Folkets val

De bästa köksknivarna och bestick på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om köksknivar , skärbrädor och slaktblock , knivslipare , stekknivar och till och med frågade kockar att dela med sig av sina favorit köksknivar , här ritar vi upp de bästa knivarna som du kan hitta på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa kockkniv

JA Henckels International Classic 8 "Kockens Kniv

4, 6 stjärnor, 634 recensioner

"Jag jobbar i ett kök, och jag använder den här kniven för allting. Jag skulle rekommendera denna kniv till den som gör en hel del prep-arbete. Det jag gillar mest om den här kniven är hur tunt bladet är och hur balanserad det känns i dina händer. Den är så lätt och liten (jämfört med mina gamla tio tums knivar) att jag bara vill skära något. Jag använder även det här bladet hemma, även om jag har tre andra kockknivar att välja mellan. Jag älskar bara hur det känns i min hand; det är så naturligt. "

Bästa japanska kockkniven

Global G-2 - 8-tums, 20cm Kockens Kniv

4, 8 stjärnor, 507 recensioner

"Min man och jag ÄLSKAR den här kniven! Varumärket rekommenderades i en rå-vegansk receptbok jag köpte, så jag beställde både kockens och paringsknivarna. Vi har bara ägt det några månader, men vi använder det för ALLT! Den är skarp, stark och mycket bekväm att hålla. Vi skär många grönsaker i vårt hus, så det här är förmodligen det mest använda föremålet i vårt kök, och vi är väldigt nöjda med det! Jag skulle definitivt rekommendera det globala varumärket till alla som är seriösa att hugga. "

Bästa keramiska kniv

Kyocera Advanced Ceramic Revolution Series 5-1 / 2-tums Santoku Knife, Pink Handle

4, 1 stjärnor, 276 recensioner

"Jag har blivit förförd av min kniv. Den är lätt och anpassar sig så naturligt till min hand. Denna baby glider genom tomater och persikahud (även om jag också har en keramisk tomatsnittkniv som jag älskar också). Jag älskar att jag skär genom ost, brownies och fudge denna högsäsong utan att "klibba". Jag har en hel del bra knivar (Cutco, Wüsthof), men jag älskar Kyocera keramiska knivar så mycket att jag gav dem ut för gåvor till alla mina flickvänner. Dessutom ska varje tjej ha en rosa kniv, eller hur? Jag lägger mina i diskmaskinen, vilket är något du inte ska göra med de flesta andra bra knivar. Min son är en kock som använder de mycket dyra japanska kolstålskönheterna, och han godkänner också dessa. "

Bästa slaktkniv

7-tums rostfritt stålhackare

4, 5 stjärnor, 911 recensioner

"Jag känner min väg runt ett kök och har använt en mängd olika bestickverktyg för olika uppgifter. Denna klyvning gör vad det är meningen att göra och mer! För priset på den här kniven väntade jag inte för mycket. Pojke, var jag fel. Jag har använt denna bestick för allt från att skära kött till att hugga grönsaker. Kniven kommer väldigt skarp, var försiktig när du tar bort den från lådan. Denna klyvare har ett bra grepp och är lätt att hantera. En annan sak som jag verkligen uppskattar om den här kloka är dess vikt. Jag gillar en klyv som är hård och har lite kött (ordspår avsedd) för det. Den här gör - men det är inte skrymmande eller tung i sig . Jag har ägt klyvningar tio gånger priset på den här och har inte haft hälften av framgången. "

Bästa skärmkniv

Professionell 10 "Köttskärande Kniv

4, 5 stjärnor, 119 recensioner

"Jag kan äntligen skära kött som jag vet vad jag gör. Önskar jag visste om den här kniven för länge sedan. Jag tycker också om handtagets vikt och känsla. Supersharp blad skär snabbt och enkelt.

Köp den här kniven, du kommer inte att vara ledsen. Kan inte vänta med att ta med detta till min brors hem i Vermont kom tacksägelse och visa upp det. "

Bästa boning kniv

Victorinox 6-tums bukt Fibrox Pro Boning Knife med flexibel blad

4, 8 stjärnor, 1 603 recensioner

"Jag har aldrig haft en boningkniv. Jag saknade mig. Det här är en glädje att arbeta med; Jag räcker för det ofta. Jag älskar min kocks knivar, men det är bara så lätt att butterflying ett kycklingbröst som om det föddes för att glida genom det ömma köttet. I kväll skilde jag en ribbensög från sitt ben nästan genom att titta på den. För julen ska jag göra fett på en anka. Det är så obehagligt. Bra kniv. Om du är på staketet, får du en. "

Bästa sushi kniv

Kök + Hem Non Stick Sushi Knife

4, 4 stjärnor, 1 077 recensioner

"DET ÄR PERFECTLY DESIGNED FOR SUSHI. Det här är en mycket anständig kniv, det är lite på den lätta sidan, och det gör att det känns tinny i handen. Det är väldigt skarpt ur lådan.

Det fungerar bra för lätt kött och grönsaker, men det finns inte tillräckligt med "häft" för tyngre kött eller andra föremål. Hålen gör att den håller sig mindre, så det fungerar utmärkt för sitt avsedda ändamål: sushi! "

Bästa paringkniv

JA Henckels International CLASSIC 4 "Paring / Utility Knife

4, 7 stjärnor, 299 recensioner

"Den här kniven köptes av min man från min önskelista till jul, för att ersätta mina gamla Henckels som oavsiktligt brutit (lita på mig, det tog mycket!). Det är mycket kraftigare än den gamla och tog några användningsområden för att vänja sig, men den här kniven är stor, och för priset kan man bara inte slå. Jag är en att ta min kniv med mig när jag reser, eftersom jag brukar klippa mig när man använder "utländska" knivar. Så den här kommer nu att resa med mig varje sommar, och självklart är min "dagliga förare!" Kärlek, kärlek, älska denna kniv !! "

Best serrated paring kniv

Victorinox 3, 25-tums Paring Knife Med Serrated Edge, Spear Point, Black

4, 5 stjärnor, 1, 508 recensioner

"Denna kniv är en av de bästa för priset. Om du vill skära tomater eller annan köttig frukt eller grönsaker, gör dig själv en tjänst och köp en enkel serrated kniv. Den här är överkomlig och gör jobbet perfekt. Det är också mycket skarpt, så var försiktig så att du inte skär dig själv. En serrated kniv är en stor fördel för en rak kant. Vi har använt det i fyra år, utan skärpning, och det går fortfarande enkelt genom tomater. "

Bäst serrated utility kniv

Wüsthof Classic 4110 Serrated Utility Knife

4, 7 stjärnor, 156 recensioner

"I Europa kallas den här kniven" korv "eller" brunch "kniven. Eftersom amerikanerna inte brukar skära baguetter eller Weisswurst som en del av lunchen, har Amazon valt att kalla detta vad det är: den serrated utility kniven. Namnet är trots detta, kanten på denna kniv är densamma som den på Wüsthof-tomat- och brödknivarna, och kniven gör faktiskt utmärkt på tomater (som inte är så fruktansvärda annorlunda än korv) och knaprigt bröd.

Där denna kniv verkligen utmärker, skär man dock citrus. Bladet är tillräckligt lång för att hantera grapefrukt, och den skulpta kanten kommer att skära jämn kumquats och nyckelkalkar utan att krossa massan. Så jag skulle ha kallat detta citruskniven (eller kanske "mjuka saker med en hård hudkniv"). Medan minen inte används så ofta som paring eller kockens kniv är det bland våra kökets fem bästa. "

Bäst serrated brödkniv

Victorinox schweiziska armén 10-1 / 4 "Serrated Bread Knife med Fibrox Handle

4, 8 stjärnor, 1 279 recensioner

"Min fru och jag bor runt hörnet från en underbar brödbutik, så vi ger den här kniven en hel del användning under en genomsnittlig vecka. Den skivar genom både mjuka, färska bröd och hårda, crusty med lätthet. Serrated kant är inget skämt och gör snabbt arbete med hårda ostar och andra skivor behöver du ha runt köket.

Den är lätt, men känns solid och säker i handen. Ingen anledning att tro på den här kniven kommer att tråkiga när som helst snart, även med regelbunden och konsekvent användning. Glad med köpet och definitivt rekommendera! "

Best serrated brödkniv under $ 20

Orblue Rostfritt Stål Serrated Bread Slicer Knife

4, 6 stjärnor, 834 recensioner

"Jag fick min brödkniv, och den överträffar mina förväntningar. Jag har letat efter den perfekta kniven att använda på vårt hemlagade bröd ett tag nu. Jag gillar verkligen hur denna kniv känns: Vikt, balans, handtag och blad är underbara. Det är perfekt! Jag önskar bara att jag skulle ha känt till det för många år sedan. Tack för att du skapade den perfekta brödkniven !! Det går inte i en låda. Jag har ut det med resten av mina ofta använda knivar. "

Bästa ostkniv

Prodyne CK-300 Multi-Use Ostfrukt och Veggie Kniv

4, 4 stjärnor, 598 recensioner

"Jag förstod aldrig hur viktigt det är att ha den rätta kniven för att skära ost. Efter att ha kämpat i åratal för att skära ost med fel knivar och bara slutade med en ojämn röra, köpte jag äntligen den här kniven, och vilken skillnad! Hålen håller kniven från att dra på osten, och de skär det väldigt snyggt och rent. Jag skulle köpa den här kniven till en vän. "

Bäst rostfria steakknivar i rostfritt stål

JA Henckels International Stainless Steel 8-Piece Steak Knife Set

4, 5 stjärnor, 682 recensioner

"Dessa knivar är fantastiska! Jag har ägt dessa i över ett år och jag använder dem hela tiden. Jag kör dem genom diskmaskinen, men det finns inga fläckar eller fläckar, och de har inte tråkigt. Designen är vacker, eftersom den ser ut som silverplagg istället för en skrymmande stekkniv. Jag är också glad att handtagen är sömlösa utan utrymme för defekter, smuts etc. Jag äger redan två uppsättningar eftersom vi använder dem så ofta. Jag kunde inte vara lyckligare med den här produkten, och jag rekommenderar starkt! "

Bästa biffknivar under $ 20

AmazonBasics Premium 8-Piece Steak Knife Set

4, 3 stjärnor, 1 234 recensioner

"Det här är en utmärkt uppsättning stekknivar till ett överraskande lågt pris. Vi behövde extra knivar för Thanksgiving och tittade på lokala butiker. Priserna var ganska höga, så jag gick på Amazon och stötte på dessa. Jag var skeptisk till kvaliteten. Åtta knivar till ett så lågt pris verkade ganska tvivelaktiga. De såg ut som om de skulle vara bra för Thanksgiving Day, så jag tog chansen och beställde dem. När de kom fram var min fru och jag verkligen imponerad. De är mycket beefier än jag hade förväntat mig. Handtagen är lite större än knivarna vi har, och bladet är bredare. Serrationen sträcker sig från ungefär mitten av kniven till ändpunkten. Bäst av allt är de väldigt skarpa! Turkiet Dag anlände, och dessa killar skivades rent genom hela köttet. Vi älskar dem! De ser bra ut, har lite häft och tyngd åt dem, ett bra handtag för grepp och ett bra blad som gör sitt jobb väldigt bra. Utan tvekan, om du letar efter en uppsättning stek knivar, rekommenderar jag dem varmt. "