Folkets val

De bästa rakningskrämmerna och gelerna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Hår: Det är en naturlig del av att vara en människa. Men när temperaturen klättrar och huden exponeras är det en av de saker som många av oss vill kontrollera. Den här veckan tacklar vi hårlöshet, inte bara hårborttagningsprocessen ( elektriska rakapparater och ingrown-hair-behandlingar ) men också vad man ska köpa när du förlorar ditt hår och även hur man tar hand om en sphynxkatt .

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om ett fantastiskt, billigt raksmör för kvinnor, ranade vi på en viss långvarig rakkräm (som också hamnade på den här listan) och talade även om de bästa sätten att förhindra rakhyppor , här är vi går djupt på de bästa rakvärmerna och rakgeler på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Rakning Cream för en närmare rakning

Cremo Original Shave Cream

4.4 stjärnor, 2 441 recensioner

"Denna grädde har gett mig den bästa rakupplevelsen jag har haft i mitt vuxna liv. Jag har alltid haft en skugga på 9 am efter rakning, och det tar evigt att få denna grundläggande grooming klar. Jag har provat elektriska rakapparater, geler, speciella tvål, hantverkskrämer, de fembladiga böjda svängbara huvudmonstrositeterna; ingen av dessa jämför. Jag försökte detta på ett infall. Det rakar smörjigt glatt, det rakar mycket nära, och det är inte en röra; det här är nu min standardkräm. Nu om jag kan hitta ett bra blad, kanske jag är gyllene. "

Redaktörens anteckning : Vi har skrivit om detta tidigare.

Naturlig Rakning Cream

Pacific Shaving Company Natural Shaving Cream

4, 4 stjärnor, 898 recensioner

"Jag tvekade först att köpa den här produkten, men jag blev förvånad över resultaten. Du behöver bara lägga lite pasta på dina fingertoppar och det kommer att göra ett gott skum när du blandas med lite vatten. Efter rakning känner du en ny känsla. Som skrivet på ingredienserna görs det helt från örter och koffein, vilket ger dig den här färska. När jag rakar, löper bladet mycket smidigt utan några skador eller sår. Denna produkt är utmärkt. Jag kommer definitivt att köpa den igen. "

Premium Shaving Cream

CO Bigelow Premium Shave Cream med Eucalyptus Oil

4, 5 stjärnor, 301 recensioner

"I åratal använde jag vanligt rakkräm, då fick jag ett litet rör av detta som en present. Jag gav det ett försök och älskade det. Jag tror att det är eukalyptusoljan som gör att min hud känns så bra. Att torka bort överskottsflödet med varmt vatten när jag är färdig att raka, jag köpte en uppsättning 100 procent turkos-bomulls tvättdukar. När en byggnadsarbetare blir redo för strid med vinterväderna i nordöstra, börjar min nya rutin min dag med den "lyxiga känslan i spa". Jag önskar att jag hade upptäckt det här enkla nöjet för många år sedan. "

Pre-Shave Rakning Cream

Proraso Pre-Shave Cream, Uppfriskande och Toning, 3, 6 oz.

4.5 stjärnor, 1.162 recensioner

"Jag måste säga att jag älskar det. Först är det en kräm, inte en olja. Det är en liten burk, men för en måttlig rakapparat kommer det att hålla dig länge. Jag duschade, vattnade ansiktet, läggte tre små droppar av Proraso-rakningsflödet på mitt finger (en för varje kind, då en för haka och runt munnen) och gnidade den i riktigt bra. Det är en fin isig-varm känsla på ansiktet. Rakningen var fin och nära och min hud kände mig fuktig även efter att jag torkade bort mitt ansikte med en handduk. Jag rekommenderar starkt denna produkt. "

Rakningskräm för bikiniområdet

IntiMD COOCHY PLUS Intimate Shave Cream

4, 2 stjärnor, 284 recensioner

"Namnet är ganska löjligt, och jag hoppas att besökare inte ser det i min dusch. Men det här är fantastiskt. När jag har blivit äldre får jag mer av de röda och kliande stötarna efter rakning nedanför. Med sommaren på oss, och mina barn ivriga att slå på poolen, tog jag en risk och beställde denna kräm. JAG ÄR GLAD. Omedelbart var sakerna smidiga, utan någon rodnad. Ingen klåda, även dagar senare. "

Oskärmad Shave Gel

Aveeno Therapeutic Moisturizing Shave Gel, 7 uns

4, 5 stjärnor, 825 recensioner

"Detta är ett perfekt tillägg till någons badrum, oavsett kön. De flesta av de vanliga mänens rakgeler har mycket starka dofter, men inte den här. Min man använder den för att raka ansiktet i veckan, åtminstone, och det lugnar huden och det skapar verkligen en bra barriär mellan huden och rakhyveln. Jag använder den här varannan vecka för att raka mitt ansikte - jag har PCOS och tenderar att ha slumpmässigt ansiktshår och på benen. Mitt ansikte och ben är båda silkeslena efter användning, och min hud har aldrig haft någon irritation eller rakhyvel när jag använder den. "

Fuktgivande Shave Gel

Skintimerad hudterapi Fuktgivande rakbargel för kvinnor torr hud - 7 uns (pack med 6)

4, 2 stjärnor, 231 recensioner

"Jag är en simmare, så jag bär en baddräkt minst tre till fyra gånger i veckan, och aldrig hoppa över en dag av rakning. Jag var inte säker på om jag var tvungen att använda en rakgel för att få en närmare rakning, men jag gjorde ett test med vanlig tvål på ett ben och den här raka gelén på en annan. Det gjorde en skillnad! Mitt tvålben var mer styvt i slutet av dagen och mitt rakben var smidigt och definitivt mjukare! Fungerar bra på underarmar och bikini linje också. Gå aldrig tillbaka till tvål. "

Kylning Rakning Gel

King of Shaves Alpha-Gel Rakning Gel, Känslig, 5 uns

4, 6 stjärnor, 208 recensioner

"Den här produkten är bomben. Jag ska berätta varför. Du kommer aldrig behöva aftershave någonsin igen om du använder den här gelén. Gelen har te-trädolja och aloe, som desinficerar och lugnar huden under och efter rakning. Inga rakbladstötar, inflammation eller kliande. Dessa saker känns som magiska i ansiktet också och har förlängt livet för mina engångs rakknivar; De glider så enkelt i mitt ansikte. Jag är inte en att gå för lyx ofta, men i det här fallet är det värt det, särskilt eftersom du sparar något på efterhäft och rakhyvel. "

Rakningsgel för känslig hud

Nivea för män Sensitive, Rakning Gel 7 oz (Pack of 3)

4, 5 stjärnor, 706 recensioner

"Jag brukar köpa känslig hudkrämer, men det här är första gången jag har skrynkat om det. Som ett livslångt lidande av plackpsoriasis i mitt ansikte har jag vant sig vid att se arga röda märken på mitt ansikte efter rakning, dåligt att folk trodde att jag hade en allergisk reaktion. Men de röda märkena reduceras kraftigt med Nivea for Men Sensitive Shaving Gel. Jag vet inte varför, kanske är det häxhaseln i gelén. "

Bulk Rakning Gel Pack

Edge Shave Gel för män Sensitive Skin - 7 uns (Pack of 6)

4, 7 stjärnor, 471 recensioner

"Rimligt pris och kommer i en sex-pack, förmodligen nog för att vara ett år. Jag älskar Edge-märkesgel för våt eller torr rakning. Jag våt rakade med min elektriska rakapparat (tidigare Norelco roterande blad rakapparat) och nu min nya Panasonic rakapparat. Det fungerar bra för att ge smörjmedel för rakning utan att bli hudutslag eller irritation. Att få en sex-pack till ett bra pris betyder bara att jag inte behöver shoppa på det här länge. "