Folkets val

The Best Subwoofers på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Först en subwoofer. Därefter en Mad Max- stil högtalare.

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna och utesluter de mest övertygande. Medan vi har täckt de bästa datorns högtalare , bärbara högtalare och till och med vattentäta hörlurar , nollar vi på de bästa subwoofrarna på Amazon, enligt bashuvudena som älskar dem. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Topprankad subwoofer

Polk Audio PSW10 10-tums driven subwoofer

4, 6 stjärnor, 4, 021 recensioner

"Okej, det har varit ett tag sedan jag har varit riktigt imponerad av ett köp. Detta är en av dessa tider. Det här är ett odjur! Det är större än jag trodde att det skulle vara - och det släpper ut lite medelstark bas. Kanske skrämmande, faktiskt. Jag bor i en lägenhet, och jag är väldigt nervös, det kommer bara att göra hela stället rattle om jag vänder upp något högre. Just nu håller jag det i en mycket blygsam volym, och jag får fortfarande mycket skarp och full bas. Det gör min musik och min TV till liv som jag aldrig har hört förut. Jag är säker på att jag bor i en lägenhet, jag kommer aldrig fullt ut att inse det fulla potentialet för detta monster, men det är okej. Jag är väldigt nöjd med denna del. Och för priset är det en stjäl . "

Bästa hemmabios subwoofer

Klipsch R-12SW Subwoofer

4, 6 stjärnor, 223 recensioner

"Ett fantastiskt nytt tillägg till alla hemmabiosystem. Den har det tättaste, smidigare, basrespons jag någonsin har hört, och en fantastisk "känner den i soffan" -effekten för att gå med den. Fyrahundra watt rent nöje för rock, blues, jazz och hip-hop, med hög nog känslighet för den klassiska entusiasten för att kunna njuta av dess fördelar. "

Bästa 12-tums subwoofer

Polk Audio PSW505 12-tums driven subwoofer

4, 4 stjärnor, 2 129 recensioner

"Jag var på marknaden för en bättre hemmabiosubwoofer, jag bestämde mig för att gå med den här, och jag är glad att jag gjorde det. Denna del är tätt, ren och naturligtvis högt. För pengarna är det definitivt värt att få. Det har varit lite prat om den här subwoofern som inte slår låga noter; ja, för filmerna jag tittar på och ganska mycket alla typer av musik, ser jag inte problemet. (Det träffar extremt lågt för mig.).

Jag, för en, är inte ledsen jag köpte det här. Passar alla mina behov och sedan några, och det kan vibrera huset inget problem om det är din sak. Jag letar efter fint rent bra ljud. Detta passar perfekt för mig. "

Bästa 8-tums subwoofer

Polk Audio PSW111 Subwoofer

4, 4 stjärnor, 237 recensioner

"Om du letar efter stora sprängor av jordskakningsbas, är det kanske inte [subwooferen] som ska köpa. Men om du vill runda ut din musik och ge bra balanserad teaterljud utan att skaka alla naglarna i huset, så fungerar det bra. Trevlig liten storlek gör det till ett utmärkt alternativ för att passa nästan var som helst. Knappar och kontroller på baksidan är lätta att läsa och erbjuder mycket kontroll när du spelar lite med dem. Jag har detta sittande på mattan och det ger fortfarande tillräckligt med bas för mina öron. .

Låt inte storleken lura dig, det här har fortfarande massor av slag beroende på hur du ställer in det och konfigurerar volymen och inställningarna. "

Bästa trådlösa subwooferen

Klipsch R-10SWi 10 "trådlös subwoofer

4, 6 stjärnor, 120 recensioner

"Wow, denna subwoofer är kraftfull. Jag försökte andra märken med liknande specifikationer, och den här blåser dem ut i vattnet. Beviljas, det är lite dyrare, men det är helt värt det. Jag har förstärkningen och volymen nästan hela vägen, eftersom den producerar superhög bas. Mycket mer än vad jag behöver i ett medelstort vardagsrum. Trådlösheten fungerar sömlöst, och det är definitivt ett plus att ha olika placeringsalternativ utan att behöva hantera ledningar. "

Bäst bas subwoofer

Onkyo SKW204 basreflexstyrd subwoofer

4, 5 stjärnor, 313 recensioner

"Jag älskar absolut bra bas och älskar att vrida basen. Denna subwoofer hanterar även den mest straffande basen (dubstep, för vinnaren) med lätthet. Jag har bara hört de skrapa andra beskriver vid mycket hög volym, som i volymen skulle jag bara personligen skicka denna subwoofer till under en fest eller några seriösa bas träningspass. Denna subwoofer måste vara det ultimata värdet när det gäller elektronik på Amazon. .

Det sparkar, och det gör mitt surroundljudsystem till ett helt annat djur. "

Bästa budget subwoofer

Akustisk ljud PSW-8 300 watt 8-tums nedbränd driven subwoofer

4, 2 stjärnor, 381 recensioner

"Mycket bra kvalitet och egenskaper för priset. Om du letar efter något att skaka grunden på en rockkoncert så är det inte det. Men det är en solid subwoofer som kommer att fylla i med ren och smidig bas snyggt - för att komplettera kompakta högtalare som kan vara bra i mellanspel och höga men behöver hjälp i lågänden. För priset kan du inte slå dessa. "

Bästa kompakta subwoofer

Teaterlösningar SUB8SM Slim Subwoofer

4, 3 stjärnor, 107 recensioner

"Denna SUB8SM ersätter en stor tio tums traditionell boxnings subwoofer i vårt sovrum. Vi använde de medföljande fötterna och parenteserna och placerade i vertikal position mellan en byrå och en vägg för att dölja den. Det ger en utmärkt bas för vårt rum. Det frigör också utrymme i sovrummets hörn och gör rummet mer öppet. Hustrun älskar att hon inte ser subwoofern längre. "

Bästa aktiva subwoofern

Sony SACS9 10-tums aktiv subwoofer, svart

4, 7 stjärnor, 393 recensioner

"Denna subwoofer levererar på basen. Jag har några billigare plastramar som hänger på den andra sidan av väggen från subwoofern, och de vibrerar och skrammer när subwooferen slår in på bas-tung musik. Om du har en liten lägenhet kan det vara problematiskt. Bas bär verkligen, även om volymen inte är så hög. .

Denna subwoofer förbättrar verkligen min filmupplevelse. Mina TV-högtalare gör ett bra jobb att reproducera ljud, men en subwoofer lägger till rynket som gör att du tycker att saker äger rum i ditt eget vardagsrum. Det har också varit bra att lyssna på musik med denna subwoofer. Ibland känns jag som att jag lyssnar på en sång för första gången. Efter att ha aldrig haft en subwoofer, registrerade lågänden av låtarna inte riktigt på mina billiga portabla högtalare eller TV-högtalare. Det lägger bara till en annan dimension. "

Bästa hi-fi subwoofer

Klipsch Referens R-10SW 10-tums 300w driven subwoofer

4, 6 stjärnor, 222 recensioner

"Jag är inte en ljudfil. Jag älskar musik och kan generellt uppskatta god kvalitet. Det system som jag har nu är natt och dag tydligare än något system jag tidigare ägde eller någon annan bilstereo som jag tidigare ägde. Denna del dunkar och skakar väggarna utan att förlora lite klarhet i lägre volymer. Jag har inte försökt att maximera det, har inte behövt. Jag har haft detta tillräckligt högt för att jag oroade mig för att väcka grannarna. Det kände fortfarande mycket självsäker och sammansatt. "

Bäst bil subwoofer

Pioneer TS-SWX2502 10 tums skärmmonterad förladdad kabinett

4.4 stjärnor, 500 recensioner

"Jag har haft det i min lastbil i ungefär två månader, och det låter bra. Den passar perfekt under baksätet på min utökade hytt F-150 utan några problem. Basen slår snabbt, klart och tungt. Jag lyssnar mest på rock och metal musik och det låter bra. Jag lyssnar på lite hiphop här och där och det låter bra också. .

Jag ville få tydlig och punchig bas och kunna ta ut lasten från mina dörrhögtalare, så det låter mig perfekt. Om din person som vill ha tung och drunkande bas, som den typ som gör din bil rattle sönder, än den här högtalaren är förmodligen inte för dig. Men med bara en högtalare låter det bra för min smak. "

Bästa dual-subwoofer

MTX Audio Terminator Series TNE212D 1.200-Watt Dual 12-tums underhus

4, 4 stjärnor, 1 385 recensioner

"Dessa är bättre än vad du kan förvänta dig för ett så bra pris. Jag har för närvarande två av dem i två olika fordon, och de har båda utförts felfritt. Faktum är att en uppsättning av underarmer jag har haft i ungefär två år, och låt mig berätta för dig: Jag satte dem definitivt genom sina steg. Det skickas redan ihop vilket är väldigt bekvämt. Dessa kommer att göra någon musik oavsett genren så mycket bättre. "