Folkets val

De bästa Memory-Foam Kuddarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi tidigare skrivit om mikrovågsugniga kuddar , kuddar och kuddar för nacksmärta , har vi gjort en djupdykning i en mängd olika skumkuddar och avrundade de bästa som finns på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bäst generellt använd minne skum kuddar

Coop Hemvaror Eden Shredded Memory Skumkudde

4, 5 stjärnor, 762 recensioner

"Jag köpte två kung Eden kuddar och fick dem för några veckor sedan. De är mjuka nog att vara bekväma och fasta nog att inte platta ut, så det är ett stort plus. Min man kan somna snabbt, och nu gör jag också. Jag sover hela natten och vaknar utan ont eller stelhet. Till och med fångade hunden under locket och vilade huvudet på min mans kudde när han stod upp i morse. Hon ger också en paws-up !! Vi är mycket nöjda och rekommenderar definitivt. "

Snuggle-Pedic Ultra Luxury Bamboo-Shredded Memory Skumkudde

4.4 stjärnor, 3 968 recensioner

"Jag är överlycklig med denna kudde! Jag sover väldigt varmt, och i själva verket överhettar det normalt på natten, oavsett temperaturen. Din kudde håller mig cool och det är så väldigt bekvämt! Min nacke och axlar känner mig mycket bättre, och jag tror att stödet har hjälpt mig att mildra antalet svåra huvudvärk jag hade. "

Tuft & Needle Adaptive Foam Pillow

4 stjärnor, 157 recensioner

"För ca två år sedan köpte jag en Tuft & Needle säng. Vid den tiden frågade jag om de hade kuddar, och jag fick höra att de arbetade med det. Jag är 63 och har sovit i en hel del sängar, och ingenting går att jämföra med T & N. Jag hade nacken smält i början av september, och det har varit väldigt obekvämt att hitta en bra ställning att sova med min gamla riktigt bekväma kudde. Jag kände att jag kämpade med min gamla kudde hela natten. I natt låg jag bara på huvudet och kudden visste exakt vad jag skulle göra. Jag ska köpa en annan. Dyrt men helt värt det. "

Weekender Ventilated Gel Memory Foam Pillow

4, 2 stjärnor, 668 recensioner

"Det här är den bästa kudden jag någonsin har ägt. Skummet är mjukt men tillräckligt fast för att ge mer än tillräckligt stöd för min nacke. Jag lider av mycket nacke och rygg i ryggen, och den här kudden har hjälpt mig att sova så mycket bättre. Jag håller en örngott på min, men har ibland tagit kuddehöljet och tvättat det med mina örngott för noggrann rengöring. Det är lite svårt att shimmy locket tillbaka över skumkudden, men det är inte nödvändigtvis en dålig sak eftersom det betyder att kåpan kramar kudden bra och är i grunden oanvändbar under en örngott. "

Bästa minne-skum kilkuddar

Xtreme Comforts Memory Foam Wedge Pillow

4.4 stjärnor, 421 recensioner

"Köpte den här kilkudden för att försöka innan du köpte en justerbar säng för att se om den lutande positionen skulle hjälpa till att förbättra sömnen. Och fungerade det !!! Mannen har aldrig sovit bättre i månader och vaknar utan ryggsmärta, ett tidigare ofta förekommande klagomål. Beslutade att spara pengar för en justerbar säng / madrass eftersom detta har fungerat så bra och är bärbart! Jag är en sida sovande, men det fungerar inte bra för mig. Men jag använder den istället för att höja mina fötter något, och det fungerar bra. "

Brentwood Home Zuma Therapeutic Foam Wedge Pillow

4, 3 stjärnor, 447 recensioner

"Jag har drabbats av surt återflöde sedan jag var 13 (det går tyvärr i min familj), och jag har gjort allt under solen för att hjälpa och ingenting (förutom att ändra mina matvanor), INTE har hjälpt så mycket som detta kudde. Det ger perfekt stöd, det är bekvämt och överhettar dig inte. Jag sover på min rygg och min sida, och det är bra i vilken position som helst. Jag har haft det i nästan ett år och det är pengar bra! "

Bästa minne-skum kudde för ischias lättnad

ComfiLife Orthopedic Knä Kudde för Ischias Relief

4.5 stjärnor, 3 853 recensioner

"Den här lilla kudden är stor. Har fått höra efter höftoperation av min läkare att lägga en kudde mellan knäna. Detta var något svårt på grund av kuddeens storlek. Denna lilla formade kudde gör jobbet perfekt utan bulk. Min rygg känns också bättre. Jag planerar att använda den här knäkudden från och med nu. Terapeuten säger att det håller ryggen bättre anpassad när du sover, en bra sak att hjälpa en med ryggradsproblem. "

Bäst memory-skum hals / resande kudde

Crafty World Comfort Master Memory Foam Neck Pillow

4.4 stjärnor, 2.199 recensioner

"Jag använder resväskan hemma och tittar på tv i min soffa och i sängen innan jag tar av sig för natten, tar jag med mig när jag går till tandläkaren för att stödja min nacke och axlar. Jag hade cervikal ryggradsledning i augusti det här är en väldigt mjuk och bekväm cervikal kudde. Jag planerar att köpa en annan! Omslaget har dragkedja, så att du kan tvätta omslaget, och locket har också ett elastiskt handtag för enkel bärning. "

BCOZZY Chin Supporting Kudde

4.3 stjärnor, 3 800 recensioner

"Jag har ganska svåra nackproblem och använder nackkuddar i bilen, i min stol, på flygplan. Beslutade att försöka för vårt senaste långa flyg, och jag är väldigt glad över det. När du lägger den runt kan du klä den snyggt under hakan på framsidan eller på sidan, och den stöder ditt huvud väldigt snyggt. Fungerar också bra om du har ett fönsterplats. Du kan linda och luta dig mot den. Jag är så glad att jag bestämde mig för att prova denna kudde, definitivt ett steg upp från det du hittar i flygplatsaffärer och de flesta butiker i allmänhet. Ge det ett försök!"

Bästa konturerade minneskumspudden

Uttu Contoured Adjustable Memory Foam Pillow

4, 2 stjärnor, 243 recensioner

"Innan du beställde den här kudden vaknade jag varje morgon med en styv, öm hals. Jag har nu sovit på den i åtta nätter och min nacke har känt så mycket bättre! Jag var orolig att det skulle bli för fullt av en kudde när den kom, men jag blev positivt överraskad när jag fick reda på att mittdelen kunde avlägsnas för att justera fullheten.

Helt briljant!"

Bästa kudden med mjukt skumgummi

Coop Hemvaror Memory Skum Body Kudde

4, 5 stjärnor, 1 080 omdömen

"Har du någonsin fått något som du aldrig visste att du behövde eller ville ha? När du först fått det, älskade du absolut det.

Så känner jag mig om Coop Body Pillow.

Denna kudde är den perfekta blandningen av fasthet och mjukhet. Jag tycker att jag inte vaknar mitt på natten och att jag också kan sova längre också. Jag sover mest på ryggen och det kan användas som en vanlig kudde. För att läsa eller titta på tv i sängen Jag förser det med en vanlig kudde. "