den här saken är otroligt

The Best Pumpkin-Carving Tools, enligt en professionell pumpa Carver

Anonim

Så, du har en pumpa.

Nu är det vad "Maniac Pumpkin Carvers, som är kända för att skapa invecklade etsade och skulpturala mönster för kunder, inklusive Museum of Modern Art (de har reimagined works av Keith Haring och Matisse) och New York Botanical Garden (räknas en 1800- pund pumpa som ett av projekten). Medgrundare Marc Evan tog en paus ut ur sitt hektiska carving schema (han har skurit 100 pumpor redan den här säsongen) för att dela sina go-to-gadgets.

All-in-One Super-Cheap Set:

Pumpamästare Pumpkin Carving Kit

"Vi är stora fans av de klassiska Pumpkin Masters carving kit. Sågarna som de kommer med är faktiskt mycket bättre än en paringkniv för att komma in i hörnen och ta bort former. Medan sågarna definitivt böjer, är de väldigt lätta att använda och är inte för skarpa. Nyckeln använder en upp och ner sågrörelse som en symaskin; Det är bäst att lägga pumpan platt när den sårar genom den. Du kan skära mycket pumpor väldigt fort så, och du behöver inte oroa sig för att skada dig själv. Pumpkin Masters 'scooper är också det bästa vi hittat för att städa frön ur en pumpa. Alla fina enheter och elverktyg som vi har använt, fungerar inte lika bra som den klassiska lilla apelsinskedan. "

Den långvariga paringskniven

Zwilling JA Henckels Twin Signature 4-tums Paring Knife

"Dessa kit är ganska disponibla; För något mer väsentligt är denna JA Henckels paringkniv ganska bra. Vi brukar använda en paringkniv för att öppna toppen och skär ut ögon och mun. Denna kniv är skarp och har en lång, tunn blad - det är fördelaktigt för den typ av arbete vi gör. Henckels är ett känt knivföretag som gör ganska dyra knivar, men det var faktiskt billigt. "

Etcher

Speedball Linoleum Cutter Sortiment

"Linoleum cutters används främst i printmaking för olika typer av monoprints eller skärning gummistämplar. Vi gillar att använda dem för etsning i pumpens hud. Linoleumskärare är gjorda för mycket grunda skär, så du skumar i grunden pumpens yta, nästan som att dra på den. Beroende på de olika nibs du har - de kommer i olika former som små V 's till bredare U- former - du kan variera din linjebredd och hur djup du går. Men den djupaste går bara en fjärdedel av tummen in i huden. Obs! Om du gör en etsad design behöver du flera ljus eller en glödlampa inuti för att se till att ljuset är tillräckligt starkt för att skina igenom. Vi gillar att använda LED-lampor eftersom det inte lagar pumpan (en glödlampa blir lite för varm). Köp inte LED-lamporna de säljer för pumpor - de är gjorda för jack-o-lyktor, men de är inte tillräckligt ljusa för etsade mönster. Du borde använda en lampa på 40 watt motsvarande lampor istället. "

The Eyeball Sculptor

Mundial Matrix Peeling Tourne Knife

"Vi älskar att använda fåglarna i knäbäcksstil för att avsluta detaljer. De är perfekta för att göra dina skarpaste, finaste funktioner eftersom de har en liten krökning som kan hjälpa dig att komma i täta fläckar. När jag till exempel skulpterar ögon i en karaktärs ansikte, använder jag i första hand fågelsnäckskniven för att verkligen skapa ögonloppens och lockens runda. "

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bandannerna , handkräm , gåvor till 10-åringar och parfym . Observera att alla priser kan ändras.

Om du köper något via våra länkar, kan New York tjäna en affilierad provision.

Relaterad

De bästa knivarna enligt kockarna