Folkets val

De bästa uppladdningsbara batterierna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

It 's Green Week vid, där vi ska prata med miljölevande experter och skura Internet för de bästa produkterna som lämnar ett ljust fotavtryck och löser små hushållsproblem.

Håll dig igång, som Buzz.

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi tidigare har skrivit om andra återanvändbara, miljövänliga varor som metallstrålar , vattenflaskor och matförvaringsbehållare , har vi avrundat de bästa uppladdningsbara batterierna på Amazon som aldrig hamnar i en deponi. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa uppladdningsbara batterier och laddare

AmazonBasics AAA högkapacitets uppladdningsbara batterier och AA & AAA batteriladdare med USB port set

4, 3 stjärnor, 4, 838 recensioner

"Om du inte har tänkt på laddningsbara komponenter sedan årtionden tillbaka är det dags att ompröva. Dessa nyare enheter går mycket längre. Kanske bara hälften av Duracells liv, men du kan ladda dem hundratals gånger. Vi har också haft dessa i förmodligen två år och de laddar fortfarande rätt upp. Jag använder dem i allt, och jag har inte fått någon att dö på mig än. Vi brukade gå igenom hundratals batterier om året. Jag har förmodligen sparat mig hundratals dollar på den tiden. "

EBL D-Cell uppladdningsbara batterier med C, D, 9V, AA, och AAA batteriladdare

4, 1 stjärnor, 198 recensioner

"Jag älskar det! Mitt dumma själv glömde att kontrollera om min automatiska kattmatare behövde batterier innan de kom hem. Det gjorde det självklart, och det behövde D-batterier. Jag vägrar att spendera $ 15 på två D-batterier som jag så småningom kommer att slänga, så jag gick till Amazon för att hitta uppladdningsbara. Den här kommer med fyra D-batterier och din laddstation. Hittills älskar jag det! Jag kan också ladda min AA och AAA uppladdningsbara batterier där också. Case är robust och det stängs av när de är färdiga att ladda. "

Bästa uppladdningsbara AAA-batterier

AmazonBasics AAA uppladdningsbara batterier (12-pack)

4, 1 stjärnor, 4 189 recensioner

"Älska dessa batterier hittills! Min hårdaste ansökan hittills är en resultattavla för ett inomhus barns tvåhögs basketspel. Den där åt upp batterierna otroligt snabbt eftersom vi lämnar den 24/7. Hittills har jag bara behövt ladda dessa batterier en gång, men med traditionella AA-skivor skulle jag ha gått igenom minst tre uppsättningar hittills! Jag är väldigt glad att jag bytte till dessa laddningsbara! Bra pris, med ett bra livslängd som definitivt kommer att övervinna det högre initiala köpeskillingen. (TL; DR - Du sparar pengar på lång sikt!) "

Panasonic Eneloop AAA Förladdade Uppladdningsbara Batterier (4-Pack)

4.6 stjärnor, 8 933 recensioner

"Eneloop-batterier, oavsett storlek, eftersom jag använder flera olika storlekar, är bara fantastiska. Medan de kostar lite mer än andra uppladdningsbara batterier, är de värda vartenda öre. De ger solid konsekvent kraft genom hela laddning och håller sina laddningar i lagring otroligt bra. Jag upptäckte Eneloop Batteries när jag undersökte batterier för min digitalkamera för flera år sedan och fann att bland personer som verkligen förstod uppladdningsbara batterier pekade de alla på Eneloop för det ultimata batteriet. Jag blev bara förvånad över skillnaden mellan Eneloop och alla andra uppladdningsbara batterier jag tidigare försökt. De har mer kraft, vilket betyder bättre, längre prestanda i enheten. "

Bästa uppladdningsbara AA-batterier

Energizer uppladdningsbara AA-batterier förladda (8-räknare)

4.4 stjärnor, 907 recensioner

"Enligt min åsikt kan du inte gå fel med laddningsbara batterier. Jag har en soptunna med ett batteridriven lock, vilket är väldigt trevligt. Problemet var att det gick snabbt igenom sex AA-batterier. Jag gillade inte att kasta dem bort varje gång, och även när nya de inte verkade kraftfulla eller sista mycket långa. Allt förändrats med dessa laddningsbara batterier. De är mycket kraftfullare och håller mycket längre än de butiker som inte har laddats upp. Jag säljs på laddningsbara och planerar att fortsätta att lägga till fler och andra storlekar när tiden går vidare. "

Survival Frog EasyPower USB AA uppladdningsbara batterier (4-pack)

4, 4 stjärnor, 135 stjärnor

"Dessa uppladdningsbara USB-batterier är så snygga! Uppladdningsbara batterier är alltid praktiska att ha, men att vara uppladdningsbara via USB gör att de är så mångsidiga. De tar mindre än en timme att ladda ut helt. Produkten verkar vara av hög kvalitet, och batterierna har långa livslängder. Jämförbar med något bra Duracell-batteri. Jag skulle definitivt rekommendera dessa! "

Bäst uppladdningsbara C-batterier

EBL C Cell uppladdningsbara batterier (4-Pack)

4 stjärnor, 1 720 recensioner

"Mycket nöjda med detta köp. De verkar verkligen vara länge efter en full laddning. Jag använder dem utomhus i en enhet för att skrämma bort tvättbjörnar. Hittills har dessa batterier gjort ett utmärkt jobb. Har inte förlorat en sedan. Dessutom är det ett bra sätt att spara pengar och spara extra batterier ur vår deponi. Rekommenderas starkt!"

Energizer Recharge C Batterier (2-Pack)

4, 1 stjärnor, 289 recensioner

"Dessa energizer laddningsbara batterier håller en laddning under en längre tid! Jag använder aldrig engångsartiklar - det här är en förnybar energikälla, vilket gör dem väldigt kostnadseffektiva och bättre för miljön. Jag föredrar Energizer över andra märken. Det är värt den extra investeringen att få något du vet kommer att fungera! "

Bäst uppladdningsbara D-batterier

EBL D Batteri D Storlek Uppladdningsbara batterier (6-Pack)

4 stjärnor, 503 recensioner

"Jag använder dessa för babyprodukter eftersom du bara behöver så många batterier. Dessa varar väldigt lång tid och laddas väl. Jag rekommenderar starkt dessa eftersom de håller sina avgifter så bra. Produkten slutar betala för sig efter några laddningar, och det är en grön lösning! "

Bäst uppladdningsbara 9 volt batterier

Tenergy 9V högkapacitets uppladdningsbara batterier

4, 2 stjärnor, 248 recensioner

"Om du leker med tanken på att göra den här typen av investeringar och har någon gadget som äter dina batterier, kommer jag med glädje att driva dig från batteriköpsklippen och berätta att dessa är absolut bättre än jag någonsin hade väntat . Avgiften varar i själva verket längre än de normala Energizers och Duracells, och när du kör låg, släpp dem tillbaka på laddaren och du är redo att gå om några timmar. "