underkläder vecka

The Best Men's Compression Shorts på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Välkommen till Underkläderveckan, där vi pratar allt underkläder, från praktiska - som granny trosor eller röda mattan-testade osynliga underkläder - till det slag du bär med den speciella personen.

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi tidigare har skrivit om de mest tillförlitliga herrarnas shorts , gymnastikbyxor , löpstrumpor och löparskor , hittade vi här de bästa kompressionskorten för män på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Den bästa all-purpose kompression shorts

Sullo Men's Compression Shorts Baselayer med Quad Core Technology

4, 8 stjärnor, 91 recensioner

"Dessa kompressionsbyxor är platt-out fantastiska. Jag tränar regelbundet och det kan vara svårt att hitta något som är andningsbart och känns bra under hela träningspasset. Dessa kompressionsbyxor gör tricket. Jag brukar träna i en till två timmar om dagen och i en stängd studio, så ingen friktion och andningsförmåga är avgörande för mig. Dessutom tvättade jag dem för hand och de torkade ganska snabbt, på 15 till 20 minuter, vilket är ett plus om du behöver dem i en nypa. Jag rekommenderar starkt att ge shorts ett försök. Du kommer inte bli besviken."

Under Armor HeatGear Sonic Compression Shorts

4.4 stjärnor, 417 recensioner

"Dessa saker är fantastiska! Jag köpte två par till att börja med och köpt bara en tredjedel. De är så bekväma och gör körningar och träning så mycket bättre med sin wicking-teknik. Jag ville ha något för att springa som inte skulle skaka, och de fyller den rollen perfekt. Jag använde dessa på en 21-mils körning förra helgen, under ett par större shorts. Inga problem alls. När du köper dessa kommer du att kasta ut alla dina andra underkläder. "

Under Armour Mäns HeatGear Armor Mid Compression Shorts

4, 4 stjärnor, 140 recensioner

"Köpte dessa shorts för att få kompression när jag tränar. De ger stöd till min rygg där jag har haft två operationer. De fungerar bra och minskar den styvhet jag vanligtvis känner efter träning eller jogging genom grannskapet. Jag kommer att köpa mer av dessa så att jag inte går ut under veckan. Rekommendera dem starkt för dem som söker samma stöd. "

Neleus Mäns Performance Compression Shorts (3-Pack)

4, 3 stjärnor, 495 recensioner

"Kärlek, kärlek, älska dessa !!! Används dessa för hela säsongen av fotbollsträning och spel, tillsammans med gymklass !! Materialet är super bekvämt och hållbart !! Personligen skulle jag säga att dessa är bättre än Nike eller Under Armor hands down !!! Mönstret för anti-saff fungerar faktiskt !! Och lita på mig, från fotboll jag chafed hela tiden, men det var riktigt bra för att förhindra det !!! "

Champion Men Powerflex Kompression Kort

4, 1 stjärnor, 2 124 recensioner

"Kan inte säga tillräckligt om dessa. Jag blev trött på att få svettrytande utslag på insidan av mina lår när jag reser till fuktiga miljöer och slutligen undersökt och hittade dem. Vad en gudstjänst! Dessa skyddade mina lår som.

en mästare. Kände sig ganska bra också, och jag tror att det var lite trötthet. Jag är en 36- till 37-tums midja med medelstora lår och dessa passar väldigt bra. Bär dem också under baddräkter som var kortare än genomsnittet och de fungerade bra, kunde inte säga att jag hade dem på. De torkar ut riktigt bra. Jag köper mer av dessa! Det finns hopp om fet pappa-bod dudes som jag! "

De bästa lätta kompressionsbyxorna

Tesla Mäns Compression Shorts Baselayer

4.4 stjärnor, 988 recensioner

"Tesla har blivit mitt varumärke för atletiskt slitage: perfekt design (passform, stil och material) och låga priser. Dessa shorts är utformade för att vara väldigt snäva, men de är långa (och stilade) nog att jag kan springa i dem utan att det är uppenbart att jag kör i underkläder! Kompressionspressningen känns bra. Sanningen är, för att jag kör i dem med ingenting under, behåller jag blygsamhet genom att välja spår där jag nästan aldrig ser en annan människa. Dessa shorts visar din form, inklusive även en ledtråd av könsorganen själva. Att springa i dessa shorts, utan skjorta och bara Tesla minimalistiska barfota skor, är ungefär lika nära löpande som jag kan komma undan med i civilisationen. Känns bra!"

Den bästa kompressionskorten för återhämtning

CompressionZ Men's Compression Shorts

4, 5 stjärnor, 607 recensioner

"Jag började bära dessa religiöst som jag tränar för min första fulla maraton. Jag lägger dem på mina shorts före varje körning och håller dem kvar i ytterligare 30 till 60 minuter efteråt. Jag kan helhjärtat säga att de har förbättrats min återhämtningstid dramatiskt. Mina ben är sällan ömma nästa dag efter att ha kört tio plus mil. Dessa shorts fungerar verkligen för att hjälpa din cirkulation och förbättra återhämtningen. Högt rekommenderad!"

McDavid Cross Compression Shorts

4, 3 stjärnor, 234 recensioner

"Jag är verkligen förvånad över dessa. Jag är en löpare och har haft problem med trochanteric bursit nyligen, vilket är ganska smärtsamt. Låt mig börja med att säga att dessa inte kommer att utföra ett mirakel, men de kommer att hjälpa mycket med smärtan, så att du kan fortsätta springa (om än i en långsammare takt) medan du återhämtar dig. De har bra kompression - den riktiga typen som är utformad för att hjälpa till med återhämtning, inte den typ som andra fitness shorts annonserar. Jag undersökte en hel del innan jag bestämde mig för att köpa dessa. Jag letade efter den verkliga affären, inte ett annat par träningsbyxor. Dessa är ett bra pris och de levererar. Jag tror inte att de kommer att förbättra din prestation, men som sagt, för återhämtning fungerar de bra. "

De bästa korta kompressionsbyxorna

Mava Sports Compression Short Leggings

4, 6 stjärnor, 317 recensioner

"Gör dessa min rumpa bra? HECK YEAH DE DO DO !!! Men de håller också allt annat på plats och suger sig svettigt i stjärnform när du är ute i värmen hela dagen med sportaktiviteter. Av de tre par jag har köpt, är dessa de bästa. De är snygga som de borde vara och gör muskulösa ben ser ännu bättre ut. Ja, jag hade shorts över dem, men de är inte genomskinliga som andra märken. "

De bästa långa kompressionshortsen

Under Armor Mäns HeatGear Armor Long Compression Shorts

4, 5 stjärnor, 203 recensioner

"Jag älskar dessa kompressionsbyxor. Jag har använt Under Armor-kompressionsbyxor i tio plus år nu och jag har använt dem för baseball, softball, löpning, tyngdlyftning, du heter det, och jag har alltid älskat hur de håller fast över tiden. Jag köpte den här produkten eftersom jag började göra fysiska aktiviteter flera dagar i veckan än jag hade par kompressionsbyxor och en av mina huvudgrepp om de äldre paren som jag hade var att de var för korta och hade en tendens att rida upp . Dessa shorts är bra eftersom de går ner till strax ovanför knäet, så att rida upp är aldrig ett problem. De är också tätt och håller allt på plats som de borde. Dessa shorts är av hög kvalitet och är en mycket bättre affär jämfört med de Nike-shorts som jag hittade. Rekommenderas starkt."

De bästa kompressionsbyxorna med fickor

Bro II Bodybuilding Shorts med fickkompression för viktliftning / körning

4, 2 stjärnor, 167 recensioner

"Shorts är bra runt. De arbetar bra för att springa och träna. Jag har aldrig varit fan av att bära min telefon med mig medan du tränar på grund av hur det rör sig om i typiska shorts. Och det var alltid en smärta att överväga hur jag skulle bära mina nycklar och kort runt när de körde. Dessa shorts tar stress ut av det, och gör min träning rutinmässigt väldigare och stressfri. Under de senaste sex månaderna har jag börjat gå ner i vikt och har förlorat ca 13 pund hittills. Dessa shorts passar in i min mer aktiva livsstil. "