den här saken är otroligt

Den bästa organiska smör för romantiska hälsanötter

Anonim

Burt och Deborah skulle ha.

Jag har naturlig deodorant, jag köper grymhetfri fuktighetskräm, jag lägger gräsmatad mjölk i min kaffe. Om jag har pengarna, kommer jag även att köpa en hållbar tandfärg. Liksom de flesta berörda medborgare i denna fristad stad, är jag selektiv om vad som händer eller i min kropp. Men den andra dagen satt jag verkligen upp i sängen, förskräckt, för jag insåg att jag hade saknat en stor kategori: min smörj.

Med tanke på att grejerna gick in i områden som var mer intima än kroppslotion blev jag en man på uppdrag för att hitta den bästa organiska smörjan där ute. Min främsta oro var parabener. Det finns tillräckligt många studier du (och vet-det-alla vänner) kan Google som informerar dig hur hemskt de är för ditt endokrina system och allmän hälsa. De förblir oreglerad i USA - och något säger att det inte kommer någon offentlig tillsyn någon gång snart.

Även om människor - det vill säga internet - har ropat kokosolja som en hälsosam smörjning, är det inte en bra idé. Det visar sig inte mycket om hur sakerna blir absorberade genom privata områden. Naturliga oljebaserade smörjmedel kan också utgöra ett problem, eftersom de är latex-inkompatibla och kan leda till infektion (och vi använder fortfarande kondomer, rätt folk "" Babelube (tillverkad av den moderna och snygga sexbutiken Babeland) och sätt det på provet.

Babelube smörjmedel av Babeland.

Babelube Personal Lubricant

Jag kommer inte att gå igenom uppgifterna om hur man använder smörjverk - du är en vuxen - men här är borttagningen. Babelubeen torkade definitivt snabbare än ditt smörjmedel (eftersom alla ingredienser som ger smörjmedel dess slipperiness och viskositet faktiskt är konserveringsmedel), men jag hittade faktiskt återanvändningsprocessen roligt. Som en homosexuell kille som kom i åldern sexuellt i början av 90-talet "säker sex är kul" rörelse, anser jag att vanliga applikationer är en sexig del av kön - det ger bara mer tid för kommunikation, anslutning och ögonkontakt med din partner. Till skillnad från vanlig smör lämnar Babelubeen inte klibbiga rester när den torkade heller. Det är också på den vattna sidan, som jag föredrar att den klibbiga, smutsiga smörslipan som du ofta hittar i gratis kondomskålar på gay barer och kliniker.

Och en sista punkt: Babelube är en av de få alternativen som uttryckligen är fria från djurförsök, något som inte ens alla organiska lubes kan hävda. Viktigt, för att föreställa sig att din smörj kan ha testats på någon dålig kanin är så inte något att bilda när du försöker känna dig sexig.

Från 3/6 - 3/31 kan du ta 15% ditt köp på Babeland med kod BABEBUCKS.

Andra naturliga eller organiska smörjmedel att försöka

Sliquid Organics Natural Lubricant

Konsistensen av Sliquid liknade Babelube, men det kändes också att kyla (även om det kan ha varit för att jag hade fönstret öppet). Jag var också ensam när jag testade den - och oavsett hur mycket jag uppskattar min samling vintage 70s porr på VHS, finns det inte mycket möjlighet till värme.

Organic Glide Probiotic Lubricant

Ett annat organiskt alternativ som också är probiotiskt (vilket antar att det är meningsfullt eftersom det hamnar på samma allmänna plats som din yoghurt?).

Naturalico Organic Intimate Smörjmedel

Denna organiska (och billigare) smörj kommer i en fin flaska som du inte ens skulle vara generad att sitta på nattduksbordet.

Bra ren kärlek nästan nätt smörjmedel

Mina lesbiska vänner svär av dessa saker, och jag skulle lita på dem med de flesta beslut om mitt älsklingsliv.

Isabel Fay Personligt Smörjmedel

Min sexuellt aktiva raka pojkvän (vilket innebär att hon är aktiv på Tinder) har precis köpt en flaska elegant märkt Isabel Fay, som hon säger fungerar fantastiskt.

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.