grön vecka

The Best Natural Dish Tvål på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

It 's Green Week vid, där vi ska prata med miljölevande experter och skura Internet för de bästa produkterna som lämnar ett ljust fotavtryck och löser små hushållsproblem.

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna och utesluter de mest övertygande. Vi har skrivit om de bästa naturliga rengöringsprodukterna och kökspåsar som rekommenderas av professionella. Vi har också avrundat de bästa dammsugare och bärbara tvättmaskiner , men här nollställer vi oss på de bästa naturliga tvålen, som vi granskat på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Sjunde generationens skål Liquid Soap Free & Clear

4, 6 stjärnor, 1 890 recensioner

"Jag gillar den här produkten. Jag känner att jag inte tvätter vår familjs disk med hårda kemikalier, och jag känner inte heller att jag förorenar vår miljö. Min man var det riktiga testet. Han är vanligtvis skeptisk till mer "naturliga" produkter, känner att de inte får jobbet gjort. Han tror också att tvål borde bubbla - om inte, det är inte riktigt tvål enligt hans åsikt, antar jag. Efter att ha använt denna skålsåpe blev han positivt överraskad! Inte bara rensade vi våra rätter bra, men det hade en bra sudsy kvalitet som han uppskattade. Den här skålen förenade oss över slaget på de smutsiga disken - jag älskar den mer naturliga aspekten, samtidigt som jag lever upp till min make såpiga förväntningar. "

Puracy Natural Liquid Dish Tvål - Sulfatfritt Diskmedel

4, 4 stjärnor, 1 870 omdömen

"Jag ville hitta den perfekta tvålen, en som var naturlig, miljövänlig och kunde fortfarande städa mina rätter. Efter flera års försök med olika produkter fann jag att det här var ett ganska elusivt mål. Men tyvärr var jag ute av diskmedel och hade en sjuk kiddo i huset, så jag kunde inte bara piska i butiken, så jag lutade på min gamla vän, Amazon. Med tur, fann jag Puracy. Jag trodde att jag skulle gå och prova. Jag är positivt överraskad över att jag gjorde det. Det lyfter fett, torkade ägg och vad som helst som mina barn uppträder i vetenskapens namn (eller matlagning). Dessutom är det inte laddat med massor av kemikalier som är ganska skadliga. Det är trevligt att lite går långt. Du behöver inte använda en hel flaska av dessa saker för att rengöra dina rätter (som andra naturliga tvål), så du spenderar inte mer. "

Mrs Meyers Clean Day Dish Tvål (Lemon Verbena)

4, 5 stjärnor, 789 recensioner

"Det finns så många bra saker att säga om Mrs Meyers produkter. Jag älskar Lemon Verbena eftersom det luktar sommartid. Jag har använt fru Meyers produkter i 12 år nu, och jag har aldrig blivit besviken. Deras engagemang för att skapa hushållsrengöringsprodukter som är miljövänliga och även effektiva är lovvärda. Flaskan är återvinningsbar, ingredienslistan är lätt uttalad, och dina rätter kommer att komma ut i fantastisk form. Allvarligt är jag en 12-årig kund. Du får bara den här typen av lojalitet från att skapa en överlägsen produkt med ett bra uppdrag. "

Dr. Bronner s Sal Suds Biodegradable Cleaner

4, 6 stjärnor, 610 recensioner

"Jag har problem med torkningseffekten av att använda diskmedel, så jag var väldigt glad att upptäcka att jag kunde tvätta disken med Sal Suds. Och jag var extra glad över att det här lätta tvättmedlet var lätt på mina händer, det var supertåligt på fett och torkad mat! Att tillåta att matlagning på matlagning bara bidrar till en enkel tvätt med bara diskduken. Att använda lite går långt, och det gör till och med smuts i mitt hårda vatten! Sal Suds doftar friskt, och inte på grund av tillsatt doft; man kan lätt detektera den fina fräschen i samband med gran eller gran. Jag köpte detta efter att ha läst att det var nondrying mot mina händer, och det var en starkt rekommenderad ingrediens för ett hemlagat 'neem milk' trädgårdspray recept som jag använder. Produkten fungerar, och det fungerar bra! Jag älskar min knirkiga, rena rätter. "

Ecover Zero Dish Soap

4, 2 stjärnor, 121 recensioner

"Det här är den bästa" naturliga "tvålsåpen där ute. Jag är allergisk mot metylisotiazolinon och konserveringsmedlen i den familjen. Några 99 procent av rettsåpen innehåller ett av dessa konserveringsmedel, så om du har denna allergi, hitta en diskmedel så kan du använda - än mindre ens som - det är en stor smärta. När jag blev diagnostiserad gick jag på ett försök att hitta en bra skålsåpe. Det suddar faktiskt. Du behöver inte använda hälften av flaskan för att få en belastning klar. Det är Schmidt's Deodorant av diskmedel: Det verkar som en vanlig skål. "

JR Watkins Natural Liquid Dish Tvål

4, 4 stjärnor, 123 recensioner

"Älska denna maträttsåpe, särskilt citrondukten. Vi har letat efter en helt naturlig skålsåpe och har försökt andra märken, men det här har varit våra favorithänder ner. Rätterna kommer mycket rena och vi har inte haft några problem med fett mm "

Ta grön naturligt avledd, biologiskt nedbrytbar flytande skålsåpe

4, 1 stjärnor, 84 recensioner

"Det här är den första" gröna "eller miljövänliga skålsåpen som jag har använt som är faktiskt sudsy och behöver inte en liter tvål för att skära fett. Jag är fast besluten att använda miljövänliga rengöringsmedel trots att de inte har de giftiga Jag kommer inte att backa ner eftersom en maträtt tvål är svag, men det här är inte och det är jättebra. Jag kan använda en miljövänlig produkt som också har slag. "

Eco-Me Dish Tvål

4, 1 stjärnor, 104 recensioner

"Jag fick reda på Eco-Me på en blogg för naturliga och säkra produkter, och jag ville prova att tvätta mina spädbarns flaskor och pacifiers. Det städar väl, och jag behöver inte känna mig dålig om att använda hårda kemikalier! Konsistensen i tvålen är bra, inte för vattnig och den naturliga sudsningen låter mig veta att det fungerar. Jag tycker också om att det är klart, eftersom gröna eller orange betyder verkligen renare rätter? Jag tror inte det!"

Sierra Dawn Campsuds

4, 7 stjärnor, 206 recensioner

"Har använt Campsuds i nästan 50 år. Har tagit med mig på alla mina resor. Vare sig Stateside eller övervakar, från bergstoppar till öknar - aldrig ett problem. Biologiskt nedbrytbar, renar väl, lämnar inte en rest eller tvålsmag av något slag bakom sig. Jag tittar över mitt redskap och det är ett av de få saker jag har och fortsätter att bära med mig sedan första gången jag fastnade på en ryggsäck för nästan 50 år sedan. Kan inte säga det om många produkter idag, så det är värt det här långvariga (men sanna) granskningen. Gissa att du kan säga att jag rekommenderar det. "