Amazon-granskare. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa övergripande järn

Rowenta DW5080 Focus Micro Steam Iron

4.3 stjärnor, 4 409 recensioner

"Detta järn är det som saknas i ditt liv. Den glider så smidigt, blir varm nog för att påskynda strykningsprocessen och ånger mycket väl. Det är dyrt, men det gör strykning mycket roligare och runt 40 procent snabbare. Formen gör det lätt att stryka längs sömmar, och det är egentligen inte så tungt som jag trodde det skulle vara. Det känns nästan som att det är självglidande, allvarligt. Det här är Dyson of Iron, och när du byter, kommer du aldrig tillbaka till de billigare ursäkterna för strykjärn - löftet. Ärligt talat, jag vet inte hur jag gjorde det till 30 innan det här järnet kom in i mitt liv. "

Bästa budgetstrykjärn

Sunbeam Steam Master GCSBSP-201-FFP Stort Anti-Drip Non-Stick Rostfritt Stål Soleplate Iron

4 stjärnor, 2 542 recensioner

"Att vara en professionell sömmerska, jag använder ett järn varje dag. Detta är det bästa järnet jag någonsin har använt! Jag har haft ungefär tio strykjärn under mina år av professionell sömnad, och den här är det bästa järnet jag har köpt, händerna ner! Ångan är fantastisk och temperaturen är spot-on. Jag älskar den stora vattenreservoaren och järnets vikt. Detta järn läcker inte vatten, vilket är en smärta när du stryker. Du kommer inte bli besviken över det här järnet! "

Black & Decker Classic Steam Iron F67E

4, 1 stjärnor, 1 613 recensioner

"För att vara helt ärlig, är jag lite förvånad över mig själv för att jag har tillräckligt starka känslor om ett strykjärn för att skriva en recension. Men, tyvärr, här är jag. Mycket enkelt, det här är det bästa järnet jag någonsin har använt. Som en man som inte planerar sig bra, tenderar jag att stryka mina kläder på ad hoc-basis, och det här stålet gör det så enkelt och snabbt som möjligt. Detta järn är tungt, även innan du fyller behållaren med vatten. Ett tungt järn är ett bra järn. De billiga plaststrykjärnen fungerar inte bra för en anledning; de är inte tillräckligt tunga för att faktiskt trycka på rynkorna ur kläderna. Detta järn värmer mycket snabbt. När du stryker en skjorta på morgonen och försöker bli redo för arbete, är hastighet nyckeln. Detta järn besviker inte. Detta järn är billigt. Priset var detsamma som de ovannämnda billiga plaststrykjärnen, men är ganska mycket bättre på alla sätt. Detta järn har enkla kontroller. Som en mixer med en på / av-brytare har detta järn alla kontroller som du behöver för funktionalitet och inte mer. "

Hamilton Beach Steam Iron med utdragbar sladd

4 stjärnor, 294 recensioner

"Jag älskar det här järnet. Min gamla av den här versionen dog och jag trodde att jag ville ha något nyare och snyggare, så jag köpte ett annat varumärke. Pojke, vilket misstag! Jag betalade dubbelt så mycket för det och det slutade ånga efter ungefär en månads användning. Så ändå borde jag just beställt den nya versionen (den här här) av mitt gamla järn. Mitt ursprungliga Hamilton Beach järn varade i åratal. Jag är mycket nöjd med allt på detta järn. Det dammar som galet, vilket innebär att du måste fylla på det ofta, men pojken gör jobbet på mina 100 procent bomullstyg som jag använder för att tillverka. Det är inte superljus, men inte heller tungt. Den nya infällbara sladden är ett bra plus. Jag rekommenderar det starkt! "

Bästa resor järn

Steamfast SF-717 Mini Travel Steam Iron

4, 3 stjärnor, 1 598 recensioner

"Jag spenderar mycket tid i Tyskland, där strykjärn säkert inte ingår i standardrummet [hotell] - i själva verket är de flesta levererade antingen, eller strykrummet ligger i en viss klinkällare. En gång bad jag om ett järn i tre dagar och det var inte tillgängligt alla tre dagar. Cue den här lilla killen. Jag har haft det i fem år nu, och det följer alltid mig utomlands. Det värms upp snabbt och svalnar långsamt. Jag reser med bara bär-oss de flesta gånger, och TSA och Europas flygsäkerhet ger inte det en ny blick. Som en glad kund rekommenderar jag gärna detta resjärn. "

Bästa trådlösa strykjärn

Panasonic NI-WL600 sladdlös flerkriktad järn

4, 3 stjärnor, 500 recensioner

"Först och främst, jag är en kille och tycker inte om att stryka, men jag är också en verkställande och behöver klä sig bra på kontoret, och det här stryket är bokstavligen det närmaste du kan komma att stryka" roligt "(inte riktigt kul, men så nära som möjligt). Inga kablar att arbeta runt eller komma i vägen. Det värmer upp från rumtemp på mindre än en minut, och den lilla storleken och omnidirektionell sågplåt gör viskning runt mina klänningströjor och byxor en bris. Jag älskar också "power shot" ångbrytning alternativet, som inte bara får ut några rynkor men också sätter ett fint veck i mina kravar. "

Panasonic NI-L70SRW Trådlös Strykjärn

4, 3 stjärnor, 1 038 recensioner

"Vilket utmärkt köp för en upptagen college student! Kabeln är slutligen borta, och jag har en plats för att vila järnet säkert när jag inte använder det. Järnet värmer snabbt och förblir vid temperaturen under strykningen, om den lämnas på basen när den inte används. Det är lätt att fylla järnet med vatten, eftersom dess vattenbehållare lossnar från järnet. Du kan ta den till kranen och fylla den, och den snäpper rätt tillbaka på plats. Det är ett smart och funktionellt designelement som jag inte har sett i andra strykjärn. En annan stor egenskap hos detta järn är att den kommer med en väska som har ett handtag för enkel transport. Det snäpper lätt på plats och lossnar lika lätt från järnet med ett tryck på en knapp. Det är rimligt i storlek och lagrar lätt var som helst. "

Bästa digitala displayjärn

Rowenta DW9280 Steam Force Professional Digital LED-displayjärn med rostfritt stålplåt

4 stjärnor, 3 425 recensioner

"Jag har alltid hatat strykning, men behöver göra det varje vecka. Jag har använt butiksmärken billiga strykjärn för evigt, tänker alla strykjärn är alla samma. De blev heta och avlägsna rynkor. Pojke, var jag fel. Efter att ha hanterat min nuvarande järn som spyttar upp, läcker och faller ihop bestämde jag mig för att gå med en Rowenta. Jag har velat ha en i åratal, men kunde inte motivera priset. Nu när jag har en och har använt den, skulle jag betala dubbelt så mycket för den. Jag älskar absolut detta järn. Det glider bara över kläderna, och med ett pass är rynkorna borta. Jag älskar ångbrottet, bra för byxorna. Min enda ånger, jag önskar att jag skulle ha beställt det tidigare! "

Black & Decker Digital Advantage Professional Steam Iron

4, 2 stjärnor, 5, 089 recensioner

"Väntade några månader för att bli acklimatiserad till detta strykjärn för att granska, och till min förvåning älskar jag absolut det mer varje gång jag använder den. En recension, från någon som egentligen äger och använder detta järn, sålde mig med hur stor ångan är och pojken var hon rätt! Black & Decker byggde detta järn för människor som faktiskt stryker. Den har utmärkt justerbar ånga, är lätt att greppa (ingen ratt för att komma i vägen), behöver inte att vattnet hälls ut ur sin stora tank efter användning och gör ett bra jobb att trycka på kläder och sy. Det värmer upp mycket snabbt, och det är lätt att läsa både de digitala inställningarna och mängden vatten i tanken. Det är lite tungt, men strykjärn så väl, det märker jag inte nu. Sladden är välskött, stannar ur vägen. Det är det bästa järnet jag har använt under många år för att sy. "

Bästa scorch-mark-förebyggande järn

Oliso TG1050 Smart Iron med iTouch-teknik

4, 2 stjärnor, 462 recensioner

"Det finns massor av bra strykjärn på marknaden, inklusive varumärket Oliso. Vad som skiljer det här är popupfötterna. Jag älskade den här funktionen från första gången jag pluggar järnet i och sätter det genom sina steg, stryker cirka 30 meter nyvasket bomull för några täckprojekt. De scorch-guard fötterna är fantastiska! Jag insåg hur mycket påfrestning jag hade lagt på min handled och lyfte upp järnet och satte det ner när jag arbetar på ett täckprojekt. Tryck bara på det från tyget, omordna det du jobbar på och tryck på järnet igen för att glida tillbaka på tyget. Och vattentanken är en bris att fylla - varför tänkte ingen på detta tidigare? Jag hoppas att det här järnet varar eftersom det redan är bortskämd för mig. "

Bästa hår-rätare-inspirerade järn

CHI Steam Iron With Retractable Cord

4, 4 stjärnor, 237 recensioner

"Jag har tidigare använt ett CHI-hår järn i det förflutna och fann att kvaliteten var exceptionell, så jag var ivriga att prova detta CHI-järn. Fullständig information: Jag hatar att stryka, men CHI Professional Steam Iron gör den här fruktade chore mycket enklare och snabbare. Jag satte detta strykjärn på provet under en tre timmar lång strykningmaraton nyligen och det fungerade som en mästare. Den tio fotiga sladden med ett svängbart ända knuffade aldrig eller trasslade. Temperaturreglagen är lätta att läsa och temperaturen stannar konstant under hela strykningssessionen. Jag gillar särskilt ångfunktionen, som gör att användaren kan välja lite eller mycket kraftfull ånga. Andra strykjärn som jag äter brukar spita vatten eller läcka efter strykning under någon tid. CHI läckte aldrig, aldrig sputtered, aldrig spotta genom tre timmars användning med ångsatsen på maximal effekt. Det här järnet har en bra vikt - tillräckligt tung för att driva ut rynkor, men lätt nog för att inte trötta din arm. Solplattan glider enkelt över tyget och den superspetsiga spetsen är utmärkt för att komma runt knappar. Högt rekommenderad."

Bäst strykjärn för systrar och crafters

Rowenta DW5197 Partner av Fashion Focus Steam Micro Steam Iron

4, 1 stjärnor, 865 recensioner

"Jag har använt det här järnet för att sy i några månader nu och är väldigt nöjd med det. Mitt tidigare Rowenta-järn hade en auto-off, vilket gör det svårt att använda för att sy. Den äldre modellen hade jag också haft mycket få ånghål och med ålder började läcka. Med denna modell har jag inte haft några läckande problem, och med 400 ånghål är det en sydröm som gör det möjligt för mig att snabbt trycka skarpa sömmar och komma tillbaka till min symaskin. Jag rekommenderar starkt detta strykjärn för alla som syr kläder eller filtar. Det är också ett bra strykjärn för att behålla dina kläder. Slutligen fungerar självrengöringen på detta järn bra och vattentanken är mycket större än mitt första Rowenta-järn, som var från slutet av 1990-talet. "