Folkets val

The Best Shower Caddies på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit förut om de bästa duschdraperna , en hårfångad duschavlopp och de bästa duschkabinerna , har vi här avrundat de bästa granskade duschkaddarna på Amazon, precis i tid för sovsalshopping . (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa plastduschkaddar

InterDesign Storage Organizer Basket

4 stjärnor, 460 recensioner

"Även om det är litet passar det alla de saker som min större passar. Det hjälper mig att spara utrymme i min sovsal och det matchar min temafärg! Jag älskar det. Jag gillar verkligen det faktum att det finns hål på botten, så när jag får vatten i det droppar det rätt ut. "

InterDesign Orbz Badrumdusch

4, 7 stjärnor, 115 recensioner

"Jag har haft några fågelbadssängar och det är överlägset min favorit. Det passar snyggt i min gymväska, dränerar väl och hänger på duschen, så jag behöver inte ställa den på brutto. Jag duschar i gymmet fem dagar i veckan och jag tror att det här kommer att hålla mig länge. Det är robust och rymmer allt jag behöver! "

Bästa mesh dusch caddies

Attmu Oxford Mesh Shower Caddy

4, 4 stjärnor, 940 recensioner

"Detta är den mest hållbara duschcaddy jag någonsin har ägt! Jag har nästan alla mina toalettartiklar i mina, och jag har fortfarande tillräckligt med utrymme för min handduk och en tvättduk. Caddy känner inte att det kommer att riva under vikten, och det torkar ganska snabbt - som en college student som delar ett badrum och behöver ta en våt caddy tillbaka till min sovsal, är detta viktigt. "

Haundry Mesh Shower Caddy Tote

4, 5 stjärnor, 156 recensioner

"Jag tittade på olika alternativ för en duschcaddy eftersom jag bor i sovsalar i skolan. Först var jag lite skeptisk till huruvida det skulle passa Costco-storlek shampoo och balsamflaskor som jag har, men båda passar, tillsammans med en stor behållare av kroppsvatten, min Cetaphil och olika andra duschbehov. Älska denna caddy - rekommenderas. "

ShowerMade Portable Shower Tote

4, 6 stjärnor, 612 recensioner

"Detta var ett viktigt köp för mitt första år att gå iväg till skolan. De många fickorna fick mig att bära allt jag behövde till det offentliga badrummet. Denna tote har en kombination av en stor centralficka för saker som schampo, balsam och bodywash, och mindre fickor perfekt för saker som rakhyvlar. Konstruktionen verkade hålla sig mycket bra under året, att jag var borta i skolan, och jag märkte aldrig några rev eller tårar. "

Bästa duschkabinor med flera kammare

Honung-Kan-Do Snabbtorkad Tote

4, 3 stjärnor, 831 recensioner

"Jag är nu en stigande junior på college och har använt denna dusch tote sedan freshman år. Det här är fantastiskt, det har gott om fickor för allt du behöver i duschen (och som en tjej som använder massor av produkter, från schampo och balsam till kroppsvask, rakkräm och allt däremellan är det oerhört användbart). Jag tar det in i duschkabinen och det torkar ganska snabbt. Jag lägger massor av saker i det och trots allt finns det ingen slitage på den och det är lika robust som den dag jag fick den. Rekommendera definitivt detta för studenterna där ute, särskilt eftersom det är så lätt att lagra om du studerar hemifrån. "

Handy Laundry 7-Pocket Shower Caddy Tote

4, 5 stjärnor, 675 recensioner

"Denna caddy är precis vad jag letade efter! Jag älskar hur jag kan organisera mina duschprodukter - fickorna är rymliga, vilket gör att produkterna är lätta att hitta och använda. Jag är en freshman på college som måste modiga kommunala duschar, men den här caddyen gör underverk för min duschrutin. Jag brukade ha en cylindrisk, mesh dusch caddy som gjorde organisationen hemskt - jag var tvungen att rusa genom smutsiga flaskor en efter en. Dock har denna caddy den perfekta mängden organisationsfickor, och maskintyget torkar snabbt. Jag behöver inte oroa mig för rost och slim som min andra caddy. "

InterDesign Orbz Dusch Tote, Small / Divided

4, 1 stjärnor, 250 recensioner

"Jag kan vara gammaldags, men jag är en badmänniska. Så mina ablutions förekommer i stort sett i badkaret flera gånger per vecka. Detta inkluderar rakning mitt ansikte. Problemet är att jag också behöver använda samma verktyg i diskbänken. Det är där den här duschen kommer in. Jag håller den på disken genom diskbänken med min rak gel, rakhyvlar, spegel, kam, schampo, ansiktsskrubb, etc. Sedan när jag behöver det för ett bad tar jag totot och sätter i det i sidan av vårt stora badkar. Detta ger mig omedelbar tillgång till allt jag behöver. Det är ganska enkelt. Det är bara hårdplast. Men det har hållit sig väldigt bra och har många saker. Kan inte gå fel här. "

Bästa duschcaddy med sugkoppar

Klädväskan Duschväska Tote

4, 6 stjärnor, 200 recensioner

"Jag började nyligen gå till ett gym och ville ha något att hålla mina duschtillbehör. Den här väskan är enorm, och även om jag använder mindre storlekar, är den stor nog för fullstor produkter. Suget är tillräckligt starkt för att hålla upp i duschen, även om jag upptäckte att det fungerar bättre när väggen redan är lite våt. Strängen som håller sugkoppen är stor nog att om du ville hänga den från knoppen så skulle det också fungera. Jag skulle definitivt rekommendera den här produkten om du behöver något lätt och lätt att transportera. "

Bästa hängande duschcaddy

Fine Living Company Premium Quality Shower Caddy

4, 1 stjärnor, 110 recensioner

"Jag köpte den här duschcaddyen för vår sons första fördjupning i collegelivet och han älskar det. För vår freshman är den här väskan så mycket bättre än en öppen caddy i hinkar. Det rymliga bottenfacket rymmer flera fullstora flaskor shampoo, bodywash, etc. (Jag blev förvånad över hur mycket han proppade därifrån!) Den övre blixtlådan gör ett bra jobb att hålla rakhyvlar, tandkräm, tandtråd, etc. från att falla ut . Kroken är ett bra tillskott eftersom vem i deras rätt sinne skulle lägga något på en sovsal duschvåning ?! Nätmaterialet möjliggör rikligt luftflöde, vilket verkligen skär ner på dränering och torkningstid - viktigt för sovsalar med minimal lagring. "