Folkets val

De bästa gräsklipparna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande.

Vi har jaktat ner de perfekta kompostkärlarna för att odla "svart guld" hemma , Amazons förstklassiga växter , och för våra bruntvimnade vänner, en snickeri av falska men övertygande verkliga växter . Nu snurrar vi upp för en viktig del av gräsklippning: gräsklipparen. Här är de bästa gräsklipparna och trimmarna som finns tillgängliga på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa elkabelgräsklippare

Greenworks 16-tums 10 Amp Corded Lawn Mower

4, 5 stjärnor, 1 372 recensioner

"Jag har klippt gräsmattor i 60 år och har alltid trott att du behöver en 5 hk gasgräsklippare för att klippa gräs. Period. Men tiderna förändras. Jag ville prova en elkablad slåttermaskin för att se om det skulle hjälpa till med flera problem. Fram till förra månaden hade jag aldrig någonsin använt annat än gas. Denna 16-tums klippare överträffade alla förväntningar. Jag gav bort min gamla gräsklippare, gasburkar, luftfilter och kastade oljebytepanelen och en massa andra saker. Jag går aldrig tillbaka. "

Bästa lätta trådlösa elektriska gräsklippare

BLACK + DECKER CM2040 40V Lithium 3-i-1 sladdlös gräsklippare, 20 "

4, 0 stjärnor, 372 recensioner

"Denna slåttermaskin ersatte en gas, självgående modell och den här är lättare att klippa med trots att den inte är självgående. Det är väldigt lätt och bara tungt nog att känna sig som ett riktigt verktyg utan att kräva mycket ansträngning för att hålla gräsklippningen för att vara mer än bara bra träning. Det lagras i sitt eget fotavtryck med lätt att klara handtaget. Så vi gillar det faktum att det börjar med en knapptryckning och gör ett utmärkt jobb på din gräsmatta med en lugn, ingen dramaupplevelse. "

Bästa trådlösa gräsklippare för små gräsmattor

Snow Joe Sun Joe ION16LM 40 V 16-tums sladdlös gräsklippare med borstlös motor

4, 1 stjärnor, 317 recensioner

"Jag gick från en ledad elektrisk till trådlös, och jag kunde inte vara mer nöjd. För de av er med en sladd kan du sakna att leka rodeo genom att slinga 100-förlängningssladden över hinder och jaga ner tangles - men det gör jag inte. Jag bär fortfarande min cowboyhatt men för att blockera solen. Jag klippte framgården med en laddning - batteriet var fulladdat. Vi har haft ett rekordregn i år och gräset var en bra 8 "till 9" lång (ja, jag förhalade mig.

det är min specialitet). Jag hade inga problem att klippa.

inte en. "

Bästa elektriska gräsklippare under $ 100

Sun Joe MJ401E Mow Joe 14-tums 12 Amp gräsklippare med gräsväska

4, 1 stjärnor, 2 301 recensioner

"Även på en bra dag är min gård en röra. Vi har ogräs, vinstockar, klumpar och stötar, stora trädrötter och massor av små pinnar och tallskottar som faller på det dagliga. Jag skulle sluta köpa en gräsklippare under en lång tid, men tillräckligt nog var det tillräckligt. Denna sak hanterade allt som en mästare! Jag plockade upp några av tallkottarna och större pinnar, men det var fortfarande mycket skräp. Några av ogräset var upp till knähöjden, och det fanns ett antal täta fläckar blandade vinstockar och murgröna. Jag gick sällan över några områden två gånger, och all skräp och ojämn terräng gjorde ingen märkbar inverkan på prestanda. "

Bästa klipphjulsgräsklippare

Great States 415-16 16-tums hjulsgräsklippare Standard Full Feature Gräsklippare

4, 2 stjärnor, 1, 692 recensioner

"Fördelar: Så tyst, så lätt att bara börja klippa, tar upp mindre utrymme i garaget, så lätt att stoppa och börja klippa om du behöver flytta saker ur vägen eller ta en paus, ger skärmsmekanismen ett renare utseende till den nymjuka gräsmattan - det ser inte ut som slakt som det gör med en kraftklippare, det ser väldigt naturligt ut. En rolig sida för dig - en av mina grannar sprang in i mig en dag och inte säker på hur det kom upp men de sa "Men du är en vegan, eller hur?" Och jag sa "Nej, jag är en allmäktig". som de svarade "Åh, men vi ser dig där ute med den manuella klipparen.

"Tydligen med hjälp av en hjulsgräsklippare = att vara en hippie = vara en vegan. Så bara varnas! LOL."

Bästa gräsklippare-klippare combo

BLACK + DECKER MTE912 12-tums elektrisk 3-i-1 trimmer / kant och gräsklippare

4.0 stjärnor, 2 563 recensioner

"JAG ÄLSKAR DET!!! Om det dog imorgon skulle jag köpa en annan i hjärtat. Jag hade min tvivel och trodde att det skulle vara spännande och billigt. Jag är en 63 årig kvinna som har mycket gräsgräsklippning för att göra årligen för eldbrott. Jag var trött på tunga sträng trimmare att dra runt men rädd elektrisk skulle vara en smärta i tush. När jag öppnade lådan förstod jag köpet, men jag kan ärligt säga att jag har gjort mer med den här produkten än Black and Decker, som förväntas av den genomsnittliga köparen. Jag skär skräp på kullen och på det platta landet. Vissa är upp till mitt midja. Det är lättare att trycka på än min dammsugare. "

Bästa trådlösa gräsklippare med dubbla blad

Greenworks 20-tums 40V Twin Force Sladdlös gräsklippare

4, 1 stjärnor, 2 837 recensioner

"Det här är en bra klippare! Det är tillräckligt kraftigt för att komma igenom mitt ganska tjocka gräs även när jag har låtit det bli längre än jag borde. Jag ÄLSKAR att ha en tyst, effektiv, lättanvänd gräsklippare som inte röker eller krävde mig att köpa gas! Två batterisystem är bra - jag kan göra både mitt och bakgården två gånger innan båda batterierna är uttömda. "

Bästa självgående propellgräsklipparen

Troy-Bilt TB330 163cc 21-tums 3-i-1 bakhjulsdrift Självgående gräsklippare

4, 1 stjärnor, 139 recensioner

"Jag har just fått denna klippare idag, avslutade min första klippa med den och mitt första intryck är väldigt positivt. Den första klippan var ett värst scenario på min stora kuperade gård. Gräset var väldigt länge (tack vare att min gamla gräsklippare bröts) och blöt från den starka åskvästen som kom igår igår. Gräsklipparen hade inga problem att inte ens lämna klumpar av vått gräs som min gamla gräsklippare skulle ha. Varvtalsreglaget var inställd så att när jag drog den halvvägs flyttade klipparen med en bekväm gånghastighet. Väskan var lätt att ta bort och tömma och det verkade ha mer gräs än på min föregående gräsklippare. "

Bästa självgående propellgräsklippare med variabel hastighet

Honda HRR216K9VKA 3-i-1 Variabel hastighet Självgående gasgräsklippare

4, 6 stjärnor, 169 recensioner

"Kanske min gamla gräsklippare var så illa, men den här klipparen är fantastisk. Avfyrade på den första dra ut ur lådan. Svårar aldrig på det första draget. Jag hade aldrig föreställt mig skillnaden mellan de dubbla bladen. Mulched gräs verkar vara pulveriserat! Jag är tacksam för variabel hastighet och inställning på drivhjulen, för jag kunde inte hålla upp med den här saksenheten i full fart! Min 7-årige har börjat hjälpa till med gräsklipp och han älskar den här gräsklipparen. Han kan börja det enkelt och gör ett bra jobb att klippa med den här maskinen. Jag är en fyndhandel, men den här modellen är väl värt extra pengar. "