Folkets val

De bästa bordsskivorna och cyklerna på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om en bärbar dator som godkändes av damerna på The Wing, chiropraktor-rekommenderade kontorsaccessoarer , högt uppskattade stående skrivbord och en ergonomisk knästol , för att vi fortsätter att höra sitt sittande blir döden av oss , här är vi " åter dela in i de bästa under-desk elliptiska och cykler du kan hitta på Amazon. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bäst under-bords elliptisk maskin

Elliptisk träningspassagerare

4 stjärnor, 3 666 recensioner

"Jag är på mitt skrivbord under mycket av dagen och behövde något för att få mig att flytta och inte störa min förmåga att arbeta eller skriva. Detta har visat sig vara fantastiskt. Jag har dåliga knän (från flera år av fångst) och upptäcker att rida på en traditionell cykel är stressig på dem, så jag var nervös att få det här. Visas att det inte har någon inverkan på knäna, och jag kan lätt rida ut tio miles utan att ens tänka på det eller sveda (för att jag är på jobbet, det är viktigt). Jag tog råd från andra granskare och mäter med körsträcka och återställer det varje morgon med mitt dagliga mål i åtanke. Jag har haft det ungefär en vecka och börjar redan känna det på mina övre ben och höfter, så jag vet att det gör något. Den är robust och var lätt att montera (tog cirka fem minuter). Om du är en sitter (arbete, tv, dator etc.) kan du också göra något bra för dig själv. Det här är en no-brainer och ett enkelt sätt att komma tillbaka till träning utan riskfylld inverkan. "

Bäst under-bords elliptisk maskin med justerbart motstånd

Cubii Jr: Desk Elliptical Med Inbyggd Display Monitor

4, 5 stjärnor, 154 recensioner

"Jag älskar Cubii Jr's nya färger! Jag gillar särskilt att jag kan ändra motståndet beroende på hur mycket träning jag vill ha. Om jag bara använder den i bakgrunden kan jag lägga den på en ljusinställning, och om jag verkligen vill ha mer träning kan jag vrida den. Det är verkligen tyst när du använder det också - något som mina medarbetare aldrig skulle märka när jag använder det. "

Bästa elliptiska maskin med Bluetooth

Cubii Pro Under Desk Elliptical

4, 3 stjärnor, 377 recensioner

"Jag köpte detta för ett gemensamt kontor på jobbet, och hittills har jag haft bara bra erfarenheter med det. Det är tillräckligt med ett träningspass som jag inte känner för att jag bara vegeterar när jag sitter vid min dator. Mina medarbetare - åtminstone de som har provat det - verkar gilla det också. Eftersom jag delar mitt skrivbord och inte alla går in i idén om fysisk aktivitet på jobbet, har jag funnit att det är ett bra plus att det också är mycket bärbart. Det är inte alltför tungt, det har ett integrerat bärhandtag och den låga profilen betyder att den kan fastna under ett bord eller någon annanstans ur vägen när den inte används. När det gäller appen, medan det är roligt att se den lilla cykelkillen som pedaler med dig ett tag, kan jag inte säga att jag får för mycket användning av appen överlag. Appen kommer att mata in dina aktiva kalorier direkt till HealthKit om du är en iPhone-användare.

Totalt sett är jag väldigt nöjd med mitt köp. "

Bästa skrivbordssteg

Solig hälsa och fitness Justerbar Twist Stepper, Pink

4, 2 stjärnor, 542 recensioner

"ÄLSKAR den här saken. Jag har haft det i nästan tre år, och det går fortfarande starkt. Det är ett fantastiskt träningspass! Efter fem minuter kommer dina ben att bli täta, och du kommer nästan att bryta en svett. Jag håller det på jobbet under mitt skrivbord och står upp och gör det var 30 till 60 minuter. Efter en åtta timmars dag har jag utarbetat vanligtvis 30 till 45 minuter totalt. Det har verkligen hjälpt till att påskynda viktminskningen och komma tillbaka i form, speciellt när jag följer den med att gå till gymmet efter arbetet. Jag brukade hata att vara så ledig vid mitt skrivbord och inte kunna bränna några kalorier på jobbet. Alla frågar mig alltid var jag fick den och de slutar använda den. Bra köp, värt vartenda öre. "

Bästa underpedalpedalutövare

Vaunn Medical Pedal Exerciser Chrome Frame

4, 3 stjärnor, 676 recensioner

"Jag köpte det här eftersom jag behöver motion, men jag jobbar bokstavligen sju dagar i veckan och har bara inte tid. Jag blev trött på att vara ute av form och gå upp i vikt. Dessa pedaler är väl värda det! De fungerar lika bra som alla $ 100-versioner och jag använder dem hela dagen. Jag tar dem till jobbet och tar dem hem och använder dem där. De är lätta att använda även om du är lite out of shape. De är lätta (så du kan ta dem var som helst), de är tysta och de ger dig träning utan att döda dig. Jag älskar det här och skulle rekommendera det till absolut någon och alla! "

Bäst underpedalpedalutövare med justerbart motstånd

DeskCycle Under Desk Exercise Cykel och Pedal Exerciser

4, 6 stjärnor, 1 929 recensioner

"Jag har använt min DeskCycle i nästan tre år, och jag kan inte rave nog om det. Jag har blivit så van vid att trampa medan jag jobbar som jag har svårt att sitta still i situationer där jag inte har tillgång till det (till exempel möten). Det tar lite att vänja sig i början, men när det blir vana, kommer du att hitta dig själv, medan du skapar kalkylblad utan att ens tänka på det. Jag brukar komma överallt mellan 50 och 70 miles per dag och har till och med inspirerat flera personer jag känner för att få en egen, en av mina kollegor ingår. Jag har en hemma och en på kontoret - den där hemma går på tre års användning och det är fortfarande så tyst som den dag jag köpte den (med daglig användning) och jag har inte ens behövt byta batterierna den digitala displayen ännu. "

Bästa cykel under skrivbordet

Sunny Hälsa & Fitness SF-B0418 Magnetic Mini Exercise Bike

4, 4 stjärnor 796 recensioner

"Jag gick nyligen från jobbet där jag gick aktivt och på mina fötter för nio eller flera timmar om dagen för att arbeta hemifrån på en dator. Jag var mycket orolig för att jag skulle få mycket vikt med att vara mycket stillare, så jag fick det här för att prova. Jag tittade på flera olika typer och modeller och den här verkar vara det bästa värdet och passade mina behov bra. Det tog lite finagling att ta reda på exakt var man skulle placera det så att mina knän inte slår mitt skrivbord, men jag är en pro på att använda den nu. Jag går normalt minst 20 mil per arbetsdag med det, och jag kan känna bränningen när jag är klar. Jag har inte helt bestämt vad som händer med displayen, men jag bryr mig inte heller. Jag gillar hur knoppen fungerar för att justera spänningen också. "