Folkets val

De bästa fuktgivarna med SPF på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Vi har tidigare skrivit om de bästa fuktighetsgivarna för torr hud , de bästa solskyddsmedel , och till och med hört från klippredigerarna om deras favorit solskyddsmedel . Men för att du alltid behöver lite av båda, här runda vi upp de bästa fuktighetsgivarna med SPF på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Den bästa oljfria fuktgivaren med SPF

Neutrogena oljfri fuktighet med SPF35 solskyddsmedel

4, 3 stjärnor, 1 394 recensioner

"Jag bor i södra Arizona och jag använder den här produkten varje dag. När jag flyttade här ett dussin år sedan tog det mig ett tag att hitta en fuktkräm som fungerade på min mycket oljiga hud och orsakade inte utbrott. Det här är det för mig. På sommaren växlar jag till den med SPF 70 när jag planerar att vara utomhus. Den minut jag är klar att tvätta mitt ansikte i am, fortsätter Neutrogena Moisture. Ska jag vara distraherad och glömma att applicera den, känns mitt ansikte som att det spricker i minuter. Det förvånar mig att jag inte behöver använda någonting annat till sänggåendet när jag applicerar ett vitamin C-serum och ögonkräm. Min hud är alltid väldigt mjuk, klar och inte röd. Utmärkt produkt mycket mer rimligt prissatt än andra på marknaden. "

Den bästa fuktgivaren med SPF för känslig hud

Olay Complete Daily Defense All Day Moisturizer med solskyddsmedel SPF30 Sensitive Skin (Pack of 2)

4, 3 stjärnor, 1 742 recensioner

"Wow, jag älskar dessa saker. Slutligen en 30 SPF solkräm med fuktkräm som inte luktar och gör inte mina ögon sting och gör inte min mun smak som solbränna. Jag brukar använda Eucerin, eftersom det är den enda känsliga grejen som inte bryter mig ut; Men deras liknande föremål med 30 SPF ger mig ovanstående problem, medan deras 15 SPF och alla sina andra lotioner är bra. Jag är förvånad eftersom Olay Oil säljer några mycket tunga doftämnen. Tack alla för dina recensioner och hjälp mig att hitta den här lotionen! "

Den belysta fuktgivaren med SPF

Aveeno Positivt strålande daglig ansiktsfuktighetskräm med bredspektrum SPF 30

4, 2 stjärnor, 1 269 recensioner

"Bästa dagliga fuktkräm som jag någonsin har använt! Detta är min femte flaska. Efter bara en månad för att använda detta, slutade jag bryta ut och det har varit sex år sedan! Det kontrollerar fet hud och det har mycket små fläckar av skimmer (oroa dig inte, du kan knappt se det) som gör att din hud ser felfri ut. Det finns en liten växtbaserad doft, men du kan inte luktar det efter en minut eller så. Det fungerar bra under smink eftersom det inte är oljigt. "

Den bästa lysande fuktgivaren med SPF

RoC Multi Correxion 5 I 1 Anti-Aging Daily Face Moisturizer för missfärgning av huden SPF 30

4, 2 stjärnor, 393 recensioner

"Jag köpte denna grädde på grund av en granskning som sa att det verkligen fungerar bra lätta bruna fläckar. Jag köpte det och trodde det lite. Jag har provat så många andra. Men ungefär en månad senare insåg jag att mina bruna fläckar har minskat med 80 procent i färg och intensitet. Jag fick nattkräm och det har förbättrat effekten. Jag älskar denna grädde. Det är mycket lätt men hydratiserar perfekt. Jag rekommenderar denna grädde och nattkräm från denna linje till någon. "

Den bästa tonade fuktgivaren med SPF

Paula's Choice motstår Super Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 Tonad Matt Fuktighetskräm

4, 2 stjärnor, 159 recensioner

"Lätt att applicera, det har verkligen en ren nyans till den. Det kommer inte att få dig att se mörkare ut, det kommer inte att se ut som om du har vanlig vit solskyddsmedel. Jag har använt den här produkten i ungefär två år, och hittills har det varit min favorit ansikts solskyddsmedel. Jag har provat ett stort antal solskyddsmedel i det förflutna. Verkligen ogillar dem alla. Antingen var de för fet, eller de fick min hud att se ut som om jag applicerade ett tunt lager av vit grädde, vilket var ganska uppenbart. Men det här gör min hud ser normal ut. Det är inte oljigt alls och det absorberar verkligen snabbt. Jag använder till och med regelbunden fuktighetskräm underifrån på en gång under vintern, och det kommer fortfarande inte att låta huden bli fet eller glänsande. Jag har mycket fet, aknehårig hud, och när du använder den här produkten minskar min huds oljeproduktion. Mitt ansikte blir inte skinnigt snabbt alls; Det tar nästan en halv dag innan jag måste torka bort oljan. "

Den bästa Longwear Moisturizer med SPF

La Roche-Posay Hydraphase Intense 24-timmars ansiktsfuktighetskräm med hyaluronsyra SPF 20

4, 1 stjärnor, 136 recensioner

"Jag måste säga, jag är imponerad. Jag har provat allt och fortfarande har jag torra fläckar och blivit oljig i min T-zon. Min smink varade inte och jag såg aldrig "hydratiserad". Men alla dessa saker har minskat dramatiskt med denna fuktkräm. Mina breakouts har nästan rensat upp och min hud ser ut som att den blöts med vatten. Vid 35 blev jag irriterad med min hud och de produkter jag använde. Men det här är den första fuktkräm som känns som att den fungerar och lämnar mina hudar friska utan allt fett. Jag kommer att återköpa och jag rekommenderar det här. "

Den bästa SPF-fuktgivaren med tillsatta ceramider

CeraVe AM Facial Moisturizing Lotion SPF 30

4, 2 stjärnor, 1 573 recensioner

"Det här har de bästa ingredienserna ur dyra ansiktsgrädde eller fuktkräm som jag har provat. Ja, du har andra att göra "extra" saker när du behöver det, men det här är den bästa vardagen för mig. Period. Ingredienserna har hyaluronsyra, ceramider och niacinamider, som är fantastiska för din hud, och om du tittar på dyrare krämer, brukar de bara skryta med en av dessa tre (t.ex. Dr. Jart Ceramidin Cream, min tidigare Heliga Graal).

denna lotion har tre i en!

Jag gillar att det är lätt men håller fukt i och har inte brutit mig ut. Detta har fungerat bättre för mig än någon dyr fuktkräm (inklusive koreansk hudvård) eftersom det är så enkelt. Älskar det!"

Den bästa SPF-fuktgivaren med retinol

Neutrogena Anti-Wrinkle Deep Wrinkle Daily Moisturizer Med Retinol SPF 20

4, 1 stjärnor, 574 recensioner

"Jag beställde dessa saker i december 2016 och har använt det under mina ögon, mellan mina ögonbryn, runt min mun och näsa och på min nacke. Jag sätter på detta när jag duschar nästan en gång varje dag, sjunker sällan en dag. Jag märkte att jag har haft det ganska länge, men det har gjort fantastiska saker. Hudtonen under mina ögon har fått så mycket elasticitet, jag är bortblåst för att berätta sanningen. Jag förväntade mig aldrig ett bra resultat eftersom jag har använt andra produkter och de levde helt enkelt inte upp till vad de sa att deras produkter skulle göra, men.

Jag kan utan tvekan säga att den här produkten har förbättrat min huds skick, där jag har placerat den, särskilt under mina ögon. Jag övervägde någon typ av ögonlockskirurgi eller syraskal eftersom jag hatade hur många fina rynkor jag hade under mina ögon, men den här produkten har slät ut dem och gjort mig så mycket yngre än jag gjorde för ett år sedan. Jag är så glad att jag fick det och använde det så ofta för länge, det var värt att vänta. "

Den bästa fuktgivaren med SPF 50+

Replenix Antioxidant Sunscreen Moisturizer SPF 50

4, 3 stjärnor, 116 recensioner

"Jag önskar att jag hade upptäckt det här - och andra Replenix-produkter - mycket tidigare. Jag lärde mig om dem via en annan dermatolog, Dr. Cynthia Bailey, online. (Önskar min egen hudläkare här i staden visste om Replenix, och jag skulle ha börjat tidigare!) Den här solskyddsmedel tripplar som fuktkräm, nyans och solskyddsmedel - och min hud ser bättre ut efter att ha använts i några veckor på grund av de andra antioxidanterna och bra saker i den. Dessa produkter är överlägsen för känslig, åldrande hud, speciellt om du brukar bryta ut. Jag finner dem trevliga, rena och lätta att använda - och rimligt prissatta med tanke på den stora kvaliteten i varje produkt. "