Folkets val

De bästa små konstgjorda julgranarna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna och utesluter de mest övertygande. Vi har täckt de bästa konstgjorda julgranarna , julgranstopparna , julgranställen , julljus och kransar och till och med den bästa doften till ett falskt julgran , och nu nolllar vi på den bästa bordplattan och små konstgjorda julgranar - det vill säga de under fem meter långa - på Amazon, organiserad från kortast (vid 15 tum) till högsta (4, 5 fot). (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa bordsskiva keramiska julgran

Best Choice Products 15-tums Prelit Ceramic Tabletop Christmas Tree

4, 3 stjärnor, 264 recensioner

"Jag växte upp med ett träd som liknar detta och har varit på utkik efter en liknande i åratal. Den här är perfekt! Det är en bra storlek för mitt hus och ser vackert ut. Lampan som följer med den kan vara lite ljusare, men det var en enkel utbyte med en ljusare lampa. Jag kommer definitivt njuta av det här i många år framöver. "

Bästa bordsskiva julgran med ljus

National Tree 24 tum Majestic Fir Christmas Tree

4, 4 stjärnor, 159 recensioner

"Perfekt för vad jag ville ha, vilket var en dekoration för mitt köksbord. Basen är ganska nog som den är, och jag använde små smycken som jag redan hade och det såg bra ut. Jag har ett sju fot träd som är så tungt och mycket arbete att dra ut och lägga undan. Jag ville fortfarande ha ett träd, bara en liten, ingen krångel, och detta träd fyllde räkningen. "

Bästa bordsskiva julgran med tallskottar

Vickerman Unlit Carmel Pine Konstgjord julgran, 24 "

4, 4 stjärnor, 296 recensioner

"Detta lilla träd är helt perfekt för vår nedsänkta julskärm i år. Basen är robust och tung; Häftklädseln är traditionell och oskadlig. Träet själv var roligt att "fluffa ut". .

Det finns gott om grönska för att ge ett realistiskt utseende, och generösa utrymmen mellan grenarna för att hålla våra kvicksilverglas arvsmycken smycken. Pinecones är robusta och fästa. Träet är på ett litet bord för att lägga till höjd. Vi lägger några bilder på Facebook och har fått stora komplimanger! Vi kommer att använda det här trädet i flera år. "

Bästa bordsskiva Julgran

National Tree 2 Foot Pink Tinsel Tree med plaststativ

4, 2 stjärnor, 232 recensioner

"Jag älskar det här trädet. Jag köpte den efter att ha sett ett antikrosa tinselträd i en antikaffär och trodde att det skulle vara perfekt för mitt skrivbordsområde på jobbet. Det är en stor storlek, ungefär två meter lång som annonseras. Den rosa är mycket rosa - som en hetrosa, mycket ljus. Jag vill ha en mjukare rosa, men det är fortfarande väldigt roligt. Och om du beställer ett rosa träd, letar du efter kul. Det kasta lite under installationen. Den kommer i en smal låda, alla vikas upp, och du tar ut den, lägg den i sitt stativ och vik ner och ut sina grenar och voila, du har ditt träd. Väldigt lätt. Jag hängde den med silverbollsland och små silver- och blåpynt, och det såg ljuvligt och roligt ut. "

Bästa Charlie Brown julgran

Charlie Brown Christmas Tree med filt - 24 "Tall

4, 5 stjärnor, 836 recensioner

"Det här lilla trädet har fått mest uppmärksamhet vid något annat träd vi har lagt upp. Vi brukar köpa levande tio fot och större träd. Vårt levande träd dog före jul av någon anledning absorberade det inte vatten. Hur som helst, jag ersatte det med Charlie Brown-trädet som ett praktiskt skämt, och det var en HIT med vår familj och gäster. Vi alla älskade nostalgi! "

Bästa små fiberoptiska julgran

National Tree 48 Inch Fiber Optic Prydnad Fyrverkeri Tree med guld Top Star

4, 2 stjärnor, 113 recensioner

"Detta julgran överträffade verkligen mina förväntningar. Det är vackert. Ornamenten är redan inbyggda i trädet och det finns inget behov av extra prydnadsföremål om du inte väljer att lägga till några. Fiberoptiken är ljus och levande, stjärnan är vacker liksom basen. Utanför lådan behöver det lite justering, som alla konstgjorda träd gör, men när det är klart har du ett helt enkelt vackert träd att njuta av. Jag försökte förgäves köpa en av dessa träd förra året och väntade i väntan på att den skulle bli tillgänglig igen i år. Jag är så glad det gjorde. Jag rekommenderar starkt detta till alla som vill ha en vacker, konversationsbit, julgran. Jag funderar på att köpa en andra för ett annat område i mitt hem. Jag älskar det här trädet! "

Bästa lilla, unlit julgran

Balsam Hill Classic Blue Spruce Konstgjord julgran, 4, 5 fot, Unlit

4, 6 stjärnor, 515 recensioner

"Jag är 72 år och bor ensam. Det blir alltför svårt att montera och sprida ett 7, 5-fots träd, så äntligen gick till ett mindre träd. Jag är så glad att jag gjorde och jag är särskilt glad med mitt Balsamträd. Inte bara kom det före det angivna leveransdatumet (vilket skulle ha varit efter jul), det är vackert. Även om den är liten är den väldigt full.

Jag är glad att jag betalat lite mer eftersom jag tycker att det här trädet kommer att vara länge tills jag inte längre kan lägga ett träd. "

Bästa små prelit julgran med tydliga ljus

National Tree 4-1 / 2 Foot Dunhill Fir Tree med 450 Clear Lights

4, 3 stjärnor, 565 recensioner

"Det var det perfekta svaret på min önskan att minska. Jag är äldre och fann att det 6, 5-fots träd jag hade var för mycket att hantera längre. Jag ville fortfarande ha ett trevligt, fullt men mycket kortare träd. .

Bäst av allt är ljusen en mycket fin vit, inte gul-ish som alla andra prelitträd jag hittade. Också, de är inte snabba att röra som mitt gamla träd. Träet var lätt att montera.

Jag skulle rekommendera detta träd till alla som vill ha en riktigt söt, gammaldags, full, men mindre träd. Alla som besökte älskade verkligen trädet också. "

Bästa små prelit julgran med mångfärgade ljus

Nationellt träd 4, 5 fot "Feel-Real" Downswept Douglas Fir Tree med 450 mångfärgade lampor

4, 1 stjärnor, 131 recensioner

"Jag köpte det här trädet till min mamma till jul för att ersätta hennes gamla lilla konstgjorda träd och hon älskar det! Den kom väl förpackad med instruktioner och gott om extra glödlampor och säkringar. Basen som håller trädet är gjord av metall (inte billig plast) och är ganska robust. Träet själv är kvalitet gjord och ser realistiskt ut. Den verkliga överraskningen var när vi pluggar in: Massor av ljus! Min mamma var glad. Inga utbrända glödlampor eller problem och det tänds genast. Det tog ungefär en timme att helt och hållet ställa upp det, inklusive "fluffing" ut i grenarna. .

Sammantaget rekommenderar jag starkt detta träd till alla som letar efter ett välbyggt och robust konstgjort träd som borde vara i åratal. "