Folkets val

Den bästa Smartwatch på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om de bästa fitnessspårarna , GPS-klockor och klockor för män , här rundade vi upp de bästa smartwatchesna på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Den bästa Lightweight Smartwatch

Apple Watch Sport 7000 Series 38 mm Aluminium Väska

4, 3 stjärnor, 325 recensioner

"HERREGUD! Jag älskar den här klockan. Verkligen planerade inte att köpa en smartwatch men när min mycket bra klocka slutade fungera, kollade den ut. Betraktade faktiskt Pebble för sitt strömlinjeformade utseende. Men en granskare kallade det med rätta en klocka som är lite smart. Så jag fick äppelsporten; alla samma egenskaper som de dyrare modellerna, men ett aluminiumfall. För mig är det perfekt eftersom det är lättare och jag har en liten handled. Ersatte bandet med en fin läder. Älska varje funktion. Aktivitetsspåraren gör mig definitivt mer aktiv! Om du letar efter en smartwatch är detta IT. "

Den bästa billiga Smartwatch

Pebble 2 se

4, 3 stjärnor, 315 recensioner

"Detta är den bästa smartwatch någonsin. Har allt jag vill ha i en smart klocka. Bibehåller cirka fem dagar på en avgift ibland längre. Vad jag vill ha från min klocka är meddelanden för att se om det är värt min tid att kolla min telefon eller fortsätta att göra vad jag gjorde och ignorera det. En sak som jag inte förväntade mig är att kunna svara på e-post och texter med min röst. Det fungerar perfekt. Jag är mycket nöjd med detta köp. Jag älskar den retro-visade displayen. Tar mig tillbaka till 80-talet .. "

Smartwatch med de bästa funktionerna

Samsung Gear S3 Frontier Smart Watch

4, 2 stjärnor, 2 231 recensioner

"Bara enkelt, helt enkelt, älska det helt. Samsung nailed det den här gången. Maskinen är inget mindre än hisnande. Anpassningen är riktigt rik, fler alternativ till ansikten och appar än vad jag verkligen behöver. Jag uppskattar de mjuka nudlarna att stå upp och sträcka och dricka mer vatten och mindre koffein. Kartan och navigationsapparna är enkla men ändå funktionella. Den lilla skärmbegränsningen gör det självklart att du inte kommer att få de fulla funktionerna hos en större telefonvisning, men det gör verkligen sitt jobb. Nu behöver jag inte hämta telefonen men en snabb blick till S3 berättar vad som just har kommit in. Batterilivslängden hittills har varit mycket bra. Sammanfattningsvis, ja, 5 stjärnor. "

Den bästa Android Smartwatch

Huawei Watch 2 Sport Smartwatch

4, 2 stjärnor, 1 452 recensioner

"Det här är verkligen den bästa Android-klockan på marknaden. Den svarta läderremmen som följer med klockan är bra kvalitet och känns fantastisk. Klockan är laddad med funktioner som hjärtfrekvensskärm och medföljande högtalare. Jag älskar att jag kan svara telefonsamtal på min klocka. Gör mig känns som en spion. Det är också super användbart när du bär en massa matkassar och behöver svara på ett samtal. Jag är ett stort fan av traditionella klockor, men det faktum att jag kan byta klockans ansikter och att få ett nytt utseende i ett ögonblick är fantastiskt. "

Bästa Sport Smartwatch

Garmin Fenix ​​3 HR

4.4 stjärnor, 1.051 recensioner

"Jag älskar sportsklockor och har haft Apple Watch, Fitbit Surge och båda Microsoft Bands. Den här klockan är ljusår bortom alla dessa. För det första är det här en vacker, manlig klocka som ser elegant ut. Klockan har en galen vecka plus batterilivslängd (även med frekvent användning av GPS för träning). Den spårar varje mätning du kan tänka på: springa, cykla, träning, snowboard / skidåkning, paddle boarding etc. Varje har sin egen metriska vy. Bristen på en pekskärm är en välsignelse, eftersom de inte är fördelaktiga på en så liten enhet. Knapparna fungerar bättre och navigering är snabb. Smarta klockfunktioner (mail, texter, kalender etc.) är allt du behöver ".

Bästa Sport Smartwatch för $ 200 och Under

Fitbit Versa Smartwatch

3.9 stjärnor, 1.015 recensioner

"Jag älskar den här klockan! Det är väldigt intuitivt med träning. Det har inte alla klockor och visselpipor som Apple Watch gör; Det är en fitness smartwatch, inte en underhållningsklocka. Men människor misstänker designen för en Apple Watch. Det har en fin look! Du kan se texter (men kan inte svara på dem) och du kan se och svara (om du har Bluetooth) inkommande samtal. Guidad andning och coaching sessioner. Timer (stopp och nedräkning) och alarm. Väder, inklusive förlängda prognoser. Påminnelser att flytta om du inte är på mål för att träffa ditt mål. Kalorier brända. Miles och självklart steg. Du kan också ladda ner låtar på den. Det är som en kraftfull motivator på din handled! "

Den bästa anpassningsbara Smartwatch

Samsung Gear S2 Smartwatch

4 stjärnor, 2 751 recensioner

"Den här klockan är stor. Jag använder den för att läsa och svara på texter och hålla reda på mina dagliga steg, eftersom det synkroniseras med min Health app på min telefon. En egenskap som jag verkligen tycker om är avkanten. Med stora fingrar kan det vara svårt att välja rätt applikation på en så liten skärm. Men med avfasningen kan jag bara vrida den till önskat urval och trycka på mitten av skärmen. Jag tycker också verkligen om att jag kan ändra ansiktet på klockan. Det finns ett stort urval ansikten du kan välja mellan för att passa dina behov och stil. Jag behöver aldrig sätta upp ljusstyrkan för högt. Jag håller den vid 5, vilket är halvvägs, och jag har inga problem att se bildskärmarna på klockan inuti eller utanför. "

Den snyggaste Smartwatch

Motorola Moto 360 Smartwatch

4 stjärnor, 1 432 recensioner

"Jag älskar absolut denna klocka. Jag är inte en "klockperson", men eftersom jag köpte detta har jag haft det varje dag utan att misslyckas. Den är väldigt lätt, ser snygg ut, känns bekväm i min handled och är väldigt lätt att använda. Laddningsporten är också snygg. Klockan varar hela tiden hela tiden, och ja, jag måste ladda det varje dag. Jag älskar hur lätt det är att svara på e-post genom att bara klicka på min klocka och prata med det. Jag älskar också att få meddelanden på min handled när jag får text, e-post, telefonsamtal och även whatsapp-meddelanden. Jag gillar verkligen att kunna se mina steg under dagen och till och med se ett diagram över mina veckoprojekt. Jag kan se mig själv med den här enheten under mycket lång tid. "

Bästa Smartwatch för barn

VTech Kidizoom Smartwatch DX2 Lila

4, 5 stjärnor, 281 recensioner

"Den här klockan är alldeles cool! Jag behövde verkligen ett larm för min 8-årige son för att få honom upp på morgonen, men det här är så mycket mer! Han fick det igår och var så tacksam att han hjälpte sig villigt att städa huset! Jag gillar att det inte finns något internet och sådant.

Det är en säker gadget som är en bra intro till tekniken. De två kamerorna är ganska coola och han ÄLSKAR att ha någonting att ta sina egna bilder och video på! Igår tog han sig själv med sina kycklingar! Jag är imponerad av klockans ansikten, filter, bildklistermärkear, spel, säger tid för dig, lärande aktiviteter också. Vi älskar det så mycket jag har precis köpt en annan till vår nästan 5-åriga son. "