Folkets val

De bästa sminkborstarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har hört från redaktörerna på Cut om en ny skörd av överkomliga sminkborstar , en viss silikon smink , och Artist Fluenta-borstar som kan skära din sminkrutin i hälften, så spotter vi några som är ännu mer tillgänglig: de bästa sminkborstarna och sminkborstarna på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

individer

Den bästa pulverborsten

Real Techniques Cruelty Free Powder Brush

4.5 stjärnor, 2 853 recensioner

"Denna borste är fantastisk! Jag älskar storleken och strukturen. Fungerar bra och lämnar inte linjer på ditt ansikte. Även om det är en pulverborste, använder jag den också för flytande foundation! Att jämföra den med min MAC 129 borste, det fungerar ännu bättre! Tveka inte, köp den här borsten nu! "

The Best Foundation Brush

Lamora Flat Top Kabuki Foundation Makeupborste

4, 7 stjärnor, 3 397 recensioner

"Detta är min go-to brush nu; Jag älskar det så mycket jag har två! Jag var tveksam till att köpa en platt toppstiftborste bara för att jag har haft dåliga erfarenheter med det så jag använder bara en skönhetsblandare, men jag måste säga att det här är den bästa penseln jag har använt! Tillämpningen av min foundation är felfri och appliceras jämnt, det lämnar inga streck på mitt ansikte som andra plana borstar gör. Jag märkte att du måste rengöra borsten varje vecka eftersom det är en produkt som bygger upp och det blir hård att använda. Annat än det är det fantastiskt! Bra kvalitet för priset! "

Den bästa Concealerborsten

Ecotools Cruelty Free och Eco Friendly Ultimate Concealer Brush Duo

4.4 stjärnor, 1.985 recensioner

"Jag inser inte att denna concealer-brush-uppsättning skulle vara en sådan spelväxlare. Jag ser faktiskt ut som om jag får lite sömn en gång i taget. Den mager borsten är perfekt för att sprida concealer (ShapeTape, om du är intresserad) överallt (under ögonen, bredvid näsan), och sedan blandar den fylligare, röraborsten ut allt för stor täckning. Båda borstarna är supermjuka och mjuka, även rätt nära ögonen; det säger något som jag tog mig tid att komma tillbaka och skriva en recension för en $ 4-artikel. "

Den bästa eyelinerborsten

Beauty Junkees Eyeliner Borste: Pro Flat Definer Eye Makeup Brush

4.7 stjärnor, 1 341 recensioner

"Jag har aldrig haft en platt, helt rak borste så här tidigare. Jag gillar det verkligen. Jag lättade lätt mina ögon med kakaforder och är förvånad över hur bra de ser ut. Denna borste kan också användas för att dabla fina horisontella linjer på den plats du saknade, bara om du, som jag, inte alltid får linjerna rätt första gången. Väldigt Nöjd."

Den bästa blushborsten

Real Techniques Cruelty Free Blush Brush

4, 5 stjärnor, 3, 297 recensioner

"Jag var super upphetsad att prova denna rodna borste efter att ha hört så många positiva recensioner om den. Borsten var väldigt mjuk och var precis som bilden på Amazon. Jag har använt den för att applicera en av mina Tarte-rodningar och den applicerar den mycket smidigt mot kinderna. Det tar inte upp för lite eller för mycket produkt men bara rätt mängd. Jag har använt det ett tag nu så jag var tvungen att rengöra borsten djupt. Det här är sanningens ögonblick. När du rengör en borste djup ser du om borsthåren faller ut och se om penselns form hålls intakt. Det var väldigt lätt att tvätta och torka på nolltid. Ingen av borsten kom ut och formen är fortfarande intakt. Jag rekommenderar det här märket till alla! "

Den bästa ögonskuggbørsten

EcoTools Eye Enhancing Duo Brush Set

4, 5 stjärnor, 1 954 recensioner

"Ekotools knackade verkligen detta ut ur parken med dessa borstar. Den vinklade borsten är utmärkt för att fodra ögonen och göra pannorna. Blandningsborsten är utmärkt för veckan, jag använder den till att placera färg på den yttre V. Fläckborsten är bra för att röka ut linjeledningen och sätta markeringen på ögonens inre hörn. Skuggborsten är lite för stor för mina ögon, men det fungerar bra. Dessa borstar är så mjuka. Jag använder dessa borstar varje gång jag använder ögonskugga, de är mina favoritborstar ur min borstsamling (och jag är besatt av borstar). Dessa borstar är perfekta för både nybörjare eller avancerade användare av smink. "

Den bästa konturborsten

Verkliga tekniker 301 Flat Contour Brush

4.5 stjärnor, 2 853 recensioner

"Jag jämförde detta mot de autentiska penslarna i affären och fann att det var en exakt matchning. Jag älskar verkligen borstens vikt, liksom penselens mjukhet. Jag köpte den huvudsakligen för min Bitter Snö Beauty Prism Rainbow Highlighter, eftersom bredden på denna borste är en nästan exakt match för storleken på den högljuspannan för att plocka upp alla regnbågsfärger. Det plockar upp pigmentet vackert. Jag har inte rengjort det ännu, men det var inte observerat någon avstrykning under användning. Jag älskar metallet i handtaget - det ger bara ett elegant utseende på penseln, vilket gör att den känns och ser väldigt högt ut, trots den mer ekonomiska kostnaden. Real Techniques borstar får konsekvent bra recensioner för nästan alla sina borstar, så jag skulle inte tveka att rekommendera denna pensel eller deras andra. "

Den bästa stipplingborsten

Ecotools Stippling Brush

4, 4 stjärnor, 1 119 recensioner

"Jag köpte detta efter att ha använt en annan Ecotools stippling borste under de senaste 4 + åren. Min äldre borste har hållit sig otroligt bra och håller fortfarande stark mot denna dag förutom att borsten böjs lite efter långvarig användning, men jag ville prova den nya när jag märkte att den äldre hade blivit avbruten. Denna nya borste är ännu bättre på grund av sina avsmalnande kanter. Det ger en airbrushed finish och bra täckning. Jag köpte det här att använda med min Revlon Colorstay Whipped Foundation men om du bär mineral foundation och du letar efter en borste är det här värt att försöka. Jag applicerade min Bare Minerals med denna pensel och det buffrade den vackert, och jag föredrar nu den till någon annan borste jag har för mineral smink. Jag äger flera borstar av det här varumärket och inte någon har någonsin skjulit. Alla har varit mycket slitstarka och jag älskar att de är överkomliga och bra kvalitet. Jag hoppas det aldrig ändras. "

Den bästa Spoolieborsten

Duo Eyebrow Brush av Keshima

4.4 stjärnor, 1 196 recensioner

"Den perfekta ögonbrynborsten! Den vinklade borsten är mycket exakt och stel nog att fylla i ögonbryns tunna områden, men tillräckligt mjukt för att enkelt manipulera det. Den runda borsten känns inte skrapp som vissa gör. Mycket nöjd med detta köp! "

Ställer

Best Starter Makeup Brush Set

Real Techniques Starter Makeup Brush Set

4, 5 stjärnor, 1 811 recensioner

"Jag älskar absolut dessa borstar, jag använder dem varje dag för att applicera min smink! Den vinklade borsten fungerar bra för lägre lashlinesfärg, jag älskar den lilla eyelinerborsten för concealer, och de två större borstarna är bra för att blanda ögonskuggor. Jag använder den detaljerade borsten för just det, oavsett lite detaljer jag behöver en liten borste för. De tvättar väl, torkar snabbt, bibehåller sin form enkelt och får inte kasta. De är mjuka och handtaget är en bra längd, inte för lång, inte för kort. Gummigreppet på handtagets nedre del gör det enkelt att hålla tag i. Jag är väldigt nöjd med detta köp! "

Den bästa Kabuki-Style Makeup Brush Set

BS-MALL 14 st Premium Syntetisk Kabuki Makeup Brush Set

4.4 stjärnor, 1 137 recensioner

"Jag är så imponerad av kvaliteten och känslan av dessa skönheter! De konkurrerar allvarligt med några av de dyrare designborstar som jag äger och är otroligt mjuka. Jag är allvarligt imponerad av dessa borstar och hur de applicerar min smink så sömlöst och ansiktsborstarna applicerar min foundation med en nästan luftbruten finish! Rekommendera dessa !!! Stor designkvalitet med ett överkomligt pris. "

Den bästa tandborste-stil Makeup Brush Set

Yoseng Makeup Brushes 10-Piece Toothbrush Tool Set

4, 3 stjärnor, 2, 141 recensioner

"Trots att du såg sminkguruer på YouTube och sa att de faktiskt var nästan lika bra som Artis-borstarna (som är $ 55 varav) kunde jag fortfarande inte förvänta mig mycket för priset så jag provade inte ens dem för några dagar. Då gjorde jag och ohhhhh min gosh, jag var flabbergastad !! De blandade mina grundvalar, rodnader, konturer och höjdpunkter - både krämer och pulver - som ingenting jag någonsin har upplevt !! Och jag är en skönhetskvinna med stora mängder skönhetsprodukter och många high end så det säger mycket. Det applicerar inte bara det så vackert och airbrushed och felfritt men även själva produkten när den appliceras med dessa ser så mycket mer pigmenterad & fast och helt enkelt bättre med ett ton !! Jag är bara blowwwwwwn bort !! Jag freaked out och texted min step-dotter som älskar smink som jag och köpte henne en uppsättning också. HUR är det möjligt att detta kan vara DETTA AWESOME FÖR DENNA BÄSTA?!?! "

Den bästa Wood-Handle Makeup Brush Set

BEAKEY Makeup Brush Set 12-Piece Set

4, 3 stjärnor, 1 670 recensioner

"Har använt dessa penslar i några månader och de håller sig bra. Jag är ärligt chockad över hur bra kvaliteten är för kostnaden. Jag slutade särskilt att älska grunden och konturborstarna, vilket är konstigt för att jag är en skönhetsblandare-junkie (älskade inte mixern som följde med satsen, men det är definitivt inte någonstans nära det värsta jag har använt heller) men stiftborsten fungerar så bra att jag befinner mig själv och når jag använder det för varje dag och bara använder mixern för att perfekta och trycka grunden lite längre efteråt. Eyeshadow penslarna är också bra. Ärligt talat, jag har TONS av penslar, billigt och dyrt, och jag brukar nå för dessa oftast nu. Jag förväntade mig verkligen inte det! Köper en andra uppsättning som säkerhetskopia. "

Den bästa Bamboo-Handle Makeup Brush Set

EmaxDesign 12-Piece Makeup Brush Set

4.5 stjärnor, 5.079 recensioner

"STORA set !!! Om du är trött på att spendera $ 30- $ 40 på en borste, är detta en fenomenal uppsättning penslar! VARJE BIT SOM GODT SOM MAC BRUSHES! Tesorborstar är mycket mjuka, mycket välgjorda och överför färg perfekt. Borstsatsens val av penslar är perfekt för vad du behöver för blandning, foundation, ögonmakeup, konturering, markering, läppar, rodnad och eyeliner. Det här är så bra jag beställde en annan uppsättning för min dotter. Du kommer att älska dessa borstar !!! Passa inte upp dessa, de är värda varje dime! "

Den bästa 16-bitars Makeup Brush Set

BESTOPE Makeupborstar 16-Piece Makeup Brush Set

4, 3 stjärnor, 1 601 recensioner

"Dessa borstar är spektakulära! De konkurrerar med alla avancerade märkesborstar som jag någonsin har använt, och har jobbat i en butik med alla märken, jag har provat dem alla !! Verkligen mjuka och vackra penslar som ger dig vacker sminkskydd utan avfall eller nedfall. Fick dem super snabbt också !! "