Folkets val

The Best Sinus Sköljkit och Neti Potter på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi tidigare har skrivit om de bästa luftrenare för allergier , de bästa hemmetoderna för allergier och raved om en viss HEPA-filterluftrenare som rekommenderas av allergiker, här hanterar vi de bästa bihålspolningssatsen och neti-krukorna på Amason. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

The Best Sinus Skölj Kit med en Neti Pot

Himalayan Institute Neti Pot Complete Sinus Rengöring Startpaket (Pack of 2)

4, 5 stjärnor, 659 recensioner

"Jag behövde uppgradera min netpott från plast till glas och plockade ut den här kiten. Det är lätt att använda, och det var inga problem att rengöra. Det kommer med allt som behövs för att rengöra dina näspassager. Det är också förpackat riktigt bra och är totalt sett ett bra kit till ett rimligt pris. "

Det bästa NeilMed Sinus Spolningssetet

NeilMed Sinus Skölj Komplett Kit

4, 6 stjärnor, 631 recensioner

"Jag har alltid gillat NeilMed Sinus Rinse. Flaskan gör ansökan väldigt lätt, och de förblandade förpackningarna gör det ganska idiotiskt. Jag tycker att jag alltid känner mig bättre för att använda denna produkt; det gör mig bara super ren. Jag tycker att det här paketet är ett stort värde - du får flaskan och ett stort antal påsar. Denna flaska ansökan är verkligen enkel i jämförelse med neti krukor; du spruter bara upp din näsa. För någon som aldrig tidigare använt en sådan enhet är det inte särskilt överväldigande. "

Den bästa Electric Neti Potten

Navage Nasal Irrigation Starter Bundle

4, 2 stjärnor, 1 000 recensioner

"Jag började plötsligt lida av allergier, med irriterande näsdropp, ett täppt öra och en hosta som fick mig att låta som en stor rökare. Jag såg en tv-annons för detta, har försökt en neti-kruka med begränsad framgång och blev desperat. Första gången jag försökte det såg det som om någon hade skuggat en trädgårdsslang upp en näsborre, en butik vac upp den andra och vände dem båda på. Jag hade pumpat vatten där vattnet förmodligen aldrig har gått förr. Det var som att min hjärna gick igenom en biltvätt. Drunknar med min mun öppna (du kan bokstavligen känna vattnet på väg ner i halsen till dina lungor för att sugas tillbaka ut igen). När det var gjort och jag skakade ut vattnet i mina öron (kände att jag bara hade landat från en snabb flygstigning) märkte jag att jag inte hostade. Det städade mig ut. Efter några gånger blev jag van vid det och det är inte längre som att bli döpt av en berusad präst. Om definitivt fungerar. "

The Best Ceramic Neti Pot

Aromatisk Salt Premium Keramisk Neti Pot

4, 7 stjärnor, 495 recensioner

"Jag hade använt plasten du kommer från läkemedelsbutiker under lång tid och har alltid haft samma problem. Plasten har ihåliga handtag där vatten ackumuleras och aldrig torkar. Detta leder till formbildning. Så slutar du att hälla mögel i näsan. Keramikpotten undviker problemet eftersom det inte finns något ihåligt handtag. Dessutom gör det lätt att rengöra och lättare att skaka av vattendropparna. Sammantaget är det mycket hygieniskt att använda en keramisk kruka. Dessutom är keramikpotten mycket attraktivare än plasten, och spetsen som du sätter i näsan är också mjukare och rundare på den keramiska, så det är bekvämare att använda, vilket är viktigt om du använder den mycket .”

Den bästa Plast Neti Potten

SinuCleanse Nasal Wash System

4, 3 stjärnor, 661 recensioner

"Det här är den tredje modellen av neti potten som jag har gått igenom. Hittills är det min favorit eftersom det är klart, så du kan se om det finns några föroreningar i vattnet eller potten. Det är också plast, så det går inte att släppa och bryta (jag splittrade helt min keramiska netpanna). Den är konstruerad i en fritt flytande kurvform, så allt vatten kan strömma ut när potten placeras med tappöppningen nedåt. Det betyder ingen fångad vatten, mögel eller bakterietillväxt. (Mina sista två netpottar hade ett hemskt mögelproblem, och det var väldigt svårt att få i alla små delar att rengöra). Det kommer också med massor av saltpaket.

perfekt för resor. "

Den bästa Ergonomiska Neti Potten

ComfyPot: Vacker Keramisk Neti Pot Sinus Skölj

4, 6 stjärnor, 239 recensioner

"Denna nätkanna är mycket bekväm och lätt att använda. Det är ergonomiskt utformat för att hanteras enkelt, och silikon näskon är geni. Det är utformat för att minska droppen och är runt en bra produkt! "

Den bästa Gentle-Solution Sinus Skölj

Nasopure "Nicer Neti" Pot Sinus Wash System

4, 2 stjärnor, 637 recensioner

"Fantastisk produkt. Det verkar vara den perfekta vinkeln för att få nedre delen av mina bihålor. Jag hade bronkit i en och en halv månad. En del av problemet var att post-nasal dropp tappade ner i ryggen av halsen, lite som en gång, som upprepade gånger fastnade i bröstet. Efter att antibiotika inte hjälpte, försökte jag detta. Även om det kunde ha varit en tillfällighet, inom några dagar att använda det min hosta släpptes, och inom en vecka var jag bättre. Lösningen var väldigt mild - det fanns ingen brännande känsla - och förpackningen sa att den kan användas på mycket unga barn. "