Folkets val

The Best Milk Frothers på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Och medan vi har skrivit mycket om nästan allt du behöver göra cafékvalitet hemma, inklusive kaffebryggare , espressomaskiner , kaffekvarnar , till och med gåvor till kaffelänner , här går vi djupt på de bästa mjölkfruderna, så du kan göra cappuccino och lattes hemma, enligt folket. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa handhållna mjölkskummare

PowerLix Milk Frother

4.5 stjärnor, 2 931 recensioner

"Bra produkt. Vi har just återvänt hem från en familjesemester i Spanien och Italien och missade verkligen de stora morgonmassorna vi hade i Europa. Jag ville återskapa dessa skummiga kaffe, så jag hittade denna mjölkskumma på Amazon och köpt till följd av alla positiva recensioner. Kunde inte vara lyckligare. Vi njuter nu av samma kvalitetskaffer som vi lärde oss att älska i Europa. Skulle rekommendera till alla som letar efter ett enkelt sätt att skumma mjölk för kaffe utan att spendera mycket pengar för en avancerad cappuccino eller espressomaskin. "

Bästa handhållna mjölkskummare med stativ

Aerolatte handhållen mjölkskum med stativ

4, 3 stjärnor, 201 recensioner

"Jag älskar denna mjölkskum! Den är kompakt, effektiv och lätt att rengöra. Jag köpte den svarta eftersom den matchar min köksutrustning, så den passar precis rätt med färgschemat. Jag gillar att hålla min räknare ren och det är den perfekta storleken, och stativet gör det enkelt att använda, städa och lagra. Perfekt för ett litet kök eller ett begränsat utrymme. Det är batteridriven, så det finns inga gula sladdar att hantera. Det blir mitt morgonkaffe till en riktig godbit, och det sparar mig pengar i lattes på det lokala kaféet. Jag har bara haft det i en vecka, och det har betalat för sig själv i besparingar. Jag kan inte tro att jag inte köpte en tidigare! "

Bästa mjölkvärmare och frother

Secura Automatisk Elmjölkare och varmare

4, 1 stjärnor, 3 352 recensioner

"Detta har varit ett ganska coolt verktyg för att ha en avid latte drinker. Jag älskar att det har en knapp för uppstart av en knapp som gör allt, speciellt när jag är en zombie på morgonen som bara vill ha min kaffefix. Den har två olika tillbehör: en för skumning och en för bara uppvärmning. När en inte används, passar den andra bekvämt in i locket för lagring. Det är extremt lätt att använda. Jag lät det göra sin sak, och vid den tiden min kaffekoppare (Keurig) är klar väntar den varma, skummiga mjölken. Det brinner inte mjölken och lämnar den vid perfekt temperatur. Mycket lätt att rengöra.

Överlag, bra produkt som ser vacker ut med mina köksredskap i rostfritt stål! "

Bästa automatiska mjölkskummare

Nespresso 3694-US-BK Aeroccino3 mjölkskum

4 stjärnor, 220 recensioner

"Det här är skrämmande. Det producerar varmt, tätt skum på nolltid alls. Det är så tyst att jag först skulle titta igenom det klara locket för att se till att det fungerade. Det är mycket enkelt att använda - du trycker bara på knappen på framsidan. Det tar upp mycket lite utrymme på bänkskivan och är mycket lätt att rengöra. Jag älskar det!"

Bästa mikrovågsvänliga mjölkskummare

Bodum Latteo mjölkfett med glashandtag

4, 3 stjärnor, 180 recensioner

"Det här är fantastiskt! Jag älskar nyskummad mjölk. Jag lägger mjölken i glaset, slår den i mikrovågsugnen i ungefär en minut, och sedan drar jag ut det och skumar det kraftigt i ca 30 sekunder och häll den helt skummade mjölken i min kaffe. Jag tycker att det fungerar bättre än någon av maskinens fröder där ute. Du vill bara inte överhettar mjölken, eller det kommer inte att skumma upp. Lätt att använda och lätt att rengöra. "

Bästa manuell mjölkskum av rostfritt stål

HIC Milk Frother

4, 1 stjärnor, 1 266 recensioner

"Vi har haft de mest fantastiska cappuccinoerna, lattes och allt däremellan i över fyra år nu med denna fantastiska manuell mjölkskum. Jag är från Italien och var aldrig nöjd med de batteridrivna mjölkfrisörerna som jag hade använt under min 20 år i USA. Jag älskar hur mångsidigt det här skummet är: Beroende på hur många gånger du pumpar metallnätet blir ditt skum tjockare, vilket ger dig möjlighet att välja vilken typ av dryck du vill skapa. Jag köpte en extra till min bästa vän den här julen, och jag sprider nu cappuccino kärlek runt hela min stad! "

Bästa kaffemaskinen med mjölkskum

Mr Coffee Cafe Barista Espresso och Cappuccino Maker, Silver

4 stjärnor, 2 640 recensioner

"Fantastiska kaffemaskinen. Jag var skeptisk i början om maskinen, men jag älskar verkligen det. Mjölksreservoaren förhindrar spill av oanvänd ångad mjölk; Det är super lätt att fästa och ta bort. Jag älskar också de olika inställningarna för espresso, cappuccino och latte. En annan sak jag älskar är att om mina barn vill ha varm kakao, kan jag enkelt bara ånga dem mjölk för att ha en varm kakao i kaffebryggnad, bättre än att bara göra det med varmt vatten. Maskinen är lite hög, men jag bryr mig inte alls eftersom jag vet att det gör en fantastisk kopp kaffe. Det värmer upp snabbt, vilket också är bra, eftersom jag på morgonen löper ut dörren och inte har en massa tid att vänta medan maskinen värmer upp. "