one-stop-butik

De bästa resetillbehören och -utrustningen

Anonim

Alla redskap och tillbehör som hjälper dig att se lika upp som de här killarna.

Harrying en process som det kan vara, resor kan göras ett verkligt nöje när du utformar ett system för allt. Från det obehagliga transportsystemet till multifunktionsskor till de paketbyte som vi byter ut, hittade vi alla nödvändigheter för att maximera din reseupplevelse.

Den bästa rullande bagagen

Att hitta den perfekta delen av rullande bagage kan vara en Herculean uppgift, så vi nåde ut till sex av de savvaste resenärerna vi känner till för sina favoriter. Vi kastade till och med två vi gillade oss själva.
Läs mer om det bästa rullande bagaget.

The Best Weekend Travel Bags

Väskan som du tar för en snabb helgresa ska inte bara vara en dag väska eller resväska, men något däremellan. Vi pratade med mer än ett dussin erfarna resenärer för att upptäcka de allra bästa dufflarna och ryggsäckarna för en tre dagars resa.
Läs mer om de bästa weekendresorna.

De bästa researrangörerna

Något stort projekt kan lättas när du bryter ner det i mindre delar - samma sak gäller förpackning. Var Marie Kondo på resa med dessa arrangörer: Ta bara med dig vad som ger dig glädje.
Läs mer om de bästa researrangörerna.

De bästa reseskorna för honom och henne

Foto: Twentieth Century Fox

Stora resorskor borde inte bara få dig genom TSA - du borde kunna bära dem sightseeing, hänga runt i lobbyn eller padda ner till frukost. Två Strategisteditors bryter ner det bästa för honom och henne.
Läs mer om de bästa reseskorna för män och kvinnor.

De bästa hudvårdsprodukterna för flygningen

Foto: Mondadori Portfolio / Mondadori via Getty Images

Flygplan är berömda för att göra ett nummer på din hud. Vi hittade några produkter som kommer att hålla det hydratiserat för flygningar som tar dig halvvägs över hela världen.
Läs mer om de bästa hudvårdsprodukterna för flygning.

Den bästa tygväskan (aka "personligt föremål")

Everlane Twill Zip Tote

Du vill aldrig fortsätta med alltför mycket med onödiga fack med ditt personliga objekt, "och Strategistredaktören Alexis Swerdloff hittade den bästa totesäcken för resor. Obs! Den har en alldeles viktig blixtlås.
Läs mer om den bästa totesäcken för resor.

Den bästa ögonmasken för att sova på flyg

Bucky Eye Mask

Denna lilla ögonmask gör ett planhytt i en mörk grotta. Oändligt bättre än de saker som flygledarna kommer att lämna dig gratis.

Läs mer om den bästa ögonmasken för resor.

De bästa resor hörlurarna

Panasonic ErgoFit In-Ear Earbuds

Dina hörlurar för resor behöver inte vara brusreducerande eller de hörlurar som du har någonsin använt. Grevens chefredaktör Jesse David Fox hittade ett billigt och bärbart par han svär vid.
Läs mer om de bästa resehörlurarna.

The Best Travel Pillow

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Så liten att det är väsentligen en vadderad halsduk, håller den här kudden med hypoallergen fleece huvudet nästan helt upprätt. Du kan även placera den under hakan för att hålla huvudet hängande.
Läs mer om bästa kudden.

De bästa öronproppar för resor

DUBS akustiska filter öronproppar

Jo Jo's Gods Cup Cup kan inte hålla vissa ljud, så hon är uttagen för att ha på sig dessa billiga hörlurar runt kontoret och (ja) på flygplan. Till skillnad från andra öronproppar låter de dig konversera - de blockerar bara omgivande ljud.
Läs mer om de bästa öronproppar för resor.

Den bästa reseadaptern

Den bästa reseadaptern fungerar inte bara i 150 olika länder men låser sig också i sig som ett pussel.
Läs mer om den bästa reseadaptern.

The Best Travel Steamer

Foto: Rättvisa av säljaren, Getty Images

Rowenta X-Cel Steamer

Oavsett om du är på väg till ett bröllopsuppehåll eller en påskbrunch, kommer du sannolikt inte att föra ett fullstoringsjärn med dig när du reser. Anlända primped och pressad med den här resestömmaren en fashion stylist svär vid.
Läs mer om den bästa resvägen.

De bästa rengöringsdukarna för planet

Rengör av Lauren Napier Cleansing Wipes

Ansiktsrengöringsduk är en bärbar väska, enligt Cutassociate skönhetsredaktör Ashley Weatherford - dessa från Cleanse är de bästa.
Läs mer om de bästa rengöringsdukarna för planet.

Den bästa läppbalsammen för resor

Glaceau Vitamin Schtick Essential Lip Balm

New York Magazine designredaktör Wendy Goodman svär vid denna VitaminWater-temade läppbalsam, som hon lärde sig om från en fotografvän. Hon har varit knuten sedan dess.
Läs mer om den bästa läppbalsammen för resor.

Den bästa Travel Phone Charger

NomadKey Laddare Nyckelring

Det finns få saker som kan göra en person mer angelägen än att vara på språng när deras telefon är på väg att dö. Vargredaktör Neil Janowitz hittade en nyckelring med inbyggd USB för att ladda din telefon.
Läs mer om den bästa realtelefonladdaren.

The Best Travel Cocktail Kit

Foto: Leverantörens rättvisa

Carry-On Cocktail Kit

Så mycket som flygvärdinna är de inte cocktailtrollare (även i första klass). När ditt flyg är försenat för den femtionde gången, kommer du gärna ha tagit ett (TSA-godkänt) transportkit för att göra gammaldags rätt vid din plats.
Läs mer om den bästa reses cocktailpaketet.

Den Bästa Toy To Cure Airport Boredom

Foto: Russ Aquarius / Getty Images / iStockphoto

HDYD Färgglatt Fjäderfäste

Lätt och lätt att lära sig, den kinesiska motsvarigheten till Hacky Sack är det rese spel som kommer att hålla dig upptagen, oavsett hur länge ditt flyg är försenat.
Läs mer om det bästa leksaken för flygplatsens tristess.

är en ny webbplats som är utformad för att täcka de mest användbara, expert rekommendationerna för saker att köpa över det stora e-handelslandskapet. Några av våra senaste erövringar inkluderar de bästa bärbara datorerna , svarta T-shirts , moderedigeringsgodkända jeans , tandborste och inredning . Observera att alla priser kan ändras.