Folkets val

De bästa regnjackorna för män på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi redan har skrivit om de bästa regnjackorna till kvinnor , regnskoar för män och kvinnor och paraplyer , här sätter vi fram de mest snygga och slitstarka regnjackorna för män på Amazon (notera att recensionerna har redigerats i längd och tydlighet).

Bäst kort front-zip regnjacka under $ 100

Columbia Mäns Vattentät II Huvtröja med jacka med dragkedja

4, 5 stjärnor, 3 563 recensioner

"Detta är en väldigt lätt regnjacka. Jag gillar att den är väldigt vattentät och huven kommer tillräckligt långt framåt för att skydda ditt ansikte och har en innerhattstyp du kan dra åt, så även i vinden kommer det inte att blåsa av huven. Det finns ett mjukt nätlager för fodret, vilket känns trevligt - mycket bra för en fjädrarjacka, men på vintern behöver du definitivt laga. "

Bäst kort front-zip regnjacka, överlag

Carhartt Mäns Shoreline Jacket Vattentät andas Nylon J162

4, 6 stjärnor, 305 recensioner

"Det här är den absoluta bästa regnrock jag någonsin har sett. Det kommer att hålla dig torr. Samt alla saker i fickorna. Och det kommer också att fungera som en bra vindbrytare. Jag har använt en hoodie under den och det har passat mig perfekt i Chicago vårens regnsäsong. Som en sidenot är blixtlåsningen mycket hög kvalitet. Dessa är industriell styrka, men ändå lätt att använda. "

Bäst kort knäpp-up regnjacka

Helly Hansen Workwear Herr MandalWaterproof Hooded Rain Coat

4, 4 stjärnor, 251 recensioner

"Super imponerad av kvaliteten på denna regnrock. Jag jobbar på pråm i alla väder och behövde något robust, eftersom de flesta andra köpta plagg rippade eller föll ihop efter några användningar. Hade det för några månader och är bra som ny. "

Bäst kort regnjacka med hakskydd

Marmot Precip Jacket

4, 5 stjärnor, 408 recensioner

"Jag älskar den här jackan. Priset är bara rätt för något så lätt och packbart. Jag förväntar mig låg hållbarhet med en superlight jacka, så jag gillar inte att spendera en förmögenhet på den. När min sista revade, fick jag det som en ersättare genast. Denna version av Precip är otroligt andningsbar och otroligt effektiv samtidigt. Jag överhettar i andra regnjackor, men inte den här. Och ändå har jag slitit det i regn, snö och vid 13.000 fot i snöblåsvindar. "

Bästa lång regnjacka

CLC Custom Leathercraft Regnskläder R105L .35 MM PVC Trench Coat

4, 1 stjärnor, 612 recensioner

"Det här är en fantastisk regnrock. Ärmen har knappar för att begränsa den, fickorna på jackans framsida håller hela regnet ut och huven snäpper på. Det ser ganska cool sans hood. Allt som allt en fantastisk produkt för alla priser, än mindre FOURTEEN DOLLARS. "

Bästa regn poncho

Terra Hiker Rain Poncho, Vattentät Raincoat With Hood

4, 3 stjärnor, 196 recensioner

"Jag köpte två av dessa ponchos för en backpacking resa och de fungerade bra. De gör det bra med att täcka förpackningarna och kroppen. Dessutom hjälpte läppen på huven att hålla regn ur våra ansikten också. De viks upp relativt enkelt och ganska lätt. Med tanke på priset, tjänade dessa mina behov perfekt. "

Bästa windbreaker

North Face Men's Venture 2 Jacket

4, 4 stjärnor, 230 recensioner

"Den här jackan är stor. Vi har haft ingenting utom torrential downpours här i Michigan de senaste veckorna, och det har hållit mig torr. Jag älskar sin lätta känsla, andningsförmåga och hållbarhet. Gropspiporna på varje sida gör det bra att hjälpa till att andas mer. "

Bästa trench coat

London Fog Men's Iconic Trench Coat

4, 5 stjärnor, 150 recensioner

"Detta är min fjärde London Fog coat och den bästa designen, konstruktionen och passformen av alla topplackar jag har ägt under mina vuxna år. Jag är 75. "

Bästa anorak

4ucycling Raincoat Easy Carry Rain Coat Jacka

4, 2 stjärnor, 167 recensioner

"Tog en på en uppdragsresa. Var positivt överraskad över hur bra det var. Det kom ner mer än mitten av låret, så höll mina byxor torra. Mycket lättare att flytta och fungera än en poncho. Också, vi hade stormar med blåser regn och detta hade lite elastiska dragsträngar till filmsträngare. Endast problem var någon som gillade det så bra de stal det. Hoppas det välsignar dem.

Bäst reflekterande jacka

Portwest Vattentät Rain Jacket

4, 4 stjärnor, 112 recensioner

"Regnet började dumpa idag vid en till två tum i timmen i cirka tio timmar. Den nya jackan fungerade felfritt. Arbetade rensning av dräneringsgränser och culverts och patrullering av fastigheten. Stannade torr, stannade varm, stannade på jobbet och avslutade jobbet. "