Folkets val

The Best Self-Tanners på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi tidigare har skrivit om Carole Radziwills favorit garvningstorkar , hörde hon från Cut om sina favorit självtennare för kroppen och firade en viss luftbränna Sally Hansen-spray för ben, här dyker vi in ​​i de bästa självtältarna på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

The Best Self-Tanning Spray

Foto: Copyright: Jon-Paul Davis, alla moraliska rättigheter hävdar.

Fake Bake Flawless

4, 3 stjärnor, 6, 097 recensioner

"Jag är väldigt kräsen eftersom jag är ganska rättmålade och jag ser alltid orange när jag försöker sunless tanners. Denna produkt är så annorlunda. Det är så naturligt! Den har mycket mer av en röd underton och kompletterar min hud så mycket! För att inte tala om det har en riktigt sommarduk, kokosnöt lukt och du kan omedelbart se färg, så det hjälper till med applikationen. Jag älskar sprayflaskvätskan över lotionen också! Det lämnar mycket mindre strimmor, om någon alls! Detta är min Heliga Graal för sunless tanners. Och för $ 12 är detta en stjäl! "

Den Bästa Själv-Tanning Lotion

Tanceuticals CC Cream Self-Tanning Body Lotion

4, 1 stjärnor, 985 recensioner

"Jag försökte några olika självtältare under våren och Tanceuticals är min favorit. Färgavgiften jag får från sin "mörka" nyans är verkligen vacker. Det är bara jämt, slät och naturligt (inte för mörkt). Jag kan knappt säga att min solbränna är från ett rör. Jag kan säga att lukten av Tanceuticals är att dö för. Det luktar verkligen, riktigt bra. När det gäller applikationen blandar detta lätt och torkar super snabbt utan klibbighet. Jag använde mitten och fick ett riktigt bra resultat totalt sett. Mycket nöjd kund. "

De bästa självtunna torkdukarna

Tan Handduk Självbrun Towelette (10 Count)

4, 3 stjärnor, 756 recensioner

"Jag har provat nästan varje själv-tanner produkt på marknaden idag. Men när jag provade Tan Handduk visste jag att jag hade hittat den perfekta passformen. Jag har aldrig en gång haft någon form av blötläggning, streaking eller den självklara orangefärgen som självtennare ofta har. Handdukarna är så lätta att applicera. Du drar helt enkelt handduken över någon del av din kropp som du vill ha solbränna och låt den torka ett tag. Inom några timmar börjar den vackra färgen utvecklas. Färgen har alltid sett väldigt naturlig ut och gör min hud mjuk och frisk. "

The Best Self-Tanning Serum

L'Oréal Paris Sublime Bronze Self-Tanning Serum

4, 3 stjärnor, 168 recensioner

"Detta serum kommer från och med nu att vara min självkärlare (för medium solbränna). Mitt största problem har alltid varit streck. Om det inte ser naturligt ut eller det skriker självkännare, slutar jag använda det. Jag har provat dem alla från Fake Bake, Jergens, Banana Boat, Nivea, och till och med L'Oréal självbrunnsdukar, och alla gav mig hemska streck. Tricket är att skära detta med kroppslotion. Jag gör en spruta av kroppslotion till tre pumpar av självförstärkare för att göra bort med strimmor. Den enda nackdelen är att det tar mycket längre tid att få en bra basbrun, så nästa år börjar jag på våren. "

Den bästa St. Tropez Bronzing Mousse

St Tropez Self Tan Bronzing Mousse

4.3 stjärnor, 1.345 recensioner

"Som en garvningskennare har jag gått igenom många produkter. Jag började med de billigaste eftersom jag ursprungligen vägrade betala så mycket för en självförstörare, men efter att ha gått igenom många (Jergens, Neutrogena, Fake Bake) hittade jag något fel med var och en av dem, och jag försökte fortfarande hitta en produkt som var bättre än den sista. Jag tror att St Tropez är överlägset den bästa självbetjäningen och är värt pengarna. Fördelar: ingen hemsk lukt, färgen torkar helt naturligt, ingen orange rester, varar i cirka 7 till 12 dagar. "

Den bästa självtanningslotionen för ansikte

Jergens Natural Glow Healthy Complexion Daily Facial Moisturizer

4, 1 stjärnor, 550 recensioner

"Jag hatar att säga det, men jag ser bara så mycket hälsosammare och snyggare ut när jag konsekvent använder den här produkten! Jag är naturligt ganska blek, särskilt under vintern. Det ger mycket naturliga och subtila resultat, och jag har aldrig haft några problem med ojämn applikation. Jag föreslår att man undviker detta i ögonblicksområdet (om du har mörk under ögonkretsen som jag). Detta är inte en djup fuktighetskräm, så om du har en torr hud som jag, behöver du också något mer släckning på toppen. Jag älskar också priset och att det har SPF 20! Har provat många självtältare, och det är lika bra som de pricier alternativen. "

Den bästa drogisteriet

Bananbåt Självbrunning Sollös Lotion

4, 1 stjärnor, 808 recensioner

"Jag älskar dessa saker och jag är på mitt andra rör. Jag läste fantastiska recensioner om denna garveri och gav det ett skott. Det ger mig en guldbrun utan att vara apelsin, och det ser naturligt ut, förutsatt att jag ansluter var tredje dag. Jag applicerar också Jergens Natural Glow Daily Moisturizer varje morgon, och jag försäkrar att man sätter på lotion på natten för att hålla garvern hydratiserad, vilket hjälper det att blekna på konstiga sätt eller ser fläckig ut. Jag är oerhört rättvis, och det här är fantastiskt. De enda områden som jag måste vara försiktiga med är mina tår, så jag försöker vara mycket lätthänt i dessa områden så att den inte ser för mörk och fläckig ut. "

Den bästa mörka självtältaren

Ultra Dark Sunless Tanning Lotion

4, 3 stjärnor, 1 406 recensioner

"Denna lotion är fantastisk! Mycket bättre kvalitet än någon apotek tan i en kan skit. Luktar fantastiskt, som en körsbärsrök. Applicera det före sängen och vakna upp minst tre nyanser mörkare lätt. Färgen överförs inte till kläder eller lakan så det är ett stort plus. Bibehåller mig några dagar, vanligtvis omkring tre duschar innan det är helt blekt. Du måste exfoliera en gång i veckan, det gör en stor skillnad. Jag applicerar bara vanlig lotion mellan applikationerna, och det orsakar inga streck eller blekning. Mycket nöjd med den här produkten !! "

Den bästa Medium Self-Tanner

Bahama Tan Self Tanning Lotion för ansikte och kropp

4.4 stjärnor, 572 recensioner

"Jag älskar absolut Bahama Tan Sunless Tanner !! Jag har använt så många tanners på marknaden och hittills är det här min favorit. Den här gången valde jag en produkt utan alla de "dåliga" grejerna i det (parabener etc.) och hoppades på det bästa. Låt mig berätta för dig, det gjorde inte besviken! Jag är väldigt rättskinnig och var lite orolig "medium" skulle bli för mörk eller orange. Det är inte. Människor fortsätter att berätta för mig hur trevligt jag ser, och ärligt talar jag bara på en gång !! Jag skulle inte behöva göra flera dagar i rad, annars skulle det vara för mörkt. Men det är ännu bättre: mindre krångel, med omedelbara resultat. Det applicerades också mycket lätt med absolut ingen strimmor. Älska det, älska det, älska det. "

The Best Light Self-Tanner

Jergens Natural Glow Instant Sun Sunless Tanning Mousse för Body

4, 2 stjärnor, 523 recensioner

"Det här fungerar faktiskt! Moussen var mycket lätt att applicera och blandade väl. Jag har väldigt blek hud, men det gav en fin omedelbar glöd och antydan av färg. Det är nu en och en halv timme senare, och jag har en mycket naturlig, ljusbrun eller brunfärg på mina ben, armar och bröst (de områden där jag applicerade). Det är typ av fantastiskt, faktiskt. Det luktar inte alls dåligt! Högt rekommenderad."

Den bästa oljebaserade självtältaren

Skönhet från jorden Sollös Solarium för ansikte och kropp

4, 3 stjärnor, 2 492 recensioner

"Köpt det här som en del av min detox av skönhetsprodukter. Vid denna översyn räknar denna produkt en 1 på EWG Skin Deep-hemsidan. Jag hade inte stora förhoppningar för det här eftersom jag köpte det som en ersättare för en självkänare som jag har använt i tre år, men till min förvåning är det här en vinnare: ingen orange nyans och det ger mig en jämn, naturliknande solbränna som verkar vara sist. Ja, priset är lite brant, men lite av detta går långt. Jag använder lite större än en ärtstorlek för att täcka mitt underben. Mycket mer än det och det är som att sätta på zinkoxid och tar mycket gnugga för att bli av med det vita utseendet. Lukten är snäll utan att vara överväldigande. Definitivt kommer att återköpa. "

Den bästa växtbaserade självtältaren

Skinerals Self Tanner

4, 6 stjärnor, 883 recensioner

"Jag är en hudläkare, och när det gäller garvning, berättar vi för patienter att köpa den i en flaska. Jag har aldrig varit en att använda en självsäkerare själv fram till i år. Jag sökte "bästsäljare självtältare" på Amazon, och det här kom upp. Recensioner från erfarna self-tanners var imponerande, och priset var rätt. Efter denna rookie försökte ett par gånger, jag är hooked! Produkten fortsätter att färgas, men fördjupas med tiden. Det är också en riktigt fin färg. Jag tycker att det tar ungefär fem dagar, men jag tränar tre till fyra gånger i veckan och simmar, och det är hårdare på färgen. Ändå kvarstår produkten. Jag har fått många komplimanger och förfrågningar om det, och nu är jag den som delar den här självtannarstenen med mina patienter! "