Folkets val

De bästa stående skrivbordsmattorna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna och utesluter de mest övertygande. Medan vi har täckt de bästa stående skrivborden , bärbara stationerna och ellipticals och cykler under skrivbordet, nollar vi på de bästa mattorna för stående skrivbord på Amazon för att hålla dina fötter bekväma. För mer om hur du gör det bästa av ditt kontor, kolla in
Denna bärbara stativ godkänd av damerna på The Wing, chiropraktor-rekommenderade kontorsaccessoarer , hållfasthetsprodukter , denna gelsätekudde och en ergonomisk knästol . (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa platta stativmattor

Sky Solutions Comfort Anti-Fatigue Mat Kök Rug

4, 7 stjärnor, 4 196 recensioner

"Detta är den mest fantastiska någonsin någonsin !! Jag fick äntligen en stående skrivbord på jobbet och efter att ha satt vid mitt skrivbord i 17 år visste jag att övergången kan vara hård på mina fötter och knän. Jag beställde detta klokt i förväg så att det var klart att gå så snart min nya skrivbord var inrättad. Allt jag kan säga är Wow! Inga ont, inga smärtor, jag känner mig underbar, och det är allt på grund av denna fantastiska, fantastiska golvmatta. Jag skulle definitivt berätta för alla som letar efter något att ta stinget ut från att stå för att KÖP DETTA MAT !! "

Royal Anti-Fatigue Comfort Mat

4, 5 stjärnor, 1 417 recensioner

"Gör du mycket mat? Har du ett jobb som kräver att du står mycket? Gillar du att laga läckra men tidskrävande recept? Har du ett stående skrivbord hemma? Vikar du mycket tvätt? Spenderar du mycket tid varje vecka och fixar ditt hår eller smink? Om du sa "ja" till någon av dessa frågor, KÖP DENNA MAT. Det är en av de bästa inköp som vi någonsin har gjort. Faktum är att vi älskar det så mycket, vi köpte tre av dem och köpte en som present till min mamma, som är mycket i köket. Mattan är mycket bekväm att stå på. Ja, det är dyrt.

men det är hög kvalitet. Vi försökte köpa en billigare innan vi fick det, och vi fick vad vi betalade för. Köp den här matta. "

NewLife av GelPro Anti-Fatigue Designer Komfort Köksgolvmatta

4, 4 stjärnor, 1 748 recensioner

"Jag har aldrig stått på ett moln men den här matta känns precis som jag antar att det skulle kännas. Det tryck du känner i dina fötter, anklar, knän och höfter är borta; det finns inte alls. Istället är den här mattan en tjock kudde, gelscentret är fast men ger på ett sätt som stöder balans och rätt hållning. Det är bokstavligen en känsla av lättnad som är konstig först eftersom du aldrig har upplevt det. Men när du gör det, vill du ha mer mattor på de ställen du måste stå regelbundet. Vi har nu mattor framför handfat, bänkskivor där vi regelbundet arbetar och byter alla datorer över till stående skrivbord för vår hälsa och det faktum att vi gillar det så mycket bättre än att sitta på våra butter hela dagen. Detta är värt pengarna. Betala nu eller betala en kiropraktor (eller sämre) om du sitter på din röv hela dagen, de flesta dagar. "

Casa Pura Anti-Fatigue Mat

4, 6 stjärnor, 429 recensioner

"Jag blev positivt överraskad över hur tung och tjock denna matta var när jag tog den ur lådan. Eftersom jag använder ett stående skrivbord, behövde jag något mer än bara sulor för att kudda mina fötter. Hittills har denna anti-trötthetmatta hållit sant på sitt namn! Jag brukade arbeta som kassör och denna matta är mycket bättre än någon matta jag någonsin har stått på medan jag arbetade tidigare. Även om det är ett litet tryck efter att jag har tagit av, inom några sekunder är materialet tillbaka till normalt. Jag uppskattar också slipskyddet och ytan, för jag kan förutse att använda den i mitt kök under hektiska semesterberedningar. Sammantaget fick jag en mycket bättre produkt än vad jag betalat för. "

AmazonBasics Premium Anti-Fatigue Stående komfortmat för hem och kontor

4.4 stjärnor, 817 recensioner

"Denna matta har sparat min rygg. Jag köpte nyligen ett stående skrivbord så jag är på mina fötter nu för majoriteten av min dag. Vid slutet av dagen brukade min rygg vara oerhört öm. Efter att ha köpt denna matta kommer jag hem och har ingen smärta i ryggen. "

Gorilla Grip Original Premium Anti-Fatigue Comfort Mat

4, 7 stjärnor, 369 recensioner

"Jag har nyligen övergått till ett stående skrivbord och mina fötter dödade mig men den här saken har sparat mig lite smärta! Min arbetsgivare kommer inte att täcka denna typ av redskap på jobbet så jag letade efter något prisvärt men ändå hållbart och bekvämt - den här mattan slog verkligen alla dessa punkter perfekt. Om du gör mycket stående på jobbet, skulle jag rekommendera den här produkten. Jag funderar på att få en att använda som köksmatta också. "

Stående logik Anti-Fatigue Non-Slip Matta

4, 6 stjärnor, 340 recensioner

"Jag har använt flera olika typer av dessa mattor genom åren och jag måste säga att detta är det bästa. Jag behandlar mycket smärta i mina fötter, ben och rygg. Jag står mest av dagen i en ICU för husdjur. Jag tog det här till jobbet och vet att alla mina medarbetare vill ha fler av dem! Det går inte på våra golv, och har hållit bra för att kräkas, diarré, urin och hund tånaglar. Den mest bekväma matta jag någonsin har haft. "

Amcomfy Original Anti-Fatigue Comfort Mat

4, 6 stjärnor, 324 recensioner

"Jag använder det här med mitt stående skrivbord på mitt hemkontor. Jag är vid mitt skrivbord nio plus timmar om dagen (telecommuter), på trägolv, och jag är sex månader gravid.

vilket betyder att jag verkligen stress-testa denna sak! Det hjälper så mycket. Jag kan stanna i mina nakna fötter eller strumpor hela dagen på denna matta och inte ha betydande fot-, knä- eller ryggsmärta. Jag kan stå för två plus timmar i taget innan jag tar sitt raster (brukade vara mycket vanligare). Plus det ser väldigt trevligt ut! Det visar smuts (jag har två hundar som skjuler) men det sveper lätt upp. Mycket glad jag spenderade pengar för att få denna matta. "

iPrimio Extra-Soft One-Inch Stående Skrivbord Anti-Fatigue Mat

4, 8 stjärnor, 217 recensioner

"På grund av några bakproblem konverterade jag mitt skrivbord till en stand-up-skrivbord. Jag jobbar tio timmars dagar och efter några dagars arbete på mitt nya skrivbord visste jag att jag var tvungen att få någon form av vaddering att stå på. Jag ville ha en matta som var hållbar och tjock, men ville inte spendera en förmögenhet. Jag fick den här matta precis förra veckan, men vilken skillnad! Det är en bra kudde och mycket hållbar. Jag gillar verkligen de avsmalnande kanterna så att du inte snubblar över den och den blir platt. Jag skulle definitivt rekommendera det till alla som står för någon tid. Skydda din rygg och dina fötter och var bekväm! "

ComfiLife Anti Fatigue Floor Mat

4, 9 stjärnor, 200 recensioner

"Detta är himlen under mina fötter. Jag har nyligen diagnostiserats med bursit i min häl, ett mycket smärtsamt tillstånd, och det hindrade mig från att använda mitt stående skrivbord på jobbet, eftersom det kändes som att en hetpoker satt fast genom min häl. Jag hade en injektion i min fot för att lugna det, men en anti-trötthetmatta rekommenderades för att hålla flare-ups till ett minimum. Detta skickas platt, inte vikas och orsakar en permanent veckning, och det är fantastiskt !! Rekommendera starkt för användning vid stående skrivbord, oavsett om du har befintliga fotproblem eller inte. "

Bästa ergonomiska stående mattan

Topo av Ergodriven: Den icke-platt stående skrivbordet anti-trötthet mat med beräknad terräng

4, 8 stjärnor, 1 316 recensioner

"Otroligt matta; Jag skulle kalla det nästan obligatoriskt för alla seriösa långsiktiga stående skrivbord användare. På grund av flera hernierade skivor i min nedre del kunde jag inte längre sitta i en skrivbordsstol. Jag var tvungen att flytta till "100% stående" över natten, istället för att försöka fasa den över tiden eller göra en variabel arbetsstation. Denna matta är en godsend. Jag använder hela terrängen för att hålla mina ben rörliga och jag är nu smärtfri och står nio timmar om dagen på mitt skrivbord. Om du bara står vid ditt skrivbord kan du utveckla samma problem som de som sitter, nyckeln är rörelse - och den här matta uppmuntrar den. Jag tar också time-outs att göra sträckor och andra övningar på olika punkter under dagen. Jag har aldrig känt mig bättre (och min rygg är en röra!). "

Fjäril Ergonomisk Non-Flat Anti-Fatigue Stående-Desk Mat

4, 6 stjärnor, 437 recensioner

"Denna matta är verkligen fantastisk! Från det ögonblick som jag klarade på det kände jag trötthetets avlopp från min kropp och hade bättre kroppsinriktning än jag hade just stunder tidigare. Jag älskar de olika sätten att massera mina fötter med sina upphöjda stötar. De avfasade kanterna hjälper foten och fotleden lite rörelse / sträckning. Mattan själv är väldigt bekväm mot fötternas känsliga hud, och perfekt även för behaglig temperatur. Storleken är perfekt för att justera kroppen på alla sätt du kan behöva flytta och nå medan du arbetar på din arbetsstation. Jag var inte säker på om det här verkligen skulle vara ett värdefullt köp men bestämde mig för att prova eftersom jag har problem med ryggen, axeln och nacken efter att jag bara stod på golvet. Från min första användning har jag varit mycket imponerad av funktionalitet, komfort och design av denna produkt. Jag rekommenderar definitivt det. "

CubeFit TerraMat Ergonomisk Stående-Skrivbordsmatta

4, 5 stjärnor, 345 recensioner

"Köpte en justerbar skrivbord för arbete hemifrån för att undvika att sitta, men hittade mina ben och ryggade efter en kort stund. Jag har haft denna matta i tre veckor och mina ben och rygg känns så mycket bättre! Massagebollarna känns fantastiska, förmågan att sträcka kalvarna är viktigast för att kunna stå längre perioder, och möjligheten att byta positioner och sträcka dina benmuskler medan du står är ovärderlig. Mycket nöjd med mitt köp och rekommenderas! "