Folkets val

Den bästa poolen flyter på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Vi suger fortfarande på sommaren sen, så även om du kanske redan har plockat upp ditt strandtält och parasoll , är det fortfarande dags att accessorize din pool. Så vi har samlat de bästa poolflottorna på Amazon (det finns för närvarande några tillgängliga på Nordstrom-försäljningen ) för dina sista soliga Instagrams. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Instagram Floats

Bästa unicorn

GoFloats Unicorn Party rör uppblåsbar raft

4, 5 stjärnor, 231 recensioner

"Bästa beslutet jag har gjort i sommar! Jag köpte den här flottören och planerade att bara använda den vid poolen. Jag åkte dock på en flodresa och min vän hade en ananasflotta, så hon övertygade mig att ta med det här till floden också. Och det var fantastiskt. Vi flyttade i fem timmar och ananas gjorde det inte, men enhörningen rockade det! Vi gick över några forsar, stötte på stenar och grenar, och det är fortfarande i perfekt skick. Rekommendera det här. Du vill använda en pump för att blåsa upp den. "

Få exklusiva erbjudanden och de senaste nyheterna som skickas till din inkorg.

E-post

Genom att skicka din e-post accepterar du våra användarvillkor och sekretesspolicy.

Bästa munk

Gummibåtar Giant Donut Pool Float, Pump ingår

4.9 stjärnor, 543 recensioner

"Köpte detta för semester i poolen och det var en stor hit! Det är enormt och lätt att rymma mitt feta själv och min 6-åriga systerdotter för en trevlig snuggle-time float i poolen. Det överlevde en vecka med hård användning från fem barn i åldrarna 6 till 10, så det är hållbart. Det var super avkopplande att flyta runt i och var bekväm även för mig, att vara en fet. Sammantaget skulle köpa igen och mycket rekommenderar att du gör det. "

Bästa alligatorn

Intex Giant Gator Ride-On

4, 5 stjärnor, 428 recensioner

"Stor alligator! Jag köpte det ursprungligen eftersom det fanns ankor att komma in i min pool och jag läste att få en av dessa gators skulle hjälpa. Jag måste säga att det inte finns några ankor i min pool! Och mina barn älskar att rida på den. Jag har en 9-årig och en 11-årig. Denna alligator är stjärnan i alla speldatum. "

Bästa papegoja

Gummibåtar Parrot Float Lounger Raft

4, 7 stjärnor, 82 recensioner

"Detta är en fantastisk uppblåsbar poolflotta. Jag köpte det för mina barn och det är enormt. Mina tre barn har gott om plats att göra vad de vill medan de är på den. Alla tre älskar dem. Det har också handtagstavar i nacken, så du kan hänga på för extra säkerhet. Jag älskar hur tjock och hållbar den här flottören är också, för mina barn kan bli grova med saker från tid till annan. Det är definitivt en fantastisk poolflotta, och mina barn är väldigt nöjda med det, så jag är också. "

Bästa flamingo

Inflatables Giant Pink Flamingo Pool Float, 3 Flamingo Beverage Holders, Pump Inkluderad

4, 9 stjärnor, 640 recensioner

"Mycket elegant, väldigt bekväm, mycket lätt att blåsa upp och dämpa, färgen är solid, ingen missfärgning. Hittills, mycket nöjda; Det är lite dyrare än den genomsnittliga flottören, men väl värt det. Det är väldigt avkopplande. Min pool är inte ens så stor heller. "

Bästa drinkhållare

GoFloats Unicorn Drink Float, 3 Pack

4, 5 stjärnor, 87 recensioner

"Jag köpte dem nyligen som en rolig överraskning för en festlig helgdag och de var en stor hit. Dessa söta flytande drinkhållare var en av höjdpunkterna på vår stranddag, och vi var definitivt avundade av många människor på stranden. De höll sig väldigt bra på vattnet och störde inte alls (även i de tama vågorna). Jag rekommenderar starkt som ett roligt och unikt tillskott till din nästa dag på vattnet. "

Praktiska flottor

Bäst för att ligga med tårna i vattnet

Intex King Kool Uppblåsbara Lounge

4.3 stjärnor, 1.162 recensioner

"Riktigt bra flotte till ett bra pris. Flyter mig (110 pund) och min man (175 pund), självklart, utan att låta vatten på flottan som spetsiga göra. Den upprättstående vilstoldelen är utmärkt för att bekvämt ligga tillbaka, och jag kan ligga med ansiktet ner på den i 15 minuter innan det blir för obekväma och besvärliga, vilket är när jag bara vänder tillbaka på ryggen. De håller upp till barnen som spelar grovt med dem också. Jag skulle definitivt rekommendera dem. "

Bäst för att ligga med din tush i vattnet

Kelsyus Chaise Lounger

4, 3 stjärnor, 2 084 recensioner

"Jag har använt det här ett år nu och det är min favoritflotta. Ryggstödet är bekvämt, lätt att spränga, och det är lätt att ta en kort vandring till en simning med bärväskan på axeln. Jag köpte en liten handpump som passar inuti väskan med flottören, vilket gör det super snabbt att spränga. Floaten tar på vatten och det förvånade mig första gången jag använde den. Jag sköljer alltid det och hänger det för att torka när jag kommer hem, vik den och lagra den i påsen. Jag har några andra flottörer, men den här är den mest bekväma och lätta att transportera. "

Bäst för att sitta upprätt

Intex Floating Recliner Inflatable Lounge

4, 1 stjärnor, 1 592 recensioner

"Jag använde först denna float i en väns pool och blev kär. Det är så bekvämt att ligga på. Du behöver inte bli våt om du inte vill, och även om du hoppa av är det lätt att klättra upp igen. Materialet blir varmt, så var försiktig med det. Om du stannar vatten på det, är det bra. Jag köpte den för en flottörsresa som varade åtta timmar exakt. Det finns en kopphållare och handtag på varje sida. Jag bundet en kylare till ett handtag och hade drycker i båda kopphållarna. Det var lätt att manövrera och paddla bort från träd. Det luftade snabbt och förlorade aldrig luft under hela åtta timmarna. Jag hade många som kommenterade hur trevligt och bekvämt det såg ut, och de sa att de skulle köpa en till nästa år. "

Bäst för enkel transport

Kelsyus flytande hängmatta

4, 3 stjärnor, 1 180 recensioner

"Jag köpte denna hängmatta float för min mamma. Hon försökte en när hon var på semester i Mexiko och "måste ha en." Hon tar det överallt med henne när hon förväntar sig att vara i en pool eller på en strand. Hon anser att det är en nödvändighet på semester. Hon gillar särskilt det faktum att hon är nedsänkt lite i vatten, eftersom det håller henne coolt. Hon älskar det faktum att det är lätt, lätt att packa och lätt att spränga. Hon sa att luften stannat i, och hon hade inga problem med det sakta slingrande. Produkten är välgjord och hållbar, och hittills har den varit i två årstider. Hon svär att du inte kommer ångra att köpa en av dessa. "

Bäst för tvåpersons tub

Intex River Run II Sport Lounge

4, 2 stjärnor, 896 recensioner

"Det här är ett monster! Vi köpte detta för en resa ner Guadalupe tillsammans med Mega Chill II Floating Cooler Tube. Vi är inte små människor. Jag väger 255 pund och min fru väger cirka 150 pund. Det här röret höll det, plus drycker i ombordkylaren. Jag rekommenderar att du använder halvlängdspadrar med detta rör, eftersom det är svårt att styra. Jag har varit i vissa extrema forsränningssituationer med detta rör och det läcker aldrig. "

Bäst för spel

Intex Poolvolleybollsspel

4 stjärnor, 721 recensioner

"Vi älskar detta volleyboll-net spel. Vi sätta ursprungligen midsize småsten i påsarna, men fann snabbt att en stor sten (lite större än en vuxenhand) fungerar mycket bättre. När vi får den på plats, blir den där (eller åtminstone inom ett par inches av det området) och vi har timmars roligt.

och bra träning också. Vi har spelat många spel i vår pool, men den här rankas som nr 1 överlägset. Priset kan inte vara beat heller. När vår nuvarande når slutet av sitt liv, kommer vi definitivt att köpa en annan. "

Bäst för spädbarn

SwimWays Baby Spring Float Activity Center med baldakin

4, 4 stjärnor, 794 recensioner

"Denna float är perfekt och min dotter älskar det. Även om den säger att det är 9 månader och uppåt, köpte jag det här för min 3 månader gamla att använda medan vi är i vårt sjöläger. Hon kan ligga tillbaka och flyta runt, med oss ​​håller vi alltid på floaten. Denna leksak är underbar för att få henne att acklimatiseras till begreppen flytande och simning. Hon smäller alla när hon ligger tillbaka och sparkar fötterna. Jag älskar att den har två uppblåsta ringar, vilket gör flottören mycket stabil. Vi planerar att använda detta många gånger i framtiden, både vid sjön och i poolen. "

Bäst om du inte har en pool

71 "Suntan Tub

4, 2 stjärnor, 524 recensioner

"Helt besatt. Det här är den perfekta lösningen för min önskan att ljuga ut och njuta av lite sol utan att dö från värmen eller från att vara levande bakad på betongen. Jag lägger den på vår uppfart, fyll den med vatten och voilà! Fullkomlighet. Den här saken är en så bra lösning för de av oss som vill njuta av solen utan att svettas bort våra liv, så jag rekommenderade det till min mamma, och hon köpte också en. Väl värt pengarna, särskilt eftersom vi inte har råd med en pool! "