Folkets val

The Best Metal Bed Frames på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna och utesluter de mest övertygande. Medan vi har täckt de bästa våningssängarna , loftbäddarna , futonerna , sängen , prisvärda sängramar , plattformsängar och madrasser på nätet, nollar vi på de bästa metallbäddsramarna, som granskades på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bäst grundmetallram

Zinus 14-tums SmartBase Madrass Foundation - Queen

4.5 stjärnor, 23 242 recensioner

"Jag säger med säkerhet det här är den bästa sängramen / basen jag någonsin har sett, liksom ägda. Den är väldigt robust, välkonstruerad och har gott om utrymme under. Jag fick nästan den högre ramen, men jag är väldigt glad att jag inte gjorde det. Det är lätt att montera, eftersom montering är minimal. Mycket enkelt, och jag behövde inte ens läsa instruktionerna. Jag monterade denna bas själv. Jag kan inte understryka enkel montering. Efter att ha lagt madrasser och en boxfjäder på den kände sängen omedelbart bättre, och madrasserna jag använder tills mina nya kommer hit är CRAP. Jag hade ingen aning om sängramen skulle göra en skit säng känna sig så mycket bättre. Definitivt värt pengarna. "

Zinus Compack 9-Ben Support Bed Frame för Box Spring & Madrass Set - Queen

4, 4 stjärnor, 4 174 recensioner

"Bästa sängram jag har sett för pengarna. Väldesignad, enkel att montera. Istället för den vanliga cheapie stålramen jag kände till, som använder full längd sidoskenor och vikning korsstöd med fyra ben, den här använder en tvärstång i varje ände och en mittstång med vikande sidospår. Varje stapel har tre ben, och benen viks och bultas fast i ramen. Alla bitar är fastmonterade så allt du behöver göra är att fylla i det och montera enligt de väl genomtänkta instruktionerna. De nio benen ger gott om stöd för tunga folk- eller fritidsaktiviteter. "

Olee Sova 14-tums tungt stålplattforms-säng - drottning

4, 4 stjärnor, 2 118 recensioner

"Ord kan inte ens förklara hur perfekt denna ram är; Det är inte bara det robust men det låter din säng sitta inuti ramen så att din säng inte rör sig. Jag var orolig att min säng skulle sitta ovanpå ramen och glida runt när jag flyttade runt. Jag var övertygad om att jag skulle behöva få någonting för att hålla min säng fortfarande för att jag hatar att justera den varje dag, men till min glädje märkte jag att det fanns hak runt det, så sängen kan sitta inuti och inte flytta alls! Det hjälper också att hålla sängkläderna, vilket kan vara en extra fördel för dem som inte gillar att remake sina sängar ofta. Inte bara var priset för denna ram utom rimligt men det är verkligen den mest robusta ramen jag någonsin har ägt, och jag har inte haft en enda pigg ut ur det. Fötterna är mycket robustare än andra ramar jag har köpt, och framför allt är skårorna längs sidorna för att hålla din säng på plats min favorit del. Jag skulle ge den här ramen tio stjärnor om jag kunde, och jag skulle föreslå det till någon som vill ha något varaktigt som kommer att behålla eller behöver bara tungt för viktkapacitetskäl! "

Bästa metall dagbädd

DHP Tokyo Daybed och Trundle With Metal Frame

4, 1 stjärnor, 689 recensioner

"Det är en bra daybed: välgjorda, bra kvalitet, rimligt prissatta och levereras snabbt. Det är HEAVY, så använd två personer för att få paketet där du vill montera det. Den kommer i en bazillion bitar. Jag är en 60-årig kvinna och sätter den ihop själv - tog ungefär tre timmar - bättre att ha två personer att montera. För priset var det ett fynd! "

Bästa metallbäddramar med huvudbräda och fotbräda

GreenForest Bed Frame - Twin

4 stjärnor, 752 recensioner

"Vad jag gillade och tyckte mest om mitt köp var att det var super lätt att montera. Förpackningen var chockerande; Jag kunde nästan inte tro att det var en sängram inuti som var välorganiserad, med enkla instruktioner. Den är robust med endast en åtta tums skummadras. Jag skulle definitivt rekommendera det här objektet. Dessutom uppskattar jag verkligen GreenForest för att nå ut till mig via e-post med en extra vänlig påminnelse för att vara säker på att dra åt skruvarna efter montering av sängramen. Samt kontaktuppgifter om det behövs. Denna sängram är precis vad jag ville ha, och den är super stark och extremt bekväm för vuxna. "

Vecelo Förstärkt Metal Bed Frame - Queen

4, 2 stjärnor, 341 recensioner

"KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK!! Detta är en av mina favoritköp i år av en enkel anledning.

Jag kunde montera denna underbara sängram på egen hand. Ja, på egen hand. Woo-hoo !! Det är en fantastisk känsla av prestation !! Jag vill göra det igen. Jag älskar min sängram. Jag kan ärligt säga att detta är en mycket stark och robust säng. Metallramen är fortfarande så vacker, slät och glänsande som dagen den ankom. Det riktigt bra med sängramen är att det kom med allt jag behövde. Alla delar kom väl förpackade. När allt var sorterat ut var det så snabbt och enkelt att ställa in. Jag gjorde det under en timme. Ingen skojar plus anvisningarna var så lätt att följa. Det har varit två månader sedan jag köpte min nya sängram, och jag säger att jag har sovit lugnt och säkert att min sängram skulle inte ge ut, och det skulle inte göra min madrass klumpig. Detta är verkligen ett bra köp och skulle rekommendera detta till alla som vill ha en pålitlig, stabil, stabil, elegant och elegant sängram. "

DHP Tokyo Metal Bed - Queen

4, 1 stjärnor, 689 recensioner

"Min man och jag älskar den här sängen. Vi har haft det i ungefär fyra månader, och det har varit den bästa sömnen vi har haft i år. Mellan oss är vi nära viktbegränsningen, så vi valde att inte använda en extra lådfjäder. Vi använder en tjock skumtoppare ovanpå vår madrass. Vi har aldrig kunnat känna staplarna som går över sängramen, och jag är en stor tjej. Jag älskar också utseendet på den här sängen. Det går bra i mitt sovrum. "

Bästa pris madrass 12-tums metallplattforms sängram - drottning

4, 4 stjärnor, 259 recensioner

"Efter 18 år behövde jag en ny sängram ASAP men var i obegripligt läge att behöva montera det själv. När det kom, blev jag upphetsad på hur kompakt förpackningen var, men det bästa var att komma när jag öppnade rutan och läste de supera enkla instruktionerna !!!! Jag fällde ut ramen, lade den ner platt, placerade sedan i de angränsande skruvarna och slutade att placera ornamenten ovanpå sängramen och voilà, det var klart på 20 minuter !!!!! Jag sov på den natten med ingen obehag, ingen svängning eller rörelse, eftersom jag är en stor kille som väger in på en svelte 283 pounds, och bäst av allt, INGEN SAKSER !!!!! I ett ord är detta så långt en GRRRRREAT produkt som jag rekommenderar utan förbehåll. "

SlimLife Metal Bed Frame - Twin

4, 1 stjärnor, 209 recensioner

"Jag har två rambunctious och destruktiva pojkar. Dessa sängar har hållit sig otroligt bra. Jag förväntade mig inte mycket om priset och hade just köpt dessa för att räcka tills jag kunde få en bättre våningssäng, men nu planerar jag att hålla dessa. De är mycket robusta och väldigt lätta att sätta ihop. Du behöver inte ens egna verktyg, eftersom de levereras med sängen. "

Tribecca Homes Metro Shop LeAnn Graceful Scroll Bronsbädd - Drottning

4, 6 stjärnor, 173 recensioner

"Den här sängen är perfekt. Så robust, och det faktum att det är rullat metall är sött, så det kan gå framför ett fönster. Jag älskar ramens dopp på fotbrädet också. Mycket enkelt att sätta ihop. Rekommendera att läsa instruktionerna hela vägen innan du börjar! Du kan förmodligen göra det själv om du är en praktisk individ, men jag hade min tonårssons hjälp, och det var en mycket trevligare upplevelse än den andra metallbädden jag gjorde ensam i det andra rummet. Denna säng sitter också högt nog där du kan få ditt vakuum under det. Jag har en madrass och en boxfjäder på den, och det är bara fantastiskt. "

Mode Bed Group Sanford Bed med metallpaneler och Round Finial Posts - Queen

4, 1 stjärnor, 124 recensioner

"Kärlek Kärlek Kärlek!!! Jag har tittat överallt för en sängram i flera månader sedan jag är så picky. Jag beställde slutligen detta och har blivit förälskad. Så lätt att sätta ihop. Och ser ut som bilden. Jag älskar den matta finishen. Redan har så många komplimanger, och det går perfekt med min rustika bondgårdstil. "

Bästa metallklaffbädd

Zinus Metal Inramad Canopy Four Poster Platform Bed Frame - Queen

4, 7 stjärnor, 147 recensioner

"Det var super lätt att sätta ihop. Jag gjorde det själv utan problem! Instruktionerna är alla numrerade illustrationer, så det går inte att hitta felaktiga översättningar. Alla stycken har nummerklistermärken på dem för att göra instruktionerna ännu enklare! Det kom också med en snygg liten ratchet istället för bara en spetsig Allennyckel som gjorde allt så mycket lättare! Jag har noga sparat det, och jag använder det för att sammanföra alla mina billiga möbler under resten av mitt liv! De skickade också längs en gummiballett som var mindre nödvändig, men fortfarande väldigt bra. Jag skulle absolut rekommendera den här sängen! "