Folkets val

De bästa ljudstängerna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Foto: Courtesy of the Retailer

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna och utesluter de mest övertygande. Medan vi har täckt de bästa datorns högtalare , bärbara högtalare och hemmabio projektorer , nollar vi på de bästa ljudstängerna, som vi granskat på Amazon, för att hjälpa dig att slutföra ditt hemunderhållningssystem. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa ljudstänger under $ 200

Vizio SB3621n-E8M 36 "2.1 Sound Bar System

4, 6 stjärnor, 126 recensioner

"Jag köpte det här för att ersätta min femåriga Sony-ljudstång med en kabelbaserad subwoofer. Ljudet är otroligt bättre, och jag betalade mer för Sony! Min fru älskar det, och hon delar inte ens uppmärksamhet på vad jag använder för TV-ljud. Det är ännu bättre för att spela musik. Inställningen var lätt; Det tog ungefär tio minuter att få allt att gå. Den trådlösa subwoofern är redan kopplad till ljudfältet. Du kan välja från fabriksinställningar som Tru Sound, musik, film eller du kan ställa in basen och diskanten efter eget val. Detta är en otrolig ljudbar för priset. Vizio rejste verkligen baren. "

Yamaha YAS-107BL Sound Bar Med Dual Inbyggda Subwoofers & Bluetooth

4, 3 stjärnor, 490 recensioner

"Den här ljudfältet måste vara på varje TV jag äger! Allt-i-ett-designen (ingen separat subwoofer) omvandlar helt det skrämmande ljud som genereras av mina TV-högtalare till en uppslukande lyssningsupplevelse. Wow! Okej, så jag gillar det mycket. Vackert rikt ljud, djup bas, bra volym när du vill ha det, avancerat utseende. Enkel anslutning till TV: n via ett HDMI, så kontrollerar TV-fjärrkontrollen ljudfältet. Har också Bluetooth-anslutning, så du kan strömma musik från smart telefon eller surfplatta till ljudfältet. Letar du efter en fantastisk ljudbar till en bra prispunkt? Sök inte mer."

Vizio SB2821-D6 28-tums 2.1-kanalens ljudfält

4, 4 stjärnor, 236 recensioner

"Den här ljudfältet är fantastiskt. Du kommer inte att tro på ljudkvaliteten och mängden ljud som kommer ut ur den här lilla högtalaren. Fyller ett helt stort rum och till och med rasar golvet och väggarna. Denna högtalare kommer inte att svika !! "

Wohome TV Sound Bar

4, 3 stjärnor, 176 recensioner

"Jag har aldrig köpt något för mitt vardagsrum som gjorde så stor skillnad. Den här ljudfältet är inte bara snygg och elegant, det gör att titta på en show eller film desto mer fantastiskt. Ljudkvaliteten är förbluffande bra. Om jag gör det för högt, är det som om väggarna håller på att skaka, och om det finns skott i filmen, låter det otroligt riktigt! Inställningen tog mig bara om fem minuter, och nu har jag alltid enastående ljudkvalitet. Det är ett måste. Spendera inte hundratals på ett system. Det gör detsamma, men billigare och bättre. "

Pyle 3D Surround Bluetooth Soundbar

4, 1 stjärnor, 1 217 recensioner

"Som musiker söker jag alltid efter produkter som gör det möjligt för mig att spränga några låtar när jag känner uppmaningen. Jag letade också efter en "centrerad" och tydlig dialogupplevelse inom ljudkakofonin i ljudfältet, när du tittar på TV-serier och filmer. Den här enheten fungerar både bra. Det finns också märkbar rumsskillnad när du använder 3-D-läget för filmer. För mig kommer inköpen vanligen ner till detta: värde för pengarna. Visst, du kan få mer genom att spendera mycket mer. För pengarna är det en fantastisk produkt. Jag slaver den (och TV: n) till min ganska gamla Bose-enhet för att dra nytta av Boses realistiska trohet i ljudmixen. Med detta sagt, när man bara spelar genom Pyle, (Bose dämpad / av) är ljudet fortfarande bara bra. Om jag behövde mer ljud awesomeness skulle jag använda min musik-studio utrustning, men det är bara lite överkill för att titta på TV. Låt musiken flytta dig. "

Vizio SB3820-C6 38-tums 2, 0-kanalars ljudfält

4, 2 stjärnor, 971 recensioner

"Du kommer inte att få ett bättre ljudsystem för mindre än detta; Jag är förvånad över att det inte är värt minst $ 150. Det är större än jag trodde, men det är fortfarande väldigt kompakt, passar väldigt snyggt på min byrå, ser bra ut och låter ännu bättre. Jag hakade en liten subwoofer till det eftersom basen på högtalaren själv inte är så mycket att skryta om (det är min enda negativa kommentar om den här saken) och nu är det så nära filmerna som du får utan att spendera en bit av förändring på ett galet system. Verkligen awestruck denna teknik existerar i något som detta. Jag har haft några ljudsystem tidigare - även min egen anpassade med mottagare - och det här är det bästa surroundljudet jag någonsin har haft! Jag befinner mig i huvudet mot vänster eller höger, för jag hör något, visar att det bara är ljudfältet. Även sånger som jag har hört en massa gånger låter nytt för att jag hör saker jag bokstavligen inte kunde förut. Om du är elektroniskt lutad eller bara uppskattar bra, kvalitetsljud, då frågar jag dig att du går ut och får det! "

Bäst ljudstänger för din fina home-theater setup

Sonos Playbar TV Soundbar

4, 3 stjärnor, 1 080 recensioner

"Jag har ett riktigt bra 5.1 surround-ljudsystem i mitt familjerum. Marantz mottagare, in-wall LCR, Martin Logan Dynamo 700, RTI fjärrkontroll, alla dolda i en garderob och skicka HDMI via baluns. Med alla HDMI huvudvärk jag har behandlat bestämde jag mig för att ge Sonos Playbar ett försök. Jag monterade den under min Sony XBR75X850C. Förpackning fantastiskt. Instruktioner fantastiska. Ren utseende med minimal utrustning. Låt mig säga detta, Playbar och sub förvånade mig verkligen. Ljudet är fantastiskt och överträffar mina förväntningar. Och jag kan ha musikens värld på mina händer. Verkligen ett fantastiskt jobb av Sonos. Nästa planerar jag att lägga till surrounds. Även fungerar med min vanliga TV-fjärrkontroll. "

Nakamichi Shockwafe Pro 7.1Ch DTS: X 600W 45-tums ljudbar med 8-tums trådlös subwoofer och 2-vägs bakre satellithögtalare

4, 3 stjärnor, 551 recensioner

"Jag skriver sällan recensioner för inköp, men efter att ha köpt Shockwafe 7.1 och hörde det, var jag bara tvungen att skriva en. Jag tror ärligt inte att du kan få något bättre till denna kostnad. Efter att ha provat flera ljudstänger, inklusive den mycket berömda Yamaha 203 och Vizio SB4551, skulle jag säga att Nakamichi helt enkelt överträffar dem alla. Jag är inte en ljudfil, men jag har ett öra för musik, och ljudreproduktionen från detta är bättre än alla. Det försvinner nästan linjen mellan ljudstänger och individuell högtalarinställning. "

Bäst dialogförbättrande ljudstänger

ZVOX SB380 Aluminium Soundbar TV-högtalare med AccuVoice Dialogue Boost

4, 7 stjärnor, 154 recensioner

"Jag har haft två tidigare ljudstänger som inte var billiga, men jag fann att jag ofta hade problem med att höra de talade orden på en show och var tvungen att lägga på de slutna bildtexterna. Installerat det igår och kan inte tro skillnaden! Denna produkt levereras på varje enskild representation i sin annons! Ljudet rivaler vad du hittar när du går till en biograf! Ord kommer genom skarpa och tydliga och behöver inte alls för stängda texter! REKOMMENDERAR denna ljudfält om du är som jag var.

ofta vänder sig till min fru och frågar, "Vad säger de?" Det är naturligtvis också mycket nöjda med det! "

ZVOX AccuVoice AV200 Sound Bar TV-högtalare med hörhjälpsteknik

4, 5 stjärnor, 1 808 recensioner

"Nå, nu kan du köpa en bättre ljud" ljudstång "men tyvärr skulle det bara låta bättre i basfrekvenserna. ZVOX med AccuVoice Technology är överlägset den bäst ljudande "ljudstången" när det gäller hörsel dialog. Period. Under de få veckor som jag har haft min ZVOX, kan jag ärligt säga att jag sällan (om någonsin) missar vad skådespelarna i filmer säger. Detta är även sant när det finns bakgrundsmusik och skådespelarna viskar samtidigt. Helt förbluffande ljud! Innan skulle jag inte titta på mycket TV eftersom TV: ns inbyggda högtalare är riktade mot bakväggen och ljudet är ihåligt och extremt svårt att höra. Men nu har jag min ZVOX! Och MAN! Vilken förbättring! Om du vill ha tydligheten i dialog som endast AccuVoice Technology kan leverera.

du skulle slösa bort din tid på någon annan plats. ZVOX, du är rent ljud! "