Folkets val

De bästa plastvinglasögon på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi skrivit om vattenglasögon , en snabbvinkylare , en vinbricka för badet och Joanna Goddards favoritvineglas , har vi gått djupt här på de bästa plastglasögon som du kan hitta på Amazon . (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa stånglösa plastvineglas

Unbreakable Stemless Wine Glasses, Set of 4

4.4 stjärnor, 720 recensioner

"Mitt 5-åriga barnbarn har brutit allt utom ett av våra glasögon, så jag köpte två uppsättningar av dessa. Min dotter och svärson gillar de avancerade sakerna i livet, och jag var rädd att de inte ville ha plastkoppar i huset. När jag hittade dessa på Amazon visste jag att de skulle vara acceptabla, och det är de faktiskt! Vi har inte byt ut glasögon alls, och de använder dem hela tiden! Jag är noga med att tvätta för hand, och jag torkar dem torrt omedelbart och lägger dem bort. De är fortfarande ljusa och tydliga, även efter ett par månader i hushållet. "

Bäst kristallknippade stånglösa plastvineglas

Chinet Cut Crystal Stemless Wineglass, 40 Count

4, 5 stjärnor, 429 recensioner

"Jag av misstag tappade lådan och överraskande bröt ingen. Ganska stilren för en hårdplastbägare. Jag använde dessa för en toast på en födelsedagsfest. Små barn kan hålla koppen utan problem. Det är ett bra pris för kvalitet och kvantitet. Rekommenderas starkt."

Bäst stilfria plastvineglas med tummehak

Govino Diskmaskin Safe Flexibel Shatterproof Återvinningsbar Vinglas, 16-uns, Set of 4

4, 3 stjärnor, 143 recensioner

"Efter över ett år med daglig användning ser de fortfarande ut som nya. Inga repor alls. Vanligtvis tvättar vi i diskmaskinens eller handtvättens övre rack. Jag älskar den lilla indragen för bättre grepp. Hennes gubbe glömmer dem i garaget eller bakgården, så jag beställer en annan uppsättning. Rekommenderas starkt. Värt priset för Tritan. "

Bäst staplade plastvineglas

Stapelbar Premium Kvalitet Plast 8oz Vinglas, Set med 8

4, 7 stjärnor, 365 recensioner

"Jag gillar verkligen dessa. Jag beställde dem att använda på min uteplats, eftersom jag har hundar och inte vill rensa glas när en olycka inträffar. De är små, men de berättar det i beskrivningen. De är den perfekta storleken för att hälla ett sex till sju ounce glas vin för dina gäster. De som försökte dem för första gången tyckte att de var söta och gillade dem. Och jag ÄLSKAR att du kan stapla dem! "

Bästa färgstarka staplade plastvineglas

Färgglada stapelbara akryltumblers, Set of 8

4, 6 stjärnor, 192 recensioner

"Ordered dessa akryl tumblers efter att ha gjort grundlig internetforskning. Fet, vackra färger och snygg design! Lätt att stapla under räknaren. Dessa kan vara lite mer än andra, men efter att ha hållit dessa robusta, slanka glasögon i dina händer känner du dig till kvaliteten. Den extra fördelen är att ha åtta olika färger, vilket gör det lättare att komma ihåg vilket glas är ditt. De kom fram i tid och i perfekt skick. Kommer att beställa ytterligare två uppsättningar för husgåvor! "

Bäst isolerade plastvinglas med lock

Cupture-isolerad Vin Tumbler Cup med Drink-Through Lock, 8 Pack

4, 4 stjärnor, 256 recensioner

"Dessa är fantastiska! Jag använde dem som gynnar för en bachelorettefest och alla ÄLSKADE dem. Jag blev förvånad över hur trevligt kvaliteten var och hur mycket vin de faktiskt höll. Jag skulle köpa dem igen. "

Bästa färgstarka plastvineglas

Färgglada plastkoppar, 6 stycken

4.4 stjärnor, 51 recensioner

"Dessa var bättre än förväntat! Mycket färgstark, robust, bra för underhållning utomhus och diskmaskin säker. Bonusen var att när vi sätter kalla drycker i dem och sätter ner dem, fanns det inga vattenmärken. Jag kommer definitivt att beställa dessa igen om jag behöver mer. "

Bästa stemless plast Champagne flöjt

TOSSWARE Recyclable Champagne Plastic Cup, Set of 12

4, 6 stjärnor, 529 recensioner

"Dessa var favoritobjektet under julhelgen. Så många av mina gäster ville ta dem hem. Jag gav slutligen in och lät min bästa vän ha dem. Hon använder och återanvändar dem. De ser riktiga ut, och du skulle inte veta att de var plastiska tills du rörde dem. Dessutom stack de! "

Bästa plast Champagne flöjt med en stam

Premium Kvalitet Plast Champagne Flöjt, Set of 12

4, 7 stjärnor, 155 recensioner

"Dessa glasögon var välgjorda och exakt vad jag letade efter. Snyggt gjord av klar akryl. Det fanns inga skadade föremål, och varje glas packades bra i enskilda plastmuffar. Skulle rekommenderar starkt för fester och andra festliga tillfällen. Bra priser för denna kvalitet. "