saker vi inte pratar om

De bästa Manscaping Tools på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Foto: Universal Pictures

Medan vi alla kanske är nyfiken på den bästa plungen- eller probiotiska tampongen eller förkylningsproblemet , kan det vara svårt att diskutera dessa mer personliga föremål. Det är därför vi tar itu med saker vi inte pratar om , en serie där vi spårar de bästa hygien-, sex- och kroppsfunktionsrelaterade sakerna vi alla behöver men kanske är för generad att fråga om. I den här avgången såg vi till de mycket uppfattade shopparna i Amazon för att styra oss mot de bästa manskapsmaskinen där ute.

Disposable Razors

Gillette Mach3 Mäns Disposable Razor (6 Count)

4, 3 stjärnor, 695 recensioner

"Jag byter ofta inte från en produkt till en annan och ser så stor skillnad som jag gick från billigare trebladiga tillbehör till dessa rakhyvlar. Där de gamla ibland kändes som att jag skrapade håret bort från mitt ansikte glider dessa rakhyvelor verkligen. Mellanrummet mellan knivar gör sköljning av hår från dem så mycket enklare också. Jag rekommenderar att du försöker dessa om du inte har det. Komforten är stor, och de ger mig en väldigt nära rakning med mycket lite behov att gå över tuffa fläckar på mitt ansikte och nacke. "

Body Groomer

Philips Norelco Bodygroom Series 3100

4, 1 stjärnor, 688 recensioner

"Jag köpte detta främst för att raka mina pubar. Omhändertagning behövs när skönhetshåret är fullt, men efter att ha gått efter det lite i taget och du är nere på huden är underhållet enkelt. Ta hand om anus och skrotum, dock. Det är viktigt att tvätta dina pubar bra med schampo före rakning. Var noga med att torka området först. På detta sätt blir rakhyvel inte funky eftersom jag också använder den på mitt ansikte. Saken rakar mitt ljusa skägg bättre än min Braun !! Du kan ta bort rakhuvudet och dra det i rent vatten med lite blekmedel för att desinficera. "

Tillbaka rakapparat

Mangroomer Ultimate Pro Back Shaver

4.4 stjärnor, 1 905 recensioner

"Som många andra män här, hade jag olyckan att ärva Sasquatchgenen från min far. Laser hårborttagning och elektrolys är dyra och tar för alltid, hårborttagningskrämer och rakhyvlar är en smärta i röven, men det här fungerar och fungerar snabbt. Under tio minuter gick jag från att se ut som en chimpans för att se ut som en människa. Trimmeren gjorde det mesta av det, och rakhuvudet tog hand om resten. Rakningen är överraskande slät; Stubben är minimal till obefintlig, och handtaget gör det möjligt att få just den vinkel du behöver. För första gången i många år är jag inte längre förskräckt av utsikterna att ses utan skjorta på. "

Nose-Hair Trimmer

ToiletTree Professionell Vattentålig Heavy Duty Steel Nose Trimmer

4, 3 stjärnor, 6 625 recensioner

"Jag har nått åldern där jag blir en varulv. Jag spruter hår på platser som jag aldrig trodde var möjligt. Och det finns inget romantiskt om det (fråga min fru). En rakhyvel kan ta hand om det mesta, men vad ska man göra om saken på en persons ansikte med spansk moss som hänger ut ur det? Tiden att dra ut näsa trimmeren! Jag har provat nästan alla trimmare på marknaden, och den här får jobbet på nolltid. Jag väntar fortfarande på den lilla strålkastaren som lyser upp mina näsborrar när jag trimmer. Det är som att vara i en mörk gruva med strålkastare. Nu, om de bara skulle uppfinna en öronhår trimmer som inte låter som en pansar dela upp en brant kulle. "

Näsa och Öron Trimmer

Panasonic ER430K - våt / torr vakuum näsa och öronhår trimmer

4, 2 stjärnor, 4, 555 recensioner

"Min man ÄLSKAR den här produkten. Jag köpte det för honom när jag började märka vildbryn, öron och näshår. Jag ville se till att han alltid var välskötta. Jag tänkte, om jag märker dessa vilda hår, är alla andra också! Först blev han förolämpad, men då insåg han hur användbar den är och använder den nu minst en gång i veckan. Jag tror verkligen att det ger honom extra förtroende med att han är välskötta när han lämnar huset. Han gillar det så mycket att han bad mig köpa en till sin pappa till jul i år. Ladies, få det här för männen i ditt liv och avsluta epidemin hos manliga vildbryn, öron och näshår! "

Body-Waxing Kit

Extra Styrka Hårborttagning Vaxing Kit Men + Women

4, 2 stjärnor, 771 recensioner

"Det här är överlägset det bästa vaxet du kommer att använda. Jag är av sydasiatisk härkomst och tror på mig, jag har mycket hår. Grov, tät och envis. Det kommer att bli av med ALLA på en gång. Första gången jag försökte det, höjde jag ärligt i glädje. Även om jag inte är en expertvaxare, fann jag det ganska lätt att använda. Den ena är att det är ganska klibbigt och det tvättar inte av (du behöver använda en olja för att ta av den), men det stör mig inte verkligen för helvetet, det blir av med mitt hår så bra! En burk låter mig vaxa mina ben, mina underarmar tre till fyra gånger och mitt ansikte flera gånger, men din egen körsträcka kan variera. Om du är på staketet om att få det, kommer det att förändra ditt liv! (Tja, inte livet, men det är darn gott vax, det här). "

Näsvaxningssats

NADs näsvax för män och kvinnor

4, 3 stjärnor, 812 recensioner

"Näshår, vilket problem! Jag har försökt allt och tänkt, Hmmm, det måste finnas ett bättre sätt, och jag letar efter Amazon, jag hittade det här. Jag födde inga meds två gånger, så klart skulle jag kunna tolerera detta.

höger?! Hur som helst, det första näsborreförsöket, det kände sig definitivt konstigt. En stor yank, en sekund av smärta och wow, så många näshår rippade ut utan barmhärtighet! Jag fick inte helt alla inuti delar, och jag fann att jag var tvungen att slingra slingan runt för att få hela näsborrens inre. Jag är dock mycket nöjd med resultaten. Jag känner att jag kan andas mycket lättare, och insidan av näsborren känns nu smidig. Inga biverkningar 24 timmar senare. Så glad att äntligen få en lösning på detta mindre men irriterande skönhetsproblem! "

Hair Removal Cream

The Bare Pair King Kombo - Body Hair Management System

3, 9 stjärnor, 411 recensioner

"Om du rutinmässigt" manscape "(jag hatar det ordet) vill du prova den här produkten. Jag gillar att hålla sakerna rena och snygga där nere, men inte bara hela vägen.

Jag använde Bareparet på mina pojkar ungefär en månad sedan. Det var enkelt att använda, och efter anvisningarna fungerade det bra. Tog allt av mina pojkar. Och jag har inte behövt använda den sedan. Kombinerad med en bra trimmer som Philips Norelco BG2020 Bodygroom Shaver för att trimma upp resten av skogen, är detta ett bra sätt att få utseendet (och känslan) du vill ha. Det stod lite, men inte mycket. Om du har känslig hud, prova ett litet prov först. Den lugna balmen känns underbar efter att ha använt den nakna balmen. "