Folkets val

De bästa sweatpantsna för män på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi tidigare har skrivit om andra kläder för killar som vit t-shirts , crewneck sweatshirts och sneakers , här har vi avrundat de bästa granskade sweatpantsna för män på Amazon, för att få den ultimata avslappningen. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa elastiska-botten tröjor

Champion Mäns Luvta Bottom Light Weight Jersey Sweatpant

4, 1 stjärnor, 2 773 recensioner

"Dessa byxor är så bekväma. Jag bär dem när de sover runt huset och över mina gymkläder. Om jag skulle kunna bära dem hela dagen skulle jag. Jag har haft dessa byxor i nio månader och de håller sig perfekt. Jag äger tre par och har köpt två andra par för vänner och familj. Det första paret jag köpte var från en lokal sportaffär och de var dubbelt så mycket! Jag är glad att jag hittade dem på Amazon för ett mycket bättre pris. Jag rekommenderar verkligen."

Fruit of the Loom Mäns Elastic Bottom Sweatpant

4, 3 stjärnor, 1 312 recensioner

"Jag fick dessa för min man, som har pågått ett annat märke av svettbyxor så länge att de fina knäna inte ens går bort när de tvättas och torkas. Jag pratar år. Jag har haft problem med att hitta vanliga gamla svettbyxor i varuhusen - alla var fina märken med ränder, logotyper, etc. Dessa Fruit of the Loom-byxor är perfekta: bra kvalitet och bra pris. Glad att jag fick två par. "

Russell Athletic Mäns Dri-Power Closed-Bottom Sweatpants med fickor

4 stjärnor, 1 906 recensioner

"Det här är de mest bekväma sweatpantsna du kan köpa. När jag letar efter sweatpants måste de ha den elastiska manschetten på benen, för jag använder dem för att springa. Jag köpte ett annat märke av svettor för några månader sedan och rev grenen rätt ut ur dem medan de gjorde knep i gymmet. Jag kunde göra utan den typen av överraskning. Russells är hållbara och har förstärkta sömmar. Och då är det komfortfaktorn. Ett ord .

SKINNA. Skulle rekommendera till alla som kör och / eller arbetar religiöst. "

Bäst bukspetsar

Champion Mäns Open Bottom Light Weight Jersey Byxor

4 stjärnor, 2 519 recensioner

"Jag har köpt dem flera gånger under de senaste åren och jag älskar dem absolut. De passar perfekt efter att jag tvättar dem en gång i varmt vatten och torkar dem så varmt. Jag gillar dessa bättre än någon annan där ute. Jag har pågått dessa i över 10 år. Jag köper 8 eller 10 åt gången. Inget som det. Jag kan inte stå med blå jeans. "

Champion Mäns Open Bottom Eco Fleece Sweatpant

4, 1 stjärnor, 3 131 recensioner

"Jag tycker om Champions Eco fleece bättre än den kraftiga fleeceen eller andra material som de gör svettbyxor för, eftersom det är mycket mjukare - några av de andra är styva eller skrymmande och deras midjeband tenderar att vara onödigt styva och täta också. Midjebandet i dessa ekologiska svettbyxor har tillräckligt med elastik för att vara säker utan att obekväma binda mig runt magen och benen på benen är snygga, så att jag kan ta på mig svettbyxorna över mina shorts när vädret svalnar i slutet av dagen utan måste ta bort mina skor. "

Bästa jogger sweatpants

ProCube USA Mäns Casual Jogger Sweatpants

4, 3 stjärnor, 539 recensioner

"Jag har letat efter snygga svettbyxor som är bekväma. Jag har spenderat mer tid och pengar än vad jag skulle vilja erkänna för att söka efter vad man skulle tro skulle vara ett enkelt köp. Jag är glad att kunna meddela att min sökning är över. Dessa sweatpants ger en bra passform. Jag kan böja över för att plocka upp något utan att oroa mig för att visa min baksida till världen. Fickorna är trevliga och rymliga. Byxorna håller mig också väldigt bekväm i kallare väder. Jag kommer att köpa alla mina sweatpants från ProCube USA från och med nu. "

Southpole Mäns Basic Fleece Marled Jogger Pant

4, 2 stjärnor, 1 326 recensioner

"Först och främst är det precis vad jag letade efter när det gäller varma tröjor med dragkedja. De ser coola ut och jag får komplimanger på dem hela tiden, vilket jag tycker är konstigt, med tanke på att de bara är svettbyxor. Men hej, de är trevliga! "

Brooklyn Athletics Mäns Twill Jogger Byxor

4 stjärnor, 154 recensioner

"Jag har investerat i det här varumärket - jag har alla färger utom olivoljan, och de är nästa. De passar fantastiskt och är så bekväma. Mitt första par varade ett helt år innan jag rippade dem på ett taggtrådsstängsel. Dessa byxor har genomgått allt från att falla i en pool för att vara täckt av lera. Jag är inte bara kär i byxorna, jag har skapat så många minnen i dem, och det finns så många fler att komma. "

Bästa träningsbyxa

Adidas Mäns Soccer Tiro 17 Träningsbyxor

4, 5 stjärnor, 1 328 recensioner

"Jag gräver mig helt och hållet med dessa Adidas Tiro 17 fotbollsbyxor och rekommenderar dem. De är lätta, luftiga, underbart bekväma, praktiska och har en elegant, fantastisk look. Tiros är bra för gymmet, springar ärenden, eller bara hänger ut.

för att inte tala om fotboll. De kan till och med fungera som sovbyxor eller loungewear. Även om det inte är det bästa valet för allvarliga vandringar, borde de fungera bra för lätta dagsturer. Sammantaget är dessa mångsidiga, trendiga "tekniska" atletiska byxor att bära på en hel massa tillfällen. "

Under Armour Mäns Vital Warm-Up Byxor

4 stjärnor, 460 recensioner

"Jag har ägt ett par av dessa uppvärmningsbyxor i några år och de är definitivt de mest bekväma byxorna jag har slitit. De håller dig varm när det är kallare ute, men hjälper också att sväva sveten när det blir varmare. Det elastiska bandet i midjan skapar en snygg, men inte tight, passform. De har dragkedjor på underbenen så att du kan lossa dem runt dina skor. Den övergripande kvaliteten är mycket professionell och de kan nästan passera som slacks. Stor övergripande produkt - jag köpte två par att ha. "

Bäst fleece sweatpants

Jerzees Mäns NuBlend Fleece Relaxed Fit Sweatpants

4 stjärnor, 817 recensioner

"Det här är precis vad jag letat efter, men hade ändå svårt att hitta! Det här är grundläggande sweatpants: dragkedja midja, elastiska enklar och inga fickor. Jag hittade också att dessa skulle vara riktigt bekväma. De känns som nästan alla svettbyxor på utsidan. Insidan är dock extremt mjuk. Mitt hus är verkligen kallt och dessa verkar göra tricket att hålla mig varm. Jag kommer noga att beställa ett annat par snart. "

Amazon Essentials Mäns Fleece Sweatpant

4, 2 stjärnor, 369 recensioner

"Jag tror inte att det finns en bättre sweatpant på marknaden för 15 dollar. De är enkla när det gäller stil, men bra gjort, bekväma och storlek / passform är som beskrivet. De överträffade verkligen mina förväntningar på priset! "

Bäst lastbyxa

Pro Club USA Mäns tunga fleece fraktbyxor

4, 2 stjärnor, 1, 130 recensioner

"Fantastisk! Det kan tyckas som ett udda ord att använda för att beskriva svettbyxor, men det är det bästa adjektivet jag kan komma med. Jag hade beställt otaliga par tröjor av flera företag som försöker förgäves att hitta det perfekta paret. Så när jag beställde dessa var jag beredd på ännu en letdown. Jag tänkte på att det låga priset skulle innebära att de gjordes av konstigt material eller de passade mig otroligt eller de var bara skit. Men när jag öppnade lådan visste jag att dessa var olika. När jag försökte dem på, var jag extatisk. De är superbekväma, de ser bra ut, och de känns som de är väldigt bra. "

Bästa stora och långa svettbyxor

KingSize Mäns stora och långa lätta Open-Bottoms Sweats

4, 1 stjärnor, 177 recensioner

"Efter att ha köpt tre olika par trikåar från andra företag, är de enda som passar i storlek och verkligen ger en" stor kille "som mig i rummet och benen som jag behöver. Dessutom är de det enda paret som inte har kommit ifrån varandra i sömmarna, särskilt i midjebandsområdet. De är bekväma att bära, passa till storlek (XXXL, för mig) och mår bra. "

KingSize Mäns stora och långa fleece fraktbyxor

4, 3 stjärnor, 117 recensioner

"Dessa är verkligen högkvalitativa och passar bra. Du kan säga att de är gjorda av människor som känner till stora och långa kroppar. Den bästa delen är att inseam är perfekt. De flesta butikerna ökar bara längden och midjan med varje storleksökning. Inte dessa killar. Bara för att du är bredare betyder inte att du är super lång. Jag älskar dessa."