Folkets val

De bästa lawnstolarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om de bästa utemöblerna för små utrymmen, avrundade de bästa strandstolarna och till och med delade in i de bästa spelen som du kan leka utomhus, här går vi djupt på de bästa gräsmattan på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

The Sturdiest Lawn Chair

Kijaro Dual Lock bärbar camping och sportstol

4, 4 stjärnor, 1 830 recensioner

"Dessa stolar är de absolut bästa strand- eller fältstolarna som du kan köpa för pengarna! De sitter inte i mitten och är stora nog för att människor trycker 300 pund, men tillåter komfort för små barn - något som är nästan omöjligt att göra i en stol. Det är definitivt inte lätt, och det kan vara svårt för en liten person att bära. De bästa funktionerna utöver dess design och komfort är det faktum att det kommer med en väska! Jag köpte fem eller sex av den här exakta stolen, eftersom jag har letat efter stolar så här för alltid, en stol som passar allas behov. "

Den Bäst Bekväma Lawn Chair

Kärnutrustning Foldad vadd hård armstol med bärväska

4, 4 stjärnor, 130 recensioner

"Stor stol, lätt att öppna och stänga, och bärväskan är ett stort plus. Fällbar drinkhållare är utmärkt, och fickan är utmärkt för saker som telefoner etc. Superkomfortabel och vadderad armstöd är också kuslig, utan att vara skrymmande. Super glad med den här stolen. Bara köpa det redan.

Den bästa hållbara gräsmattan

Caravan Sports Suspension Folding Chair

4, 6 stjärnor, 675 recensioner

"Denna stol är perfekt för alla som vill ha en bekväm hopfällbar stol. Det finns ingen stång över sätets framsida, så inga tryckpunkter på baksidan av dina ben. Jag köpte specifikt denna stol för min svärmor eftersom hon bara är fem och två, och i vanliga fällbara stolar berör fötterna inte marken. Hon älskar det! Högre ryggen är också bekväm för att luta huvudet bakåt. Stolen är robust och väl utformad, men inte alls tung för att bära från plats till plats. "

Den bästa lättviktsgardinstolen

Coleman bärbar däckstol med sidobord

4, 6 stjärnor, 895 recensioner

"Aldrig varit så nöjd med ett köp som denna stol. Det är inte tungt alls och robust nog att överleva flera turer camping. Sidobordet med kopphållare är det bästa någonsin. Jag kommer att övergå alla våra lägerstolar till den här stilen så småningom. Det fördelar vikten jämnare än säckstolar, så min rygg gör inte ont när du sitter i denna stol. Ljuspolstret på armarna gör det bekvämare, speciellt i solen. Fälls upp lätt och lagras platt. "

The Best Rocking Lawn Chair

GCI Outdoor Freestyle Rocker Bärbar Fällbar Gungstol

4, 7 stjärnor, 540 recensioner

"Jag är en stor fan av denna stol. Det är bekvämt, rockningsrörelsen är jämn och kopphållaren på benet är väldigt bekvämt! Den har en väldigt robust byggnad som jag inte har sett i för många andra stolar i denna stil. När den är kollapsad är den lätt att bära, tack vare det inbyggda handtaget på sidan av sätet. När det gäller viktkapacitet kan jag garantera att den kan hålla minst 300 pund, så kom ihåg! "

Den bäst lindade lawnstolen

Set med 2 Zero Gravity Stolar Lounge Patio Stolar

4, 2 stjärnor, 682 recensioner

"Letar du efter en bekväm stol som inte kommer att bryta budgeten? Titta inte längre än den här uppsättningen. Familjen och jag fann dessa stolar att vara väldigt bekväma för att sitta ute och njuta av dagen. Stolarna ligger inte platta, men de är lätta att komma in och ut och tjäna sitt syfte bra. De är lätta och är ganska kompakta när de är vikta. Men, självklart, i min plats blir de aldrig vikta; de är alltid redo att använda! "

Den bästa Faux-Wood Lawn Chair

Polywood AD5030WH Classic Folding Adirondack

4, 5 stjärnor, 156 recensioner

"Vi har haft plaststolar av alla färger på vår yttergård, men jag ville alltid ha REAL Adirondack stolar, så jag köpte dessa. VÄLDIGT COOLT. Jag hoppas att de kommer att stå upp i vädret som de ska, så jag ger verkligen fem stjärnor för utseendet, färgen, komforten och EASE för att sätta upp. Sätt upp det, tryck i två kepsar och två skruvar och du är klar. "

Den Bästa Lawn-Chair Set

Keter Rio 3 PC Alla Väder Utomhus Patio Garden Conversation Stol & Bords Set Möbler

4, 2 stjärnor, 544 recensioner

"Dessa var lätta att montera och har hållit bra i flera månader nu i det blåsande södra Florida solskenet, regn och obeveklig värme. De är plastiska, men ganska bekväma, och en liten kudde hjälper alla med lågback-problem. De ser bra ut, var ett stort värde, och grannar som har haft samma uppsättningar mycket längre säger att de håller sig bra. "

Den bästa lawnstolen med en solskugga

Quik Shade Max Shade Camp Chair

4, 2 stjärnor, 717 recensioner

"Exakt vad vi förväntade oss. Lätt lätt att bära, lätt att öppna. Toppa kakel så att du kan dra ner framsidan på ena sidan för att blockera solen från att skina i ögonen, samtidigt som du håller den andra sidan upp så att du kan se. Detta skyddar ditt huvud och axlar, men inte dina ben, eftersom det inte kommer tillräckligt långt framåt. Önskar att toppen var längre, men det skulle göra väskan längre, och jag antar att vikten kan göra stolspetsen framåt när du inte sitter. "

Den bästa gungstol med en solskugga

Bästa valbara produkter Foldable Zero Gravity Rocking Patio Loungestolle Med Sunshade Canopy

4, 3 stjärnor, 242 recensioner

"Den här stolen är stor och bekväm, mycket STURDY METAL, och stenar mycket bra. Jag är en stor kille, 270 pund, och det finns gott om extra höftrum, en hög rygg och en fin kudde som hålls på med elastiska remsor. Det är ingen tvekan om att den här stolen kommer att tjäna syftet med en trevlig utomhusrocker i många år. "

Den bästa lawnstolen med ländryggsstöd

Strongback Låg Gravity Beach Chair med Lumbar Support

4, 3 stjärnor, 147 recensioner

"Tuffaste hopfällbar stol jag någonsin har sett. Jag sitter i denna sak hela dagen varje dag som en kontorsstol i en konstig situation i en mycket liten RV. Jag väger också in på 330 pund. Jag har använt det för över ett solid år så här. Det har inga revar, inga böjningar och inget slitage. HOLY CRAP. Jag trodde att jag skulle köpa en ny varje några månader i bästa fall. Denna stol är värt vartenda öre och mer. Det är inte ens dyrt med tanke på kvalitet och bra design. De flesta hopfällbara stolarna skulle ha böjt och brutit nitar inom en vecka eller två med min vikt! "