Folkets val

De bästa madrasserna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Vi har gått djupt på madrasser förut - med guider till de bästa onlinemadrasserna du kan köpa och hur man väljer en madrass - men den här gången vände vi oss till folket för att hitta de bästa granskade madrasserna för sidosvängare, heta svällare, sömnare med ryggsmärta, och de som bara inte vet vad man ska få på Amazon. För att till och med lekområdet lite, fokuserade vi på queen size-madrasser, men de flesta av dessa madrasser finns också i andra storlekar. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bäst betygmadrass

Zinus Memory Foam 12 tums grön temadrass, drottning

4, 2 stjärnor, 20, 446 recensioner

"Det här är den bästa madrassen jag någonsin har ägt, händer ner. Vi köpte den här madrassen i juni 2017, och det har hänt överraskande bra under det gångna året. Vi flyttade det till och med från vårt gamla hem till vårt nya hem utan problem.

Sammantaget känns det som om den här madrassen är en otrolig affär, och om det går "dåligt" i framtiden kommer vi sannolikt att köpa en annan, särskilt med hänsyn till priset. Min tidigare madrass var en vårmadrass som jag betalade över $ 800 för, och jag kände aldrig att jag fick mina pengar för det, även om jag använde det i över tio år. Det var inte ovanligt att vakna på vårbädden med ryggvärk. Med Zinus madrassen är det ganska sällsynt. Jag inser att alla har olika förväntningar på sin madrass, men jag rekommenderar personligen den här! "

Bästa madrass för kombinationsbalkar

Tuft & Needle Queen Madrass

4, 2 stjärnor, 6 678 recensioner

"Mest bekväma madrassen jag har ägt. Fast, men inte svår, och perfekt stödjande. Jag har inga klagomål. Jag har ägt detta i tio månader och har inte märkt någon sag i madrassen än. Tveka inte med den här madrassen och bara få den. Livet är för kort för att slösa på obehaglig sömn. "

Bästa madrass för bak och sidosvängare

Signatur sovmadrass, 12 tums skummadrass, drottning

4, 2 stjärnor, 8, 169 recensioner

"Detta är allvarligt en otroligt bekväm säng. Jag flyttade precis, och efter att ha sovit på en luftmadrass i tre veckor var det verkligen en godsend. Jag är en sidosvängare, och efter att ha haft lite smärta i axlarna från luftbädden hjälpte detta verkligen vagga i mina leder. Jag kan inte räkna hur många gånger jag skulle ligga i sängen och bara tänka på hur tacksam jag var att jag hade den här sängen.

Sammantaget är madrassen själv (i sin fulla storlek) inte tung, så det är lätt att flytta medan du byter arken. Kan inte säga hur glad jag är med detta köp. "

Bästa madrass för ryggont

Live och Sleep Resort Sleep Classic, Queen

4.4 stjärnor, 2.099 recensioner

"Detta var mitt första skummadrass köp, och jag var ganska nervös att jag gjorde fel val. Två månader i att sova på det varje kväll och jag är så glad . Jag har två böjda skivor i min rygg och är överviktig, vilket bidrar till min ryggsmärta, och den här sängen har äntligen gett mig en bekväm natts sömn - varje natt! Madrassen var lätt att beställa, levereras snabbt, rullade ut och kom till full storlek på en dag, utan avgasning och ingen lukt alls. Det ser bra ut, det känns bra, och det fungerar bra. Och priset var också bra. "

Bäst gelinfunderad minneskummadrass

LUCID 10 tums gelskummadrass - drottning

4.1 stjärnor, 5 167 recensioner

"Kan inte sova bekvämt på någon annan madrass nu. Jag trodde att det kan vara för bra att vara sant på grund av priset, men jag tyckte att det var värt ett skott. Avslutade älska det. Tänk på att den här madrassen är ganska fast eftersom den har kylgelskiktet. Jag älskar det på det sättet, men det hjälpte mig verkligen med min rygg. Jag brukade vakna i smärta nästan varje dag, så jag behövde verkligen detta. Min mamma provade det och älskade det också, så vi fick ett för gästrummet i hennes hus. Den som sover i den tycker att den var dyr. "

Bästa hybridmadrass

Linenspa 8 tums skum och innerspring hybridmadrass - drottning

4, 5 stjärnor, 5, 089 recensioner

"Jag har tidigare haft skummadrasser och fann dem för svampiga. Jag älskade känslan, i början, men fann senare att en fastare madrass var mer till min smak. I min framväxtålder vill jag inte vara i en situation där jag måste "skällas" från min madrass. Jag gillade tanken på att ha skum över fjädrarna; Det skulle erbjuda fasthet och mjukhet.

Linenspa hybridmadrassen överträffade helt Mina förväntningar, och jag är helt enkelt förvånad över att en sådan kvalitet och bekväm madrass kan äga rum för [under $ 200]! Linenspa madrassen är den överlägset bekvämaste madrassen jag någonsin ägt. Jag är nu en troende i hybridmadrassen och planerar att köpa en annan till min son. "

Bäst fast memory-foam madrass

Modway Aveline 6 "Gel Infused Memory Foam Queen Madrass

4, 5 stjärnor, 1 196 recensioner

"Det låter galet, jag vet, men den här madrassen är väldigt fast. Jag köpte en för min 7-åriga och även min man älskar det (han är ca 215 pund). Även han sjunker inte riktigt ner i madrassen, och det verkar väldigt stödjande.

Jag beställde en drottning storlek för oss och beställde bara en annan tvilling storlek för min 11-åriga. Om du inte gillar fast madrasser kommer du inte att tycka om det här eftersom det är väldigt fast. "

Bästa kylmadrass

Dreamfoam Sängkläder Arctic Dreams 10-tums kylgelgelmadrass, drottning

4.4 stjärnor, 2 409 recensioner

"Min pojkvän och jag älskar vår nya madrass; jämfört med vår gamla, det är så mycket bekvämare. Om du är någon som gillar en hårdare, fastare madrass, är den här madrassen inte för dig. Varken min pojkvän eller jag har någonsin varit ett fan av fasta madrasser, så jag är glad att den här slutade fungera för oss. Den här madrassen är precis rätt. Det är inte för mjukt där du sjunker in, men det känns som att du sover på ett moln - och det sover faktiskt mycket kallare än alla andra skummadrasser jag tidigare haft, så jag tycker att det är säkert att säga " kylgel 'fungerar faktiskt! Jag rekommenderar starkt denna madrass till alla som inte är förtjust i "fasta" men vill ändå ha bra stöd. "

Bäst gelinfunderad madrass med fackfjädrar

Olee Sova 13 tums Galaxy Hybrid Gel Infused Memory Skum och Pocket Spring Madrass (Queen)

4, 3 stjärnor, 1 207 recensioner

"Om du letar efter en hel del, köp denna madrass. Den är väldigt bekväm, tyst och fast, men har ett mjukt lager på toppen så att du inte känner fjädrarna. Jag gick från en skummadras till denna madrass och min rygg har slutat skada. Jag brukade också svettas nästan varje natt med min skummadras, men med detta har jag inte svettat alls (trots att mitt nuvarande rum är varmare än mitt tidigare). "

Bästa tunna skummadras

LUCID 5 tums gelminneskummadrass

4, 3 stjärnor, 2, 024 recensioner

"Jag har precis fått den här madrassen för en vecka sedan och älskade det helt! Det expanderade snabbt och den lilla lukten blektade mycket snabbt. Det är tunt, sant till fem inches; Det ger dock en bra och fast kudde som jag verkligen gillar. Det passar väldigt bra på min plattforms säng och glider inte. Mycket bra köp för priset; Jag köper en annan till vår lastbäddsbädds campingplattform. "

Bästa madrass med täckt täcke

Sova Innovations Shiloh 12-tums skummadrass med vadderat lock

4, 1 stjärnor, 4 101 recensioner

"Kärlek, kärlek, älska det! Det här är den bästa madrassen jag någonsin har sovit på - min man måste också hålla med. Fastheten är ungefär medium och det tar ungefär en dag att fullt ut expandera. Min man flyttar mycket i sängen, och med den här madrassen kan jag knappt känna honom flytta jämfört med vårmadrassen som vi hade tidigare. Vi har haft denna madrass i över en månad nu och vi ser verkligen fram emot att gå och lägga sig. Jag skulle definitivt rekommendera denna madrass. Bra kvalitet till ett lågt pris. "

Bästa madrass med zonad stöd

Casper sovmadrass - drottning

4, 1 stjärnor, 751 recensioner

"Min fru och jag har ägt vår Casper sedan april 2015, och det är förmodligen en av de bästa stora inköp som vi har gjort i vårt äktenskaps spann. Jag kommer att säga, det är något hårdare än jag förväntade mig, men jag kan inte förneka att jag har sovit bättre under de senaste månaderna än vad jag hade för åren tidigare. Som regel sover jag mer ljudigt och genom natten utan att vakna och vanligtvis vaknar känner sig uppdaterad och välviljad. Tro hype, vi älskar den här saken. "

Bästa madrass för människor som kasta och vända

Leesa Madrass, drottning

4, 1 stjärnor, 568 recensioner

"Min man gillar en hård madrass, och [Jag gillar] en mjukare, men på något sätt passar den oss båda perfekt. Älskar att det finns i grunden noll rörelseöverföring. Jag kan gå upp för att ta hand om våra tvillingar mitt på natten utan att han ens inser att jag har lämnat sängen. Inte så med vår gamla vårmadrass. Priset var också bra jämfört med Leesas faktiska webbplats. Vi gjorde massor av forskning innan vi köpte, och vi godkände en kära väns rekommendation att sväva oss till Leesa istället för Lila. Jag är så glad att vi gjorde det. Du kommer att sova som en bebis. "

Bästa madrass med gratis kuddar

Nectar Queen Madrass och 2 fria kuddar

4, 1 stjärnor, 215 recensioner

"Jag älskar Nectar sängen. Älskar det. Instruktioner bra för öppning och luftning; Skumlukten var tolerabel och var borta om några dagar; Jag älskade priset. Två av oss i våra mitten av 60-talet kunde dra det på övervåningen (i sin stora duffel) och på sängramen. Jag förväntade mig att det var lite fastare än jag gillade, från de andra recensionerna, och i början verkade det väldigt fast. Jag låg på det ett par minuter och ändrade mig. Det var himmelskt. Stödjande men cushy. Perfekt fasthet för mig. Jag blir varm på en skummadrass, även de riktigt dyra, och efter en hel vecka med att sova på Nectar älskar jag det mer än någonsin. Inga heta platser. Ingen kasta och vrida.

Kuddarna staplar perfekt och stannar när jag vill läsa i sängen eller sova med mitt huvud och axlar förhöjda - och jag behöver inte fortsätta att justera dem, fluffa eller vikla över som jag alltid gjorde med vanliga kuddar.

Ärligt talat, jag kan knappt vänta med att gå och lägga mig nu, det är så gott. "