Folkets val

De bästa bärbara tvättmaskinerna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om de bästa tvättpåsarna , hittade en gammal-tränings-tvål och Fran Drescher-godkänd tvättmedel , så går vi djupt på bärbara tvättmaskiner som du kan köpa på Amazon för små lägenheter och bostäder utan in-unit tvätt (tillsammans med ett par bärbara torktumlare, för gott).

Bästa bärbara tvättmaskinen

Haier HLP21N Pulsator 1-kubisk-fot bärbar tvättmaskin

4, 3 stjärnor, 1 152 recensioner

"Det har varit ungefär fyra månader sedan vi köpte den bärbara Haier-brickan, och jag måste säga att vi älskar det! Den kom färdigt i lådan, med undantag för att behöva skruva i basplattan och hjulen, som bara tog ungefär tio minuter totalt. Vi använder den på ett verkligt bärbart sätt. När vi behöver göra tvätt, rullar vi ut det från vår nedre garderob och in i vårt nere pulverrum. Min man var väldigt exalterad att prova och började göra ganska stora laster omedelbart - jag var orolig att det skulle misslyckas, men det har hållit på att churning. Den lilla brickan gör ett riktigt bra jobb med att få kläderna rena, använder mycket lite vatten och mycket lite tvättmedel. Det är så mycket ekonomiskt. "

Bäst tyst bärbar tvättmaskin

Panda kompakt tvättmaskin Panda kompakt tvättmaskin

4, 1 stjärnor, 240 recensioner

"Jag har en familj på fem, och jag kan tvätta nästan en vanlig tvättstuga. Det slår att behöva ta det till en tvättomat eller använda maskinerna här på komplexet. Det är tyst. Vattnet från vattenfiltret som slår i vattnet i min sköldpadda är högre än tvättmaskinen. Jag kan ärligt inte hitta en enda negativ sak om det. Det är antingen för att det verkligen är så häftigt, eller det är för att efter tvätt i en tvättmaskin de senaste åtta åren är jag bara extatisk att ha min egen bricka. Jag säger det här: Jag önskar att jag skulle ha tänkt på Google-portabla tvättmaskiner för många år sedan. "

Bästa bärbara tvättmaskinen för små utrymmen

Giantex Portable Compact Full-Automatic Laundry

4, 1 stjärnor, 108 recensioner

"Det fungerar bra. Lätt att använda och tar upp mycket lite utrymme, passar i vårt lilla badrum. Tvättkapaciteten [fungerar] ganska bra för våra tvättbehov. Snabb och enkel transport. Om du letar efter en liten tvättmaskin av god kvalitet är det här! "

Bästa bärbara tvättmaskinen för husvagnar

Haier HLP21N bärbar topplastbricka med rostfritt stålrör

4 stjärnor, 222 recensioner

"Det var ett snäpp att sätta ihop.

sedan tvättade jag fyra laster i följd. Det tvättade tröjor, strumpor och jeans utan problem. Kläderna hänger sedan och torkas på morgonen. Det spinner verkligen vattnet ur kläderna. Jag köpte denna bricka med tanken att jag kan ta det här i min RV och använda den på vägen. Det är perfekt för detta. RV-specifika brickor är väldigt dyra och den här brickan är så lätt att jag kan bära den för att flytta den för att tvätta min tvätt och lägga tillbaka den i lagret ur vägen. Nu när jag äger denna bricka i flera månader, älskar jag det fortfarande och har fortfarande inga problem med det. "

Bäst bärbar tvättmaskin med tvillingkar

Giantex Portable Mini Compact Twin Tub

4, 2 stjärnor, 1 189 recensioner

"När jag beskrev min pojkvän vad jag hade köpt, tänkte han omedelbart mig med en kolv och en fem gallon hink i tvätten på badrummet. Men det här är fantastiskt. Motorn verkligen agitates! Jag älskar kraften i den. Och det har många kläder! Spindeltorken är också fantastisk. Medan det inte torkar (och hävdar inte att det torkar), vrider det verkligen kläderna mycket ut. Vi hänger våra kläder på en linje med en fläkt i rummet, och de är torra om en timme eller två efter spin-drycykeln. Vatteninmatningen, som andra recensioner har sagt, fungerar inte bra, eftersom den inte passar in på kranen, men jag gick ut och köpte ett handhållet duschhuvud med en lång slang och använd det för att fylla badkaret. Jag älskar den här tvättmaskinen. "

Bästa bärbara tvättmaskinen med dubbla badkar för $ 100

Best Choice Products Portable Compact Mini Tvättmaskin Tvättmaskin och Spinncykel

4 stjärnor, 835 recensioner

"Denna tvättmaskin överträffade helt Mina förväntningar, även om jag läste alla typer av bra feedback från andra köpare. Jag kan bokstavligen hämta det med en hand och bära den (även om du vill använda två, och det gör jag), men det är ett allvarligt kraftverk. Jag körde en kemtvättare i 23 år, så vi kan anta att jag är lite av en expert i vård av tyg. Jag är väldigt imponerad."

Bästa bärbara tvättmaskin och torktumlare combo

Della Small Compact Portable Tvättmaskin Med Spindeltork

4, 2 stjärnor, 132 recensioner

"Helt enkelt fantastiskt! Jag bor i en liten studio lägenhet utan utrymme för tvättmaskin och torktumlare. Jag transporterade korgar av kläder till tvättmaskinen varje vecka och spenderade i genomsnitt 15 kronor. Den här bärbara brickan har gjort mitt liv så mycket enklare! Jag har använt det nästan dagligen sedan det kom fram. Det är väldigt lätt att flytta på grund av sin lätta vikt. Jag ställde upp det i mitt badrum, så det kan dränera i min handfat eller dusch. Jag använder duschen för att tömma maskinen efter att min sista last har gjort spin-torkning. Pumpen fungerar väldigt bra, men har problem med att få den sista koppen eller så mycket vatten ut. Om du håller avloppsröret lågt (ligger i botten av duschen) och lyfter maskinen upp ca 8 tum, dränerar resten av vattnet lätt. Maskinen tvättar mycket bra och snabbt. Den längsta tvätttiden du kan ställa in den är 15 minuter. Den har ett vanligt tvättläge och ett mildt läge. Du kan passa om fem skjortor och ett par jeans i en last. Jag försöker dock inte driva det. Spindeltorken gör ett fantastiskt jobb också. Den kan ställas in för att rotera i upp till fem minuter. Det låter som en liten jetmotor och spinnar större delen av vattnet ut. Jag hänger bara kläderna uppe i huset och de är helt torra om ett par timmar. Jag rekommenderar definitivt denna produkt till alla som är sjuka av besväret och kostnaden för tvätten. "

Bästa kompakta spinnartorkare

Tvättalternativet Nina Soft Spin Dryer

4, 5 stjärnor, 578 recensioner

"Vi köpte en bärbar tvättmaskin. För att hänga våra kläder att torka i huset på vintern (eller på ett hopfällbart torkställ utanför), ville vi verkligen få ännu mer av vattnet ut. Så vi köpte denna spin-torktumlare. Det blir en enorm mängd ytterligare vatten efter rotationscykeln. Det är verkligen lätt att använda - verkligen, väldigt enkelt ! Våra kläder torkar om några timmar. Även våra stora badlakan spunnas ut nog för att hänga torr inuti nu. Jag kan få vår tvätt tvättas, torkas och läggas bort mycket snabbare. På vintern eller under regniga dagar var det gånger jag var så sjuk att titta på tvätten hängde upp runt huset. Nu kan jag tvätta på morgonen, hänga allt och komma hem tidigt på eftermiddagen för att lägga det hela bort, så tycker egentligen om ett rent och snyggt hus. "

Bäst kompakt tvättstork med värme

Panda 2.65 cu.ft Kompakt Tvättmaskin, Vit

4, 1 stjärnor, 416 recensioner

"Jag är positivt överraskad över storleken och värmen som den här torken sätter ut. Jag kan lägga ganska lite i det, och det tar inte timmar att torka mina kläder som min sista gjorde. Den här kör cirklar runt min gamla. Jag hoppas ingenting ändras, och det fortsätter att göra jobbet det gör nu och jag kommer att vara väldigt glad. "