Folkets val

Den bästa kökskalan på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om bländare , en hopfällbar salladsspinnare , en zoodle-maker och till och med en ödmjuk men effektiv jordgubbskropp innan, har vi gått djupt här på de bästa köks- och matskalorna som du hittar på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa digitala kökskalan

Ozeri ZK14-T Pronto Digital multifunktionell kök och matskala, Teal Blue

4, 6 stjärnor, 13, 430 recensioner

"Jag ville ha en mat skala för att hjälpa mig att bättre förstå min del storlekar. (Hur ser faktiskt tre uns fisk ut?) Jag tittade på dyrare skalor, men bestämde mig för detta. Jag är väldigt nöjd med denna skala! Det är enkelt, men effektivt. Jag satte bara en tallrik på skalan, tryck på "tare" -knappen för att ställa in skalan till noll och sedan lägga på den mat som jag vill väga. Det har också en knapp som kan växla mellan måttenheter. Det är allt det finns, men det är allt jag behöver! Den hänger i en kökslåda när den inte används, men är attraktiv nog att sitta ute på disken om du vill göra det. "

Bäst allt i rostfritt stål digital köksskala

Etekcity Digital Kitchen Scale Multifunktionsmatskala med bredare plattform

4, 3 stjärnor, 6, 479 recensioner

"Vi kunde inte vara lyckligare än så länge med den här produkten från Etekcity. Den är liten, ser vacker ut, är lätt att rengöra och är korrekt i sina mätningar. Och även min man kan använda den! Vi älskar att du snabbt kan byta från gram till gram, och funktionen "tare" är väldigt mycket användbar. Och på toppen av det var priset mer än rätt. Vi skulle förmodligen betala mer för något sådant som gjort vårt köksliv och måltidsplanering så mycket enklare. "

Bästa digitala köksskalet i rostfritt stål för 10 kronor

AmazonBasics Stainless Steel Digital Kökskala Med LCD Display

4, 6 stjärnor, 1 513 recensioner

"Den bästa matskalan jag har använt och till en tredjedel av priset på de flesta andra matskalor. Upphöjd plattform gör det lättare att väga större matvaror, och knapparna har en påtaglig känsla som gör det enkelt att ta och byta mätenheter, om du har använt skalor med peksknappar vet du hur irriterande det är att få dem att registrera sig. Har varit väldigt slitstark, jag till och med blötte det av misstag, och när jag lät det torka på sin sida på en solig fönsterruta började det fungera perfekt igen. En annan bra sak om denna skala är att den använder vanliga AAA-batterier och inte de dyra och ibland svåra att hitta runt cellbatterier av många andra skalor. Jag köpte två av dem själv, en jag använder och en som backup, och betalade fortfarande mindre än vad jag skulle ha för en av de andra mindre ergonomiska eller effektiva skalorna. "

Bästa digitala köksskalet i rostfritt stål med 15-pounds kapacitet

EatSmart Precision Elite Digital Kökskala-15 lb. Kapacitet

4.7 stjärnor, 981 recensioner

"Jag köpte det som en gåva för min man att använda för sitt kaffe och hembröd - han ÄLSKAR det! Jag har börjat använda den för att laga mat och baka, för att dela min degen ordentligt för pajskorpa, eller se till att jag använder rätt mängd kött för recept. Jag älskar den breda basen och stora siffrorna, den lätta torkningsskärmen och den smala profilen. Jag lägger den på sin sida och glider den i ett redan packat skåp, så det tar upp nästan inget utrymme alls! Vi har haft det för ett par år nu, och det fungerar fortfarande som en dröm. "

Bäst rostfritt stål digitalt köksskala för bakning

Bakers Math Kitchen Scale - KD8000 Skala av min vikt, silver

4, 6 stjärnor, 1 074 recensioner

"Denna skala är lätt att använda. Det har alla funktioner som du behöver när du bakar. Jag fick det för brödbakning, och det har gjort saker mycket enklare för mig. Om du väger dina ingredienser behöver du inte mäta skedar och koppar, så rengöringen är en vind. Jag älskar också att denna skala har en bakers procentuell funktion som gör att du kan skala upp eller ner ett recept med bakers procentandelar utan att behöva göra all matte. Det här är ett mycket användbart verktyg. "

Bästa digitala köksskalet i rostfritt stål med utdragsskärm

OXO Bra Grepp Rostfritt Stål Mat Skala Med Pull-Out Display, 11-pund

4, 6 stjärnor, 1 358 recensioner

"Bästa köksskala jag någonsin har använt. Jag har köpt två av dessa nu; Den första dödade äntligen efter [över] fyra år med HEAVY hemanvändning. Jag älskar att du kan dra ut skärmen för att se avläsningen när du använder en stor eller skrymmande skål. Ibland kastar jag bara ett lätt skärbräda på toppen för att mäta ingredienser och älskar att jag fortfarande kan se enheterna. "

Bästa glas digitala kökskalan

AccuWeight Digital Kökskala

4.7 stjärnor, 2.313 recensioner

"Mycket mer exakt än min viktvaktare skala, som verkade ha problem med något mindre än tio gram eller när man tar bort ett litet överskott från min mätbägare. Jag använder [detta] främst för bakning, eftersom många ingredienser är svåra att mäta exakt, eftersom de fäller luft (kakaopulver, superfint mjöl, pulveriserat socker etc.) och har omvandlat mina recept till gram av denna anledning. Jag har redan använt "tare" -funktionen med allt från zip-påsar och pergamentark till (tunga) Pyrex-mätkoppar och är mycket nöjda med resultaten. Jag älskar den lätta rena glasplattan. Jag ser fram emot att använda min nya skala för min matlagning och bakning denna semestersäsong. Kom och tänka på det, till det här priset vet jag att det finns några på min lista som skulle älska en av dessa som en present! "

Bästa digitala köksskala med näringsfakta display

Större varor Nourish Digital Kitchen Matskala och portioner näringsfakta Display

4, 5 stjärnor, 569 recensioner

"Det här är den absolut bästa matskalan på marknaden! Jag har ägt olika matskalor, eftersom jag ständigt försöker hitta en som bäst passar mina behov. Jo, sökningen är över. Som en person som spårar deras makronäringsintag (protein, kolhydrater, fett) har denna skala gjort mitt liv så enkelt. Jag skriver bara in matkoden (som du hittar i den lämpliga matboken medföljer), lägg min mat på skalan och det berättar för mig när det gäller näringsfakta för min mat! Du kan också programmera upp till 99 av dina egna matkoder. De flesta matskalor berättar bara hur mycket din mat väger, men den här berättar bokstavligen allt du kan behöva veta om din mat. Att se näringsfakta innan du äter någonting är säkert att vägleda dig till att göra mer hälsomedvetna val. Skalan är också super lätt att rengöra. Övre delen av det är glas, och det finns ingenstans för mat att fastna. "

Bästa plast digital köksskala

Större varor Digital Kökskala / Matskala

4.4 stjärnor, 1 852 recensioner

"Jag har använt min gamla skala för år och år. Jag var lite skeptisk till denna skala när jag såg priset och all funktionalitet. Men jag har varit mycket nöjd med det. Skalan är lätt, vilket betyder att jag använder den mycket eftersom den inte tar upp för mycket utrymme.

Jag älskar att jag enkelt kan byta mellan alla vikter och mätningar, särskilt eftersom så många etiketter använder alla olika mätningar. Det kan hantera vikten på mina koppar, skålar och tallrikar utöver maten. "

Bästa analoga köksskala

Taylor Rostfritt Stål Analog Kökskala, 11 Lb. Kapacitet

4, 6 stjärnor, 390 recensioner

"Denna köksskala är stor och det ser bra ut att visa på bänkskivan mellan användningen. Brickan som följer med är stor och enkel att rengöra efter användning, även om den är diskmaskin säker, tvättar jag den bara efter användning med bara varmt vatten och tvål. Jag rekommenderar denna skala till alla som behöver en. Det ser ut som den som min mormor använde när jag växte upp. Bara vackert och korrekt. "

Bästa digitala köksskala med avtagbar plastskål

Etekcity Digital matskala och multifunktionell köksviktskala med flyttbar skål

4, 5 stjärnor, 1 416 recensioner

"Stor liten skala, jag älskar att skålen dubblerar som ett skalskydd när den vänds och kan också gå i diskmaskinen när det behövs. Skalan är super lätt att använda. Vet att du kan konvertera från gram till gram med en liten knapp på botten. Har förändrat hur jag lagar mat. "

Bästa digitala köksskala med avtagbar rostfritt stålskål

Etekcity Digital Kitchen Scale Multifunktionsmatskala med flyttbar skål

4.7 stjärnor, 2.016 recensioner

"Jag älskar verkligen denna skala. Den är mycket hållbar och skärmen är lätt att läsa. Jag har haft vågar i det förflutna som var väldigt tunna och jag kunde inte få en korrekt läsning. När du lägger mat i denna skål får du en läsning omedelbart och siffrorna studsar inte och ändras som vågar jag tidigare har använt. Jag älskar att denna skala levereras med en blandningsskål, så den är mångsidig, och den här skålen är riktigt bra kvalitet.

Temperaturfunktionen är riktigt snäll, och det var något jag inte personligen sett på matskalor.

Jag ger denna skala fem stjärnor eftersom det är det bästa jag har använt. "

OXO Bra Grips Bärbara Kompakta Friska Portioner Diet Scale

4, 7 stjärnor, 107 recensioner

"Det känns konstigt att rave om en liten köksskala, men jag kommer, och här är varför: Det är så robust. Det är väldigt solidt och känns inte spontant alls. Det är kompakt. Överdelen vänds över för att hölja botten, så det är lätt att lagra utan att förstöra fjädermekanismen eftersom locket skyddar det. Det är lätt att kalibrera. I stället för de hemska skruvfunktionerna där du vrider vredet tills det läser noll, växlar hela saken till noll.

Så enkelt!! Det är lätt att läsa, och det är metrisk på ena sidan och imperial på den andra. Perfekt! Exakt vad jag ville ha och mer! "

Bästa bärbara digitala matskalan

Amerikanska Väg 1KG Digital Pocket Scale, 1000 x 0.1g

4, 2 stjärnor, 2 544 recensioner

"Utmärkt skala. Jag bär den i min ficka när jag går och äter, så jag kan väga min mat. Nästan den exakta storleken på min iPhone 5s. Otroligt noggrann och lätt att förstå. Åtgärder i gram som standard [och kan] hantera upp till ett kilo. "