rekommenderas av experter

De bästa resen rånar, enligt kaffe snobs

Anonim

Om du är en ivrig kaffedrikker och leker med tanken på en livsstil med nollavfall (eller mindre slöseri) bör ditt första steg ta med din egen termos eller rån till din lokala plats. Att handla ditt dagliga pappersblad för en mer ekoskärlig återanvändbar mugg handlar inte bara om hållbarhet. Experter som Natalie Slavutsky från Brooklyn Diamond Coffee håller med om att kaffe faktiskt smakar bättre av keramik, glas eller rostfritt stål än av papper eller plast. "Du får bara en bättre kopp kaffe än i en papperskopp", säger Slavutsky.

Om det inte övertygar dig om att göra förändringar, "många kaféer belönar kunder som tar in återanvändbara drycker med en rabatt för att hjälpa dem att göra sig mer hållbara", säger Allie Caran, utbildningschef på Tobys Estate. Här är de bästa återanvändbara muggarna och tumblersna för att komma in i din lokala kaffepost enligt baristas, kaffetillverkare och en miljöriktig Strategist Editor.

KeepCup 12oz återanvändbar kaffekopp

KeepCup fortsatte att komma upp i våra konversationer. Dessa små glas koppar ursprungligen designades av två tidigare baristas i Melbourne, Australien, vilket innebär att de hjälper människor som Joanna Lareau, Barista på Blue Bottle Coffee gör sina jobb. "Jag gillar KeepCups eftersom de är gjorda för att baristas ska hälla in så att de är enklaste för oss att göra latte konst. Det är också lättare, på grund av sin lilla storlek för oss att göra en cortado eller en cappuccino och där de sätter ärmen hjälper oss att veta hur högt att fylla koppen. Vissa återanvändbara koppar är så stora att de inte passar in i espressomaskinen och du kan inte riktigt hälla in dem bra. "

JOCO 16oz glasåtervinningsbar kaffekopp

"Vi har definitivt sett en rörelse för att eliminera engångsdryckvaror växa i kaffebranschen, särskilt under det gångna året. Fler kunder kommer in i våra kaféer med egna koppar och muggar. För speciellt kaffe är glas eller rostfritt stål som inte absorberar starka smaker eller aromer bäst. Vi tycker verkligen om glasögon som tillverkats av Joco, ett australiskt märke som gör en vacker och funktionell produktlinje som är helt plastfri. "- Allie Caran från Toby's Estate

Miir 12oz Travel Tumbler med flip Lock

Caran älskar också den minsta och funktionella designen hos denna tumbler från Miir. "För en termisk krus gillar vi verkligen Miir 12oz vakuumisolerad reserör. Det är super-slät, behåller värmen (och kyla) riktigt bra och läcker inte. "

Hydro Flask 12 oz Läcka Proof Stainless Steel BPA Free Thermos

Strategisk chefredaktör Simone Kitchens använder den här körsbärsröda kolven för sin dagliga koffeindos. "Jag dricker lattes, som är ögonrullande dyrt när man lägger till mandelmjölk och spets och kanske får det is. Jag fick den här termosliknande behållaren till mitt morgonkaffe. Den lätta profilen påminner mig om soppbehållarna vi alla slog runt i grundskolan. "

Otterbox Elevation 20 Tumbler

Vivienne Weidmann av Blue Bottle påminde oss om hur viktigt det är att ett gott lock kan utformas. "Vad jag tycker om designen av detta lock är särskilt att munstycket är tillräckligt stort för att jag ska kunna nypa kaffe utan att bränna mig själv. Och det finns inget utrymme som öppnar för mjölken eller kaffe eller vad jag dricker för att torka upp och samla in där. "Otterbox släppte precis en rad utbytbara lock och tillbehör, inklusive en fransk press för att brygga på farten.

YETI Rambler 20 oz rostfritt stål vakuumisolerad tumbler

Derek Van Heule of Sticks Kaffe Roasting i Mariposa, Kalifornien, brukade arbeta slinging espresso i Brooklyn så han har ett tag att förfina sin tumbler smak. "Yeti Rambler passar in i min bilkopphållare - många resor muggar inte - och det håller mitt kaffe varmt under lång tid. Jag gillar att den är helt enkelt designad och hållbar. "

Contigo Byron vakuumisolerade rostfritt stål reser rån

För något som inte kommer att bryta mot banken eller upprörd dig för mycket om du förlorar det, är Casey Roberts från Everyman Espresso ett fan av denna snap-top-termos. "Contigo-märket är bra, speciellt om du letar efter något som reser bra i en väska."

Kinto Travel Tumbler

Chris och Lindsay Grodski från S & S Cornershop i Springs, New York, älskar dessa enkla japanska tumblers. "Dessa resor tumblers hålla dina drycker varma eller kalla i timmar. Bäst av allt när du är klar du bara tvätta och återanvända. Våra kunder älskar dessa och det gör vi också. "

Zojirushi 12 oz. Rostfritt stål reser rånar

Kaffechef Gina Gerfao från Blue State Coffee vet att det är viktigt att uppmuntra människor om du vill göra verklig förändring. "Vi försöker att stimulera kunder att ta med egen krus genom att erbjuda 50 procent rabatt för dem som tar med sig själva. En del av vårt uppdrag är att minimera vår miljöpåverkan genom hållbara metoder, så vi är alltid nöjda när kunderna tar med sig sin egen reserör eller termos eftersom det hjälper oss att minska avfallet. "Zojirushi har varit en strategistisk favorit i många år så det är en bra plats att börja.

Några Fler Rånar Vi Gillar

Kärlek Temperaturstyrning reser rånar

Om du är en fanatiker om att dricka ditt kaffe till den optimala temperaturen kommer du att älska Embers nya resårsmugg. Batteridriven termos håller någon drink vid perfekt temperatur så länge du behöver. En enkel vridning av botten gör att du kan justera temperaturen. Men om det är för mycket arbete kan du anpassa din mugg genom en app på din telefon.

Klean Kanteen Isolerad Tumbler 16oz + Stål Halm Lock Set

För iced-kaffe huvuden som inte är nere med plast halmavfall, kommer denna termos från hydratisering av alla stjärnor Klean Kanteen med ett rostfritt stål halm och pensel för rengöring. Bäst av allt det kommer att hålla ditt kaffe kallt i timmar.