Folkets val

The Best Saucepans, Stockpots, och holländska ugnar på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om långkokare , brödrostar och brödrostugnar , köksknivar , stekpannor och stekpannor , köksredskap och till och med frågade kockar om sina favoritpottar och kokkärl , här runda vi upp de bästa kakorna, lagerpåsarna och Holländska ugnar du hittar på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bäst en-kvarts gryta med rostfritt stål med lock

Cuisinart 419-14 Contour Stainless 1-Quart Saucepan Med Skal

4, 3 stjärnor, 1 040 recensioner

"Det här är den största lilla potten. Så söt men också väldigt praktisk för någon som jag. Jag lagar sällan stora måltider, eftersom jag bor ensam med min doggy, men det är bara perfekt för att blanda upp och laga något litet istället för de två och tre kvarts krukorna. Du hittar många användningsområden för den här lilla arbetshästen, och den är väldigt välgjord. Jag rekommenderar denna lilla kruka för varje kök oavsett storlek. "

Bäst en-kvarts nonstick-kastrull med lock

Bara Calphalon Nonstick 1-Quartsås Pan

4, 6 stjärnor, 642 recensioner

"Detta är den perfekta pannan för vårt hushåll av två. Det är perfekt för uppvärmning av en burk soppa, kokande ett par ägg, uppvärmning av rester, etc. Och när jag har gäster, är det så praktiskt att värma såser och olika sidrätter. Jag använder den varje dag. Det skulle vara en underbar gåva för någon som sätter upp sitt första kök, RV-ägare eller folk som är nedslående. "

Bäst två-quart rostfritt stål kastrull med lock

Farberware Classic Stainless Steel 2-Quart Täckt Sockerpan

4, 5 stjärnor, 814 recensioner

"Detta är den perfekta lilla kastrullen. Det är rätt storlek för sås eller något som kommer i en burk (ta det från en ungkarl). Finalen ser bra ut, och den kommer direkt ut ur diskmaskinen (stort plus) ser precis som det gjorde när du kom ut ur lådan. Hantering håller sig sval, även med brännaren uppåt. Locket passar mycket bra, så ingen spill och snabbare matlagning. Locket har inte den irriterande läppen som fäller kondens så att du inte kan lägga ner den på disken. Det är verkligen hållbart. Denna sak kommer att vara för evigt. Priset är också rimligt. Lita på mig, du vill ha en. "

Bäst två-quart nonstick-kastrull med lock

Cuisinart 6419-18P Kontur Hård Anodiserad 2-Quart Pour Sågpanna Med Skal

4, 6 stjärnor, 659 recensioner

"Jag lagar min stenmalt havremjöl i den. När jag inte svarar på min timer går det börjar torka ut på botten. Men det kommer bara inte att brinna. Och när du tar bort det från kaminen och rör om, tar det fasta nedre innehållet av.

Alltid lätt att rengöra. Ingen skrapning eller ohälsosam skurning. Trevligt lock, men jag föredrar en liten ventilator. "

Bäst tvåkvarts rostfri stålpanna med dubbelkedja

Farberware Classic Stainless Series 2-Quart Täckt Dubbel Kylare

4, 5 stjärnor, 576 recensioner

"Jag köpte detta som en present till min dotter. Hon ville göra bananpudding och receptet krävde en dubbelpanna. Hon var stolta över Farberware-kvartalet. Det var den perfekta storleken; det värmdes och upprätthöll ingredienserna vid rätt temperatur. Hon sa att det var så lätt att rengöra efteråt. Jag vet att jag också har samma. Nu vill hon att jag ska ge henne fler recept som kräver en dubbelpanna. Jag mår bra, som nu kan jag gå vidare med några gamla familjefavoriter. "

Bäst tre-quart rostfritt stål kastrull med lock

Cuisinart MCP193-18N MultiClad Pro Rostfritt Stål 3-Quart Sågpanna Med Skal

4, 5 stjärnor, 3 528 recensioner

"Jag väntade mellan All-Clad-versionen och denna kastrull, och jag är nöjd med mitt beslut. Det värmer upp snabbt och behåller värmen bra utan heta fläckar och är en snygg bit att lägga till i min samling. De tre kvartalen är den perfekta storleken för alla mina dagliga behov, och jag är väldigt nöjd med hur detta har fungerat hittills. Jag finner mig själv letar efter ursäkter för att laga en snabb sats med bönor, så jag kan använda den! "

Bäst tre-quart rostfritt stålkruka med ångkorg

Farberware Classic Stainless Steel 3-Quart Täckt Stack 'n' Steam Saucepot och Steamer

4, 4 stjärnor, 1 193 recensioner

"Stor kvalitet från Farberware, som vanligt. Bra tjocklek mot stålet, vackra, mjuka matt-exteriör och spegel-yttre ytbehandlingar, trevliga Bakelite-handtag som inte blir alltför heta på spisen, snygga runda kanter, bra design helt nere till varje detalj. Ångbåten fungerar utmärkt och är bara rätt storlek för små måltider till hela familjen middagar för fyra. Botten av ångbåten är hög nog från botten av grytan att jag kan lägga upp till tre eller fyra tum vatten utan att få mina grönsaker våta och ångbåtsinsatsen har egna Bakelithandtag så att du inte kämpar för att få ut det. Det här är helt enkelt perfekt - jag kan inte tänka på någonting jag skulle göra annorlunda, även om jag hade gjort det på beställning. "

Bästa fyra-quart nonstick potten med lock

Calphalon Unison Nonstick 4-Quart Soup Pot med lock

4, 5 stjärnor, 127 recensioner

"Vi har två små killar och vi gör mycket mac och ost. Denna panna är perfekt. Diskmaskinssäker och mycket hållbar. Vi har använt det för det gångna året och det ser fortfarande ut som nytt. Den krökta formen hjälper till med matlagningsprocessen och gör omrörning utan att göra en röra lite lättare. Solid produkt, bra storlek för en familj på fyra, och har lätt blivit min favorit sak i köket. "

Bäst fem-quart-pastapott med silfilm

Bialetti 5 Quart Pasta Pot, Rosa

4, 4 stjärnor, 878 recensioner

"Jag fick den här pastapotan till min födelsedag, och jag gillar det verkligen. Vid första anblicken verkade den ovala formen lite udda, men den rymmer spagetti och andra långa nudlar mycket bra. Efter att ha använt det några gånger tycker jag att jag verkligen tycker om den ovala formen, och tycker att den ger en attraktiv kruka. Jag ÄLSKAR det faktum att locket låser på plats och lämnar mig med båda händerna för att hålla handtagen och häll ut vattnet. Det ger mig möjlighet att lämna nudlarna i kruken och lägga såsen på den för att kasta och hålla varma. Rengöring är extremt lätt på grund av nonstickbeläggningen.

Handtagen håller dig cool och jag har inte behövt använda vantar för att hämta den. Med andra krukor och kokkärl med nonmetal handtag måste jag hela tiden hålla koll på placeringen av pannan för att se till att handtaget inte ligger över flamman. Eftersom krukans form är oval, är handtagen aldrig ens nära att vara över lågan, så de värmer aldrig upp. "

Bästa gjutjärn nederländska ugnen

Lodge L8DD3 Gjutjärn Dubbelholländsk Ugn, 5-Quart

4, 7 stjärnor, 1 752 recensioner

"Jag använder detta främst för att baka bröd, och jag älskar det! Det är bra konstruktion, och jag älskar det faktum att locket också är en stekpanna. När jag använder den för att baka bröd, flipar jag det på upp och ner och bröd brödet på steket locket. Det gör det lättare att ta bort brödet efter bakning, och det låter ångan ut genast, så jag får en bra rustik skorpa! Jag har alltid velat ha Le Creuset köksredskap, men kunde inte få mig att spendera hundratals dollar på den.

då såg jag det för 35 kronor. Visst, det är inte så vackert som den färgglada Creuset köksredskapen, men jag kan använda den upp och ner! Och jag får en tre-i-ett köksredskap som är avgörande för ett kök som är kort i rymden. När jag lagar mat, kompenserar jag handtagen så att jag enkelt kan skilja bitarna och alltid kom ihåg att behålla ditt gjutjärn. Min surdeggrädde baka i 1, 5 pund bröd, och jag har också kokat en hel kyckling i den här saken. Du kan verkligen inte gå fel med den här nederländska ugnen. "

Bäst emaljerade, gjutjärn nederländska ugnen

Lodge EC6D05 Emaljerad gjutjärn Holländsk ugn, 6-Quart, Grå

4, 6 stjärnor, 6 378 recensioner

"Älskar hur robust den här är. Det är lätt att laga mat, trevligt och stort och det värmer mycket bra på spisen eller i ugnen. Det är lätt att rengöra med den emaljerade ytan. Den enda nackdelen är att det är tungt att manövrera i ett handfat för att tvätta det. Men det var ett bra köp och har ersatt några av de gamla Pyrex-glasrätterna som tidigare var inrymda i mina skåp. "

Bästa nederländska ugn i rostfritt stål

Kokar Standard 7-Quart Classic Rostfritt Stål Holländsk Ugn

4, 7 stjärnor, 213 recensioner

"Jag köpte detta för att koka upp nektar för kolibrier. Det är en fantastisk all-around potten. Bra gjord. Kraftig. Jag älskar fyllningsmärken på innerväggen - jag använder dem hela tiden. Jag fyllde den med en mätbägare, markeringen verkar vara korrekt. Glaslocket har ett litet hål för en termometer eller att släppa ut ånga. Det är rostfritt stål, välgjorda, handtagen är så coola som möjligt.

Krukan som jag använde hade inte det lilla hålet, istället skulle det spruta sockersirap överallt. Ingen sirap verkar komma ut i det lilla hålet. Med den här potten har jag aldrig haft någon röra. "

Bästa sex-quart rostfritt stål lagerbehållare med lock

Cuisinart FCT66-22 Fransk Classic Trippel Stainless 6-Quart Stockpot med lock

4, 5 stjärnor, 600 recensioner

"Jag älskar storleken på denna stockpot. Jag gör min egen pasta och matar ofta två till sex personer. Jag ville ha en kvalitet lagerpot som inte var ett monster, men skulle ge pastaprodukter rum att röra sig i vattnet. Jag ville också ha en kruka som var tung nog att jag kunde göra lite brunning och bygga smak utan att bränna - för snabba soppor och lager i rimliga kvantiteter. Det här är lika bra som mina All-Clad-bitar till ett mycket bättre pris. "

Bästa sex-quart nonstick lagerpot med lock

Cuisinart 644-24 Kockens Classic Nonstick Hard-Anodized 6-Quart Stockpot med lock

4.4 stjärnor, 4.161 recensioner

"Älska den här raden av köksredskap. Jag använder främst detta som en holländsk ugn och en chili-kruka. Det är bra för searing kött sedan långsamma braising. Värmer väl och jämnt, och nonstick-inredningen gör upp en vind. Jag tycker också verkligen om att den är ugnsäker till.

450 grader, så kan man gå direkt från spisen och suga i ugnen för långsam bromsning. En alldeles utmärkt pott för att göra familjens måltider. "

Bäst åtta kvarts rostfritt stål lagerbehållare med lock

Koka N Home 8 Quart Rostfritt Stålpott med lock

4, 7 stjärnor, 641 recensioner

"ÄLSKAR denna pan. Du kan se vad som lagras utan att lyfta locket eftersom locket är genomskinligt. Och när du kokar vatten behöver du inte locka locket för att låta ångan ut, eftersom det redan finns ett ånghål i locket. Det är bekväm att bära pannan runt - det är inte för tungt. Jag gillar den här pan så mycket, jag köpte en annan i en annan storlek. "

Bästa åtta-kvarts nonstick lagerpot med lock

T-fal A92279 Särskild Nonstick Diskmaskin Säker Ugnsäker Stockpot Köksartiklar, 8-Quart, Svart

4, 3 stjärnor, 941 recensioner

"Denna åtta kvarts krukan är stor. Exakt vad jag behövde. Jag tycker om att den är lång och tunn än kort och fet. Passar brännarna perfekt. Mycket enkel rengöring. Jag älskar det. Perfekt för matlagning kyckling och dumplings, gumbo, kokande räkor och kräftor, soppor, chili etc. Du kan lägga en massa och behöver inte oroa dig för att det kokar eller sipprar över toppen och ner sidorna. Jag håller den hela tiden på min spis. Det är nu min go-pot i stället för den som kom med en uppsättning krukor jag äger. "

Bästa tio kvarts nonstick lagerpot med lock

Rachael Ray Hard Anodized II Nonstick Diskmaskin Säker 10-Quart Täckt Stockpot, Orange

4, 7 stjärnor, 159 recensioner

"Detta matchar vår uppsättning Rachael Ray köksartiklar som vi redan hade, men min man och jag blev trött på att ständigt ha pasta / potatis / majsvatten som kokar över på spishällen (rengöring av en glashällspanna av torkad stärkelse - inte så lätt som det låter). Det här är rätt storlek, och det är inte för stort, så det passar fortfarande i våra vanliga skåp. Det rensar lätt - vi gör alltid handtvätt. Jag älskar glasluckorna för att titta på koka. "

Bästa 12-quart rostfria stålpott med lock

Cuisinart MCP66-28N MultiClad Pro Stainless 12-Quart Stockpot med lock

4, 5 stjärnor, 3 528 recensioner

"Jag köpte det här objektet eftersom jag har en åtta kvart i samma rad som bara inte är tillräckligt stor för en stor soppa. Det här är precis vad jag behövde! Den är tillräckligt stor för att kyla hummer eller piska upp en stor kruka med spagetti sås. Jag älskar Cuisinart MultiClad Pro Stainless Line; Det är betydande köksredskap till en bråkdel av priset på All-Clad. Värme fördelas jämnt och det renar gott ut. Jag har många bitar i denna linje, och de ser bra ut efter många års regelbunden användning. "

Bästa 12-korts nonstick lagerpot med lock

Cuisinart 6466-26 Kontour Hard Anodized 12-Quart Stockpot med lock

4, 6 stjärnor, 659 recensioner

"Jag beställde denna stockpot eftersom jag älskar att göra stora sorters spaghetti sås och soppa, och min åtta kvarts Cuisinart-kruka var bara inte tillräckligt stor och jag brände alltid saker i min vanliga rostfria kruka. 6466-26 är den perfekta storleken för att göra en stor mängd soppa eller sås, och nonstickbeläggningen är verkligen effektiv. Jag har fortfarande en tendens att bränna saker (jag är en otålig kock), men med den här potten sköljer bara de brända bitarna direkt. "

Bästa 16-quart rostfritt stål lagerbehållare med lock

Farberware Classic Stainless Steel 16-Quart Täckt lager

4.7 stjärnor, 469 recensioner

"Jag är kär i denna sak. Det är enormt, och jag använder tyvärr en keramisk kokkärl, men eftersom botten av den här saken är så tung och jämn - och speciellt eftersom det har locket som passar det perfekt - kan jag få lagret att laga mat. Det är vackert .

Jag har redan kokat massor av saker här; kycklinglagret, kyckling soppor etc. Oavsett vilken spis du har, det här är ett bra köp. "

Bästa 20-quart rostfritt stål lagerbehållare med lock

Winware Stainless 20-Quart Stålpanna med lock

4, 6 stjärnor, 263 recensioner

"Jag kan äntligen göra Barefoot Contesses kycklinglager. Denna kruka är robust, enkel och prisvärd med tanke på prisklasserna för en 20-kvarts lagerpot. Och min dotter stötte redan på golvet, och det led inte några byar. Det är perfekt!!"