Folkets val

De bästa brusmaskinerna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har pratat med en sömpsykolog om saker som hjälper dig somna , frågade inredningsarkitekterna att dela med sig av sina favoritdukdäck och lakan , och till och med testade madrasser och madrass toppers , kuddar för sidosvängare och väckarklockor , vi har gått djupt här på de bästa ljudmaskinerna, ljudmaskinerna, och bullermaskiner som du hittar på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa vitljudsmaskin

LectroFan High Fidelity White Noise Machine

4, 6 stjärnor, 7, 442 recensioner

"Jag kallar Lectrofan min" lilla kotte av tystnad. " Jag äger redan en annan ljudmaskin som jag tycker om en hel del; Det har riktigt fina ljud som slappnar av mig och hjälper mig att sova. Jag trodde att det fungerade ganska bra tills jag hade en husgäst som snurrade som ett godståg och hade en tendens att titta på action-äventyrsfilmer fram till sent på kvällen. Jag vände upp volymen på min snygga ljudmaskin, men det tycktes inte göra någon skillnad. Jag gjorde lite forskning för att hitta en maskin som hade bättre ljudblockande egenskaper, och LectroFan rekommenderades starkt. Jag är glad att säga att LectroFan har levt upp till sitt rykte som en utmärkt ljudspärrmaskin. Jag vrider bara upp volymen tills jag inte hörs de oroande ljuden längre, och timern stänger av maskinen när jag sover snabbt. Jag är en ljudkänslig, lätt sovare, och det här är den bästa ljudblockeraren som jag någonsin har använt! "

Bästa vitljudsmaskin med naturen låter under $ 50

Avantek White Noise Sound Machine

4, 4 stjärnor, 402 recensioner

"Om du letar efter en mjukvara, kolla inte längre. Detta är det! Efter att ha sökt flera dagar genom alla alternativ och läsrecensioner lurade jag mig in med de många ljudalternativen. Jag är så glad att jag valde den här! Den har flera fläktljud (subtil till mycket distinkt), naturljud (regn, fåglar, hav, vind, etc.) och mer. Ljuden är bra kvalitet. Det är ganska litet, så det skulle vara bra för resor också. Min 13 månaders gamla co-sov med mig, och jag önskar att jag skulle ha köpt det tidigare för henne. Hon har aldrig sovit bättre. "

Bästa vitljudsmaskin med naturen låter under $ 25

Big Red Rooster BRRC107 Sound Machine, 6 Ljud

4, 3 stjärnor, 4, 627 recensioner

"Jag erkänner att jag är bedövad av ljudkvaliteten på den här lilla rutan. Medan basresponsen inte är "djup", låter den vara full. Min man och jag har använt den här nya maskinen i tre nätter. Kvällsljudet var trevligt och avkopplande, komplett med syrsor och andra ljud. Havet var bra, även om det är lite mycket med volymen för hög. I går kväll använde vi babbling-bäck ljudet, och det var också mycket bra. Denna låda ersatte en luftfuktare som skapade en trevlig vitljudsdyn, men slutligen croaked efter 13 års användning. Jag visste inte om den nya sömnmaskinen skulle vara en lämplig ersättare, men har använt den nu, det gör definitivt tricket utan något arbete involverat. Anslut bara, starta upp, välj ett ljud, sova. Vi är imponerade! "

Bästa ljudmaskin för sömn

Marpac Dohm Classic White Noise Sound Machine, Tan

4, 4 stjärnor, 6, 905 recensioner

"Vi äger tre av dessa maskiner, och de har förändrat allt om hur vi sover. Jag kan inte tro att vi fick någon sömn utan en när vi bodde i en lägenhet! Nu, även i ett hus, är den mjuka shushen det perfekta bakgrundsbruset för sömn. Det dränerar ut buller, men är så naturligt, du märker inte ens det en gång det har varit på ett tag. Jag har ibland svårigheter att höra min man talar, bara för att inse att ljudmaskinen är påslagen och jag märkte inte ens! Nu har vi en i barnets rum, och jag kan inte föreställa mig att ha en baby utan den. Han vaknar med det minsta ljudet, så ljudmaskinen är en livräddare. "

Bästa rese ljudmaskin

Marpac Rohm White Noise Sound Machine, bärbar

4 stjärnor, 1 040 recensioner

"Jag har Marpac Dohm och använder den varje natt. På senare tid har jag reser mycket och saknat ljudet i ljudet i sömnen, men jag kunde inte ta Dohm.

Rohm är den perfekta lösningen för att imitera Dohm, och har även andra alternativ med högre ljud också. Jag använder bara gruvan i djupvit brusläge och med låg volym, så att det låter precis som Dohm skulle, men att ha fler alternativ är alltid välkomna. Mycket liten storlek, bärbar och USB-laddning gör det bra att resa. Rekommenderas starkt för lätta sliprar som jag själv. "

Bästa miniatyrvita ljudmaskinen

LectroFan Micro Wireless Sleep Sound Machine

4, 2 stjärnor, 1 099 recensioner

"För det första är det verkligen litet: Större än en golfboll, men mindre än två. .

Jag har använt Marpac white noise maskiner i flera år och har verkligen uppskattat dem, men både denna LectroFan och full-size-enheten är mycket överlägsen i ljudkvalitet. Mikroen fungerar naturligtvis också som en Bluetooth-högtalare, och för resor tycker jag att den är idealisk, förutsatt att du förstår att det är bra för saker som att lyssna på en yoga rutin, bok, podcast eller musik med låg volym. Det är ju små och inte avsett att ge rumfyllande ljud, men som en dedikerad minimalistisk resenär kommer jag nu att resa med bara LectroFan Micro och en smartphone för elektronik på kortare resor. Oroa dig dock inte - det är mycket högt när du är i vitljudsläge! All denna teknik i ett paket som är mindre än hälften av en vanlig ampull av aspirin. Fantastiskt!”

Bästa mjukvara med hörlursuttag

Pictek White Noise Machine

4, 3 stjärnor, 445 recensioner

"Fantastisk ljudmaskin! Jag älskar alla de stora ljuden att välja mellan, och det bästa är att det går hela natten, vilket är bra för vår baby som använder det här. Så bra för att drunkna ut sina högljudda systrar och de lugna ljuden i huset på natten. Riktigt bra kvalitet, och jag uppskattar det stora utbudet av volymkontroll. "

Bästa adaptiva ljudmaskinen

Sound + Sleep High Fidelity Sova Ljudmaskin

4, 1 stjärnor, 3 183 recensioner

"Denna ljudmaskin är extremt användarvänlig och intuitiv att använda, även när du sover och sover i sängen.

Volymen på den här maskinen går ganska hög (minst dubbelt så hög som jag någonsin kunde föreställa mig behövde det vara). Hela maskinens översta yta verkar vara en högtalarpanel.

Det bästa med den här maskinen är att (till skillnad från den andra ljudmaskinen jag äger) känner du inte att du lyssnar på samma sak igen och igen på en oändlig, irriterande slinga. Som ett exempel, till exempel, kombinerar vågalternativet stigande och fallande vågor med en tät slingning av en tätning, den lätta tooten av ett bogserbåthorn, den djupa, bleka tollen av en fyrtågsklocka, några mycket avlägsna chirps av några måsar och så vidare. Användarhandboken kallar dessa intressanta ljud som punkterar huvudljudet 'historier'. "Berättelserna" är justerbara. Ange "Richness Level" på låg för endast vågorna. Ställ på medium för att lägga till andra ljud.

Det finns också ett "Adaptive Mode" -funktion som justerar volymen för att dränka ljud från andra externa källor, vilket gör volymen lite högre när det finns ett påträngande ljud av något slag som kan hota att väcka dig. Detta är ett alternativ som du enkelt kan slå på eller av beroende på din egen preferens. Återigen är all denna anpassning extremt enkel och enkel. Kort sagt, jag är väldigt glad att jag köpte denna ljudmaskin och kunde inte vara mer nöjd med mitt köp. "

Bästa naturljudsmaskin under $ 50

Wave Premium Sova Therapy Sound Machine

4, 1 stjärnor, 1 083 recensioner

"Jag köpte detta till min 8-åriga dotter som har kroniska sömnproblem. Hon är också en mycket lätt sovare, och hennes rum ligger på motsatta sidan av väggen till tv, som ibland på natten och stör henne. Hon är också en naturälskare och älskar naturljudet - bäcken eller strömmen är hennes favorit. Hon älskar produkten. Det hjälper till att dränka ut störande ljud, slappnar av henne, och det verkar som att hjälpa henne att sova. "

Bästa naturljudsmaskin för $ 25

HoMedics SS-2000 Sound Spa Relaxation Sound Machine

4 stjärnor, 1 377 recensioner

"Efter att ha bott med en vän som hade en ljudmaskin, blev jag bortskämd och kunde inte lätt somna utan en. Så jag köpte den här. Jag fann att den här lilla maskinen är ungefär perfekt som den blir. Det har sex ljud: regnskog, hav, regn, sommarkväll, vattenfall och hjärtslag. Hjärtslaget är lite obehagligt, men som jag förstår är det mer för nyfödda ändå. Med justerbar volym är ljudkvaliteten mycket bra. Ja, ljudet slingrar som andra recensioner nämner, men inte ett problem om du använder det för att hjälpa somna och blockera utanför ljud. Dessutom tenderar naturen att låta repetitiv personligen, så det är inte en stor sak för mig, och i själva verket en av fördelarna att hjälpa somna. Det har också en 15, 30 och 60 minuters auto-off timer, vilket är trevligt för att jag har hittat om jag lyssnar på regnet eller vattenfallet hela natten, slutar jag behöva gå upp på toaletten så småningom. Vissa recensioner har också kommenterat ljusstyrkan hos timerlamporna. Jag har inget problem med det här eftersom jag sätter maskinen över rummet bakom andra saker och jag har en sömnmask. Oavsett, ljuset är ganska litet. Så om det är så distraherande, så rekommenderar jag en sömnmask. Bonus: Eftersom denna maskin antingen kan anslutas till ett uttag eller använda batterier, är portabilitet ett plus. "

Bästa ljus- och ljudmaskin

HemingWeigh White Noise Sound Machine

4 stjärnor, 449 recensioner

"Verkligen nöjd med detta köp. Enheten var lite större än förväntat, men det är okej. Mitt sängbord är liten, så jag håller detta på golvet. Nattljuset är ganska ljust utan dimmfunktioner, men det är fortfarande väldigt användbart när du justerar ljudet eller sätter i telefonen i mörkret. Älskar det. Ljudet är bra. Du har ett brett utbud av tysta och högre nivåer att välja mellan. Några av dessa ljudmaskiner startar högt och går upp till deafening, men den här har mer subtila nivåer. USB-portarna är rena genier. Så bra. Jag gillar också vikten av den. Det är bra och solidt, och det stannar där du lägger det. (Det är inget mer irriterande än en super lätt apparat som kämpar mot sin egen styva nätsladd.) "

Bästa baby vitvågmaskinen

myBaby SoundSpa White Noise Machine

4, 2 stjärnor, 163 recensioner

"Jag älskar det här för min älskling! Jag har två. En för hemmet och en jag håller i sin blöja väska. Hon älskar det vita bruset. Och jag gillar hur det har tre olika timer eller ingen timer om du vill. Det kan bli högt om din baby är väldigt noga och tyst för att sova. Jag skulle köpa det här för alla som har en baby shower! "

Bästa bärbara baby ljudmaskinen

Big Red Rooster BRRC111 Bärbar Baby Sound Machine, Brown

4, 2 stjärnor, 549 recensioner

"Min nu 5-veckors gamla har lidit med hemsk kolik under de senaste två veckorna. Jag var desperat att försöka allt för att lugna henne ner, så jag letade efter en ljudmaskin. Denna sak är den heliga graden för kolikbarn! Det vita bruset lugnar min bebis direkt och lägger henne rätt att sova! Klämman är utmärkt för användning på bilbarnstol, barnvagn eller bassäng. Ljudet är högt (såväl som justerbart) och har en 15- och 30-minuters timer på den. Om du inte använder timern kommer den att vara kvar tills du stänger av den, så du har tillräckligt med tid att ta en dusch utan att höra det höga skriket i bakgrunden.

Åh, och se till att du håller en uppsättning batterier i blöjan och hemma. Du vill inte rinna ur batterier under en kolik episod! "

Bästa baby ljus och ljud maskin

Hatch Baby Rest Night Light, Sound Machine och Time to Rise

4, 2 stjärnor, 460 recensioner

"Vi älskar våra ljud- och ljusmaskiner. Båda våra tjejer har var och en, och jag kan inte berätta hur många gånger de har kommit till nytta. När en av våra tjejer har svårt att sova eller vakna mitt på natten, kan jag enkelt slå på det andra barnets ljudmaskin med hjälp av appen på min telefon. På så sätt väcker jag inte någon upp genom att komma in i rummet. Jag kan också börja volymen på låg så jag väcker inte dem och ökar volymen gradvis.

Vi har använt det för att sätta ett program för vår äldsta dotter. Vi har det satt att bli grön vid en viss tid varje morgon så hon vet när det är okej att komma ut ur hennes rum varje morgon. Jag har också den inställd att stänga av så länge så vi behöver inte komma ihåg att stänga av det. Vi har tagit med oss ​​medan du är på semester för att blockera andra ljud medan våra barn sover. Det fungerar väldigt bra! "