Folkets val

De bästa kuddarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst överensade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om de bästa kylkuddarna , graviditetskuddarna och silkesäcken , testade ut de bästa kuddarna för sidosvängare ; och upptäckte en författares favoritskärmad kudde ; här har vi avrundat de bästa kuddarna för alla stilar av sleepers som valts av Amazon-granskare. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa sidoväggar kuddar

Aeris Contour Premium Side Sleeper Kudde Med Ventilerat Memory Foam

4, 1 stjärnor, 322 recensioner

"KÄRLEK, ÄLSKAR, ÄLSKAR DENNA KÖP! Jag gör inte recensioner om jag inte finner det nödvändigt, och dessutom är jag en kuddsnobb! Jag har nyligen diagnostiserats med livmoderhalscancer och sovande på natten är svårt. Jag undersökte och slutligen valde denna kudde. Vad en gudstjänst! Den allra första natten anpassade jag mig bättre än jag någonsin hade drömt att jag skulle, och wow, äntligen en god natts sömn. Och jag vaknade med ingen huvudvärk! Bara problem, min man sa att jag sov så bra jag snurrade. Han blir bättre van vid det eftersom den här kudden är min nya bästa vän. "

The Scrumptious Side Sleeper Pillow

4, 6 stjärnor, 222 recensioner

"Jag har letat efter en kudde som fungerar länge för mig. Jag har en garderob full av de jag köpte men uppfyllde inte mina "sida sova" behov. Jag ville verkligen inte spendera så mycket pengar på en kudde, men jag är så glad att jag gjorde! På något sätt har de kombinerat "fast" och "mjukt" i en kudde och det är precis vad jag behövde. Jag älskar formen på kudden; Andra modeller jag har provat gjorde inte bara tricket, men det gör det för att det ger dig både möjligheten att få ditt huvud att vara i linje med din kropp när du sover på din sida, såväl som lätt att vända från en sida till andra! Jag kunde inte vara lyckligare! "

Bästa mage-sovande kuddar

Downlite Extra Soft Down Pillow

4, 5 stjärnor, 409 recensioner

"Jag har alltid sovit i magen och kunde aldrig hitta en kudde som var helt bekväm. Att läsa recensionerna för denna kudde fick mig att ta en chans. Detta är den mest bekväma kudden jag någonsin har ägt. Jag har nu beställt två fler - en för vårt fritidshus och en som jag är frestad att ta med mig när jag reser. Mina dagar att kasta alla hotellkuddarna på golvet och sova på bara madrassen är nu över! "

Bluewave Sängkläder Ultra Slim Gel-Infused Memory Foam Kudde

4, 4 stjärnor, 292 recensioner

"Jag har aldrig skrivit en kuddebedömning förut, men det var ett så bra köp som jag kände mig tvungen att skriva. Kudden är super bekväm, luktar inte som kemikalier och är mycket smal. Jag har försökt olika kuddar de senaste två åren, men inget fungerade verkligen. Jag vaknade alltid med huvudvärk, eller en hård nacke. Som en sömn sov, känner jag min nya kudde är här för att stanna! Sedan jag började använda den har jag inte haft ont i nacke eller nacke.

skulle definitivt rekommendera om du gillar smala kuddar! "

Bästa back-sleeper kuddar

Naturens Guest Cervical Support Pillow

4, 2 stjärnor, 372 recensioner

"Jag är stolt över denna kudde. Slutligen kan jag sova på min rygg utan för mycket kudde bakom min nacke eller bakom mitt huvud tvinga upp det, och utan en massa kuddar som flarar runt mitt huvud och nacke gör mig varm. Designen är lysande! Sedan jag började använda denna kudde ungefär fem nätter sedan har jag märkt att min hållning har förbättrats naturligt. Jag vaknar också utan en styv nacke. Även utan sträckning har jag mycket bättre rörlighet. Mina axlar och rygg känns också mycket bättre. "

YourFacePillow Back & Side Sängkudde

4, 7 stjärnor, 524 recensioner

"Jag har provat otaliga gånger genom åren för att träna mig för att sova på min rygg, så jag var skeptisk när jag köpte den här kudden. Jag måste säga att jag är positivt överraskad. Det verkar vara den rätta mängden fasthet, och jag gillar verkligen hur de två sidostömmarna vaggar mitt huvud. Det har gått ungefär en vecka, och medan jag kanske inte stannar på ryggen hela natten är kudden bra för att kunna ligga i sömnen. "

Bästa fjäderkudde

L Lovsoul Goose Feather Bed Kudde

4, 2 stjärnor, 157 recensioner

"Jag kan inte tro att jag har köpt så många substandard kuddar under min livstid. När jag fick den här kände jag mig som om jag hade blivit ljuset! Denna kudde är lätt, fluffig och mycket stödjande. Det är en överraskning för sig själv eftersom den är fluffig men ändå fast. Artikeln kommer krympt och mycket platt, men när den placeras i en torktumlare med låg inställning i 30 minuter, kommer dess form tillbaka. Fantastiskt!”

Bästa ner kudden

Kontinental sängkläder 100% Premium White Goose Down Luxury Pillow

4, 3 stjärnor, 535 recensioner

"Jag köpte det här eftersom det var den billigaste 100 procent ner kudden jag kunde hitta med en rimlig fyllning. Kudden är fenomenal. Till skillnad från de flesta fjädrade kuddar håller detta sin form bra. Det finns ingen ansträngning att fluffa på kudden för att få det rätt, det är luktfritt och jag har inte märkt någon nedstigning efter flera månaders användning. Om du letar efter en kudde som matchar eller överträffar alla andra, oavsett pris, kommer du att vara nöjd med det här köpet. "

Bäst ned-alternativa kuddar

Langria Luxury Hotel Collection Bed Kuddar Plush Down Alternativ Säng Kudde (Set of 2)

4, 3 stjärnor, 715 recensioner

"Mycket nöjd med mina kuddar. Jag har gått igenom flera kuddar som letar efter något som inte är svårt men inte heller ner. Jag har haft dem i flera månader nu, och de är fortfarande lika bekväma som den dag jag fick dem. Jag var orolig att de skulle vara för stela, men de mögel precis som jag vill att de ska. Jag kan lätt fluffa eller vika dem för att anpassa mig till vad jag vill ha. Jag kommer definitivt att köpa igen. "

SmartHome Bedding Hotel Collection Plush Down Alternativa Kuddar (Set of 2)

4 stjärnor, 2 234 recensioner

"Jag var så förvånad över hur trevligt dessa kuddar är. De är rena, mjuka, fasta och allt jag någonsin velat ha i en kudde. Jag trodde inte att kuddar någonsin skulle blåsa mig, men det gjorde det. Jag känner mig som om de är magiska eftersom de är så mjuka, men ändå tillräckligt fasta och inte floppy eller obekväma från sin mjukhet. Jag är misstänkt för dessa kuddar eftersom de verkar för perfekt för denna värld. Jag vet att jag blir väldigt glad över kuddar, men de har förändrat hur jag känner mig om kuddar. Du vet inte det ännu, men du behöver dessa kuddar. "

Bästa gelpanna

Beckham Hotel Collection Gelpillow (Set of 2)

4.5 stjärnor, 3 802 recensioner

"Dessa kuddar är fantastiska! De är inte för fasta och inte för mjuka, med ett perfekt medium fyll med gelfibrer! Så bekvämt från det ögonblick jag lägger mig ner till det ögonblick jag står upp, och det finns inte fler pussjusteringar i mitten av natten. Jag brukade alltid vända min kudde om och om igen för att få den "coola" sidan, men nu har jag alltid en cool sida tack vare gelfibrernas awesomeness. Inga bekymmer om fjädrar eller allergener eftersom det inte finns några fjädrar. Jag planerar att beställa mer för mitt gästrum också! "

Bästa minne-skum kudde

Snuggle-Pedic Ultra-Luxury Bamboo Shredded Memory Skumkudde

4, 5 stjärnor, 10 303 recensioner

"Jag är så stolt över denna kudde jag vet inte vart jag ska börja. Jag älskar, älskar, älskar det. Från den första natten jag använde den visste jag att jag äntligen hade hittat den perfekta kudden. Jag har stenos i övre ryggraden, och jag vaknar varje morgon med en styv nacke som håller hela dagen lång. Den allra första natten jag sov på denna fantastiska kudde vaknade jag och märkte genast smärtan kände mig inte så illa. Och varje morgon vaknar jag helt vilad. Jag har fått massage, mediciner, kiropraktikvård och inget fungerat. Detta fungerar. Jag rekommenderar starkt denna kudde och företaget som gör det. "

Bästa hypoallergena kuddar

Coop Home Goods Shredded Hypoallergenic Certipur Memory Skumkudde

4, 2 stjärnor, 15, 448 recensioner

"Jag har letat efter en kudde i flera år. Jag är en sovande sovande som gillar en fluffig och bekväm kudde. Detta är obehagligt och hållbart. Jag är också mycket allergisk mot dammmidd; Det här är första gången jag inte har bifogat min kudde i ett mitesäkert fall. Bambuöverdraget verkar göra jobbet. Den allra bästa kudden (förhoppningsvis den sista kudden) kommer jag någonsin att äga. "

WonderSleep Premium Justerbar Loftstrimlad Hypoallergen Memory Foam (Set of 2)

4, 6 stjärnor, 672 recensioner

"Så, hur säger du, " Jag sover på ett moln ?! " Dessa kuddar har gjort hela skillnaden i hur jag sover. Jag trodde ursprungligen att jag skulle behöva en ny madrass, men efter att ha köpt dessa tror jag inte längre att jag behöver det. Dessa är välgjorda, packade och levererade exceptionellt bra, och ja, jag är kär. Jag kommer aldrig att gå tillbaka till skitkuddar igen. Om du är på staketet om vilken kudde du ska få, ger jag inte rekommendationer lätt: KÖP SÅDRA PILLAR !!!!! "

Bäst justerbara kudde

Pannkaka Kudde Det Justerbara Skiktet Kudde

4, 2 stjärnor, 437 recensioner

"Slutligen, den perfekta kudden. Jag är lite som prinsessan och ärten när det gäller kuddar. De är alltid för hårda eller för mjuka eller de plattas ut över natten. Att få rätt mängd höjd, fasthet och mjukhet i samma kudde är som att försöka hitta en enhörning. Denna kudde täcker alla baser! Nu gillar jag en ganska fast kudde, och den här kudden levererar på det. Jag tar ut ett lager och det är rätt höjd för min nacke och axlar. Den håller sin form hela natten, och den är mjuk att starta. Var vänlig och fortsätt att göra dessa för alltid. "