smärtfri shopping

De bästa bärbara datorerna under $ 1000 för högskolestudenter

Anonim

Vår kollega Jake Swearingen hos Select All gav nyligen några råd till en snart högskoleexamen om vilken laptop som skulle köpa för college. Tipsen var så bra, vi gjorde det till en praktisk shoppingguide. Nedan är de bästa under-$ 1.000 bärbara datorer att köpa för college.

Asus ZenBook 3

I high end kan du få en Asus ZenBook 3 för $ 1000. Det är en tunn ultraportabel som ser nästan ut som en MacBook från hela rummet, men kör Windows 10. Det är den bästa kompromissen mellan vikt, ström och en fin skärm för att titta på Netflix när du inte studerar.

Lenovo Miix 510

För ett mer mellanslagsalternativ, ta en titt på Lenovo Miix 510, tillgänglig för $ 570. Det är lätt att bära till klassen och har bra batterilivslängd, men det har också en trevlig extrafunktion: Du kan ta bort skärmen från tangentbordet och använda den som en tablett. Jag har hittat det här väldigt användbart när jag måste läsa ett långt dokument - du kan fortfarande markera eller göra anteckningar om viktiga delar, men om du måste gå igenom hundra sidor av något, gör tabletten det enklare. Om du har ett litet wiggle-rum i din budget kan du investera i den version som har 8 GB RAM för 720 dollar, vilket borde vara framtidsbeständigt och se till att minnesgravar som Chrome fortsätter att fungera smidigt, även när webbapps blir mer krävande under de närmaste åren.

Lenovo Ideapad 110s

Om du verkligen vill spara lite pengar, finns det Lenovo Ideapad 110s, som du kan få för 150 dollar. Det är tillräckligt litet att bära till klassen, och det går bra för att surfa på webben och skriva in papper, men det är relativt underpowered, och du kan behöva få en extern hårddisk av något slag (även en USB-minne), eftersom det bara kommer med 32 GB internt minne. Med bara 2 GB RAM kan du upptäcka att du måste byta ut det för något lite beefier innan du examinerar. Men eftersom det bara kostar 150 dollar, borde det inte vara för mycket av en heartbreaker.

2015 Macbook Air

Om du bestämmer dig för att få en Apple laptop, har du lycka till. MacBook Air, medan den avbryts av Apple, är fortfarande en bra bärbar dator - ljus, bra batterilivslängd och fortfarande tillräckligt snabb för att göra allt du behöver göra, men nu tillgängligt för (relativt) billigt. 13-tums 2015-modellen är tillgänglig för under 850 dollar. Bara se till att du får modellen med 8 GB RAM, så det kommer att göra det genom alla fyra års skolan.

Chromebook Samsung Plus

Fram till nyligen skulle jag ha styrt dig borta från en Chromebook. De är billiga, men de var inte stora personliga maskiner - allting är tänkt att köras i molnet, vilket innebar att du inte kunde lagra mycket på hårddisken. Det innebar också att du inte skulle kunna köra MS Excel och medan Google Sheets kan göra mycket, om du tar någon form av företags-, ekonomi- eller statistikklasser, behöver du förmodligen ha Excel för att göra allt du behöver göra. Men Chromebook Samsung Plus är tillgänglig för 450 USD och kan köras i Android-appar, vilket ger dig tillgång till Excel. Det är också en konvertibel, så du kan vända skärmen 360 grader och ha en tablett att gå över en läsuppgift. Ändå skulle jag checka in med din campus IT-avdelning innan jag hoppar allihop - de kan ha några reservationer eller råd om att använda en Chromebook som din viktigaste personliga maskin.