Folkets val

The Best Trivets på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Foto: Hälsovård hos återförsäljaren.

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om de bästa kastrullarna , krukorna och kokkärlarna och bakar disken innan, hittade vi de bästa trivetserna på Amazon för att sätta på dem. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa gjutjärnstråle

Tramontina Emaljerad Gjutjärn Runda Trivet, 7-tums, Graderad kobolt

4, 2 stjärnor, 902 recensioner

"Det här är verkligen en trivet att sätta en massivt tung och vansinnigt varm nederländsk ugnspott på. Riktigt starkt gjutjärn med gummifötter. Definitivt inte din wimpy wire trivet! "

Bäst rostfritt stål trivet

Oggi Rostfritt Stål Utbyggbart Trivet Med Gummifot

4, 3 stjärnor, 82 recensioner

"Dessa är fantastiska. De fungerar bra, snygga, håll dig bra och tvätta lätt. De är lite dyra, men jag köpte två och kom sedan tillbaka för två för att ge som presenter till någon som verkligen gillade mina. "

Bästa keramiska trivet

Joseph Joseph 70033 Sträck Utökningsbar Silikon Trivet, Svart

4, 8 stjärnor, 102 recensioner

"Det här är min favorit. Det tar upp så lite utrymme, det håller sig helt platt och justeras för att passa en liten gjutjärnspanna eller en plåt. Jag vet att det kommer att skydda mina ytor. Den enda nackdelen? När jag först fick det, glömde jag att jag hade det eftersom det nästan försvann inne i lådan! Tänk på att få lite för värdinna gåvor - det är något som nästan alla kommer att växa till kärlek - speciellt om de har utrymme begränsningar. "

Bästa trivetmatta

Amtop 9 "x 12" Silikongrotthållare, Trivet Mat, Bakgräskök Matbord Matta

4, 6 stjärnor, 227 recensioner

"Denna lilla 9-i-12-tums matta är den perfekta storleken, ser underbar ut och fungerar bra. Jag köpte min att gå under min Mr Coffee Coffee Pot som en barriär mellan potten och min nya bänkskiva. Krukan är på flera timmar på morgonen och blir ganska varmt. Jag ville ha något snyggt och samtidigt skydda min räknare och det passar perfekt. Silikonet torkas lätt efter fläckar eller spill. De dubbelsidiga spåren tillåter luftutrymme så att mattan greppar väl och är inte värmekonduktiv. "

Bästa silikon-trivettuppsättning

PratiPad PLUS 4-i-1 silikonpotthållare, trivets, burköppnare, skedstöd (uppsättning 2)

4, 7 stjärnor, 742 recensioner

"Jag älskar dessa. De fungerar bra som potthållare. Inga problem med brännmärken och de skyddar dina känsliga ytor. De är super lätta att rengöra och de fläckar aldrig som tyget. En liten tvål och vatten och gjort. Jag har officiellt byt ut alla tygpåsar och ugnsväggar i mitt kök med silikon. "

Bästa bambu trivetuppsättning

Lipper International 8821-2 Bamboo Wood Trivets, Set of 2

4, 6 stjärnor, 183 recensioner

"Vackert: Dessa är gjorda av hållbar bambu, vilket är mycket bra för miljön. En liten matolja av träolja och de är redo att gå. Jag skulle köpa mer och ge dem som gåvor. De är ett vackert tillägg och kommer att se väldigt trevligt på mitt bord också !! "

Bästa cork trivet set

IKEA corcho Trivet, mångfärgad uppsättning av 3

4, 3 stjärnor, 201 recensioner

"Jag hittade att dessa skulle vara den perfekta trivet i mitt lilla kök med en hetplatta. Jag kan lägga en kruka på den, en kastrull, en stekpanna, en bakpanna, en muffinspanna, en mugg, en skål, en grill, en plåtkanna, verkligen något av ovanstående. De är stora nog att något mycket bredare än trivet kan balansera lätt. Super lätt och lätt att lagra. Theydon blir inte varm alls, till skillnad från heavy metal eller keramiska trivets, så de kan kastas i en låda precis när du är färdig. "

Bäst trä trivet uppsättning

Natural Wood Trivets för heta diskar (uppsättning av 2)

4, 5 stjärnor, 118 recensioner

"Det här är så söt att jag inte vet om jag vill använda dem för vad de är för! Dessa skulle vara lika vackra som väggdekorationer som de är för kokplattor i köket. Dessa är mycket välbyggda och jag tror ärligt att så länge träet behandlas ordentligt (enligt anvisningarna), kommer de att hålla länge! Definitivt någonting jag måste gå tillbaka till för gåvor till nygifta! "

Bästa platsbesparande trivettuppsättning

Tovolo Tumble Trivets, White - Set of 8

4, 7 stjärnor, 97 recensioner

"Som du var jag skeptisk eftersom de är utomordentligt små. Hur i världen kan de framgångsrikt stödja någon varm kruka, panna, gryta maträtt, etc.? Tro det eller ej, de gör det! För att testa dem placerade jag tre på köksbänken och satte min brita vattenkrukare på dem. Efter avståndet mellan trivetternas ställe stod kanden som en sten. Vad gäller deras förmåga att motstå searing temperaturer utan smältning? En annan A +. Absolut ingen smältning, mjukning eller minskning av stabiliteten. Massiva, rymdbesparande, geniala små suger. "