Folkets val

De bästa bärbara datorerna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna och utesluter de mest övertygande. Medan vi har täckt snygga väderkomponenter , inklusive de bästa bärbara datorerna , trådlösa möss och tangentbord och lap-skrivbord , nollställer vi oss på de bästa bärbara datorerna och vagnarna, som vi granskat på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bäst justerbara bärbara bord

SHW Height Adjustable Mobile Laptop Stand Skrivbord Rullvagn

4, 2 stjärnor, 217 recensioner

"Jag är så nöjd med detta köp. Jag jobbar hemma deltid och ville ha ett skrivbord att sätta på min bärbara dator och kunna sitta i soffan. Det här skrivbordet är robust, en stor storlek och höjden är justerbar. Jag kan enkelt rulla det ur vägen när det inte används. Församlingen var enkel, ett engagemang var inget problem, och bitarna var välorganiserade. Övergripande mycket mycket nöjd och rekommenderar starkt detta skrivbord. Särskilt för priset! "

Sevilla ClassicsHeight-Adjustable Mobile Laptop Dator Desk Cart

4, 2 stjärnor, 3 465 recensioner

"ÄLSKAR DENNA DESK! Önskar att jag skulle ha köpt det mycket tidigare. Det har hjälpt mina tillbaka problem redan från att inte behöva sitta hela dagen på mitt vanliga skrivbord. Det är fantastiskt och jag älskar bara den pneumatiska funktionen! Det låter mig ställa skrivbordet till vilken nivå som helst. Jag skulle aldrig ha gissat på hur verkligen användbar den här funktionen skulle vara. När du inte använder skrivbordet för att stå vid, kan jag använda det bredvid min vanliga skrivbord som ett extra bordutrymme. Det rullar ganska smidigt också och var väldigt enkelt att sätta ihop. Jag är 100 procent helt nöjd och älskar min nya skrivbord !! "

Bästa bärbara arbetsstationer

Techni Mobili Justerbar Höjd Laptop Cart Storage

4, 5 stjärnor, 782 recensioner

"Jag skulle vilja ge det här mer än fem stjärnor - det är fantastiskt! Jag är en doktorand kandidat som arbetar med en avhandling, bär böcker och datortillbehör över hela huset. Jag letade efter en rullande hylla för mina böcker, och jag snubblat på detta. Det är helt perfekt !!! Bilden gör det inte rättvisa; Det finns så mycket utrymme för vad du behöver. Höjd justeras enkelt för soffarbete eller stående. Det rullar lätt över mattan, det är robust, det är inte för stort (det går lätt att lagra i hörn på natten), och det ser trevligt ut.

Jag var ännu mer nöjd än jag trodde att jag skulle vara. Jag granskar inte ofta, men jag ville dela den här. Super produkt för priset. "

Stand Up Desk Store Mobil Ergonomisk Stand Up Desk Dator Workstation

4, 5 stjärnor, 268 recensioner

"Detta är en bra dator skrivbord för ett litet område !!! Det är så robust och hjulen spårar mycket bra om det behöver flyttas. Två hjul låses när du inte vill att den ska röra sig! Jag är väldigt glad över det. Jag har en 20-tums allt-i-ett-dator på överhylla, mitt tangentbord och mus passar på nästa hyllplan och min skrivare på den lägsta hyllan. Det finns gott om plats för en penna kopp, kaffekopp etc. på samma hyllan mitt tangentbord är på. Och höjden på skrivbordet kan ställas in så att man kan använda en vanlig kontorsstol eller högre för användning med en avlastningsstol eller högre men ändå som stående skrivbord. "

Mount-It! Mobile Stand-Up Höjdjusterbar skrivbord och dator arbetsstation

4, 5 stjärnor, 144 recensioner

"Detta är ett bra objekt! Särskilt till priset. Jag är sex meter lång så jag behövde något högt. Jag har min bärbara dator på ett stativ på den övre hylla för att användas som bildskärm, med ett trådlöst tangentbord och en mus på tangentbordshylla. Det finns plats för några saker som en vattenflaska, ett par glasögon och min externa hårddisk, men det handlar om det. För mig hjälper den lilla storleken att hålla röran borta. Min kraftremsa och annat redskap finns på knähöjdshylla och en låda med filer på bottenhylsan. Jag håller den i stående höjd, jag byter inte upp och ner, men jag rullar den från plats till plats. "

Techni Mobili Mobile & Compact Komplett dator arbetsstation skrivbord

4.4 stjärnor, 1 226 recensioner

"Det här skrivbordet är fantastiskt, och jag menar häftigt !!! Jag var tvungen att skriva en recension på den här, eftersom jag sökte oändliga timmar med att försöka välja precis den rätta. Jag ville ha ett för ett litet arbetsutrymme i mitt sovrum och denna lilla baby gjorde tricket! det är inte för stort, och det är inte för litet, det är precis rätt! Skrivbordet är faktiskt större än det som visas på bilden, vilket gör det perfekt för en bärbar dator och en stor bildskärm. Jag använder faktiskt två skärmar och en bärbar dator och tack vare det rörliga toppstativet passar alla tre bildskärmar perfekt! Jag använder det övre utrymmet för min största skärm och det extra skrivbordet för min andra skärm och min bärbara dator. "

Bästa allsidiga bärbara datortabeller

NNEWVANTE soffbord TV-fack och skrivbordsbord

4, 6 stjärnor, 167 recensioner

"Älskar det! Det är 2018-versionen av TV-facket, men med signifikanta ups. Du kan lägga det på 15 minuter utan verktyg, skjut det framför soffan för de dagar du arbetar hemifrån men vill att valparna kan snuggla medan du jobbar. Det är rätt höjd, rätt utseende, och ingen Formica någonstans. Och när företaget kommer, stashar du det i en garderob. Sluta låtsas att ett bra, solidt TV-fack inte skulle hjälpa dig oerhört just nu. Du kan tacka mig senare. "

Medicinsk Justerbar Överbed Nattduksbord med Hjul

4, 5 stjärnor, 1 581 recensioner

"Jag fick det här för att göra en stående skrivbord för min dator. Under de månader som ledde fram till att köpa det här bordet hade jag börjat utveckla lite bakre smärta i ryggen. Min doktor och en fysisk terapeut kille föreslog att jag försökte stående skrivbord. Jag råkade komma över denna tabell medan du tittade och trodde att jag skulle prova. Wow - enkel att sätta ihop, har ett brett utbud av justeringshöjd och rullar lätt på mattan. Jag kan stå, sitta, stå, sitta eller stå på fritiden. Toppen rymmer ett tangentbord och en mus utan några problem. Jag drog min dator från källaren och hakade den till min 55-tums platt-TV och har nu en bra arbetsstation. Åh, och nästan all min ryggsmärta har försvunnit och en ny MRT visar min rygg så nära "normal" som kan vara för en 55-årig kille. Så jag kan inte rekommendera denna tabell tillräckligt. "

eHome Products Reclaimed Wood Look Avsluta Chrome Snack Side End Table

4, 2 stjärnor, 263 recensioner

"Förväntade mig inte mycket men det här var ett bra lilbord! Tog 10 till 15 minuter för att montera. Super lätt. Den bästa delen är toppen. Den är robust och känns som trä på toppen. Du kan känna kornen. Trevlig mörkgrå färg. För priset är det bra. Håller min gamla bärbara dator helt bra och har ett teeny utrymme för en drink. Om du hade en tunn bärbar dator eller iPad ännu bättre! Detta var ett bra köp. "