Folkets val

The Best Window Fans på Amazon, enligt Hyperenthusiastic Reviewers

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper (som kuddar ), men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt. Därför har vi People's Choice , där vi hittar de bäst granskade produkterna och utesluter de mest övertygande. Medan vi tidigare har skrivit om de bästa takfläktarna , den bästa lägenhetsvänliga fläkten och en snygg mid-century-modern fan , har vi avrundat de bästa fönsterfläktarna, enligt folket. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

Bästa övergripande fönsterfläkt

Bionaire Twin Reversible Airflow Fönsterfläkt med fjärrkontroll

4 stjärnor, 3 580 omdömen

"Bästa fan jag har hittat någonstans! Jag köpte min första förmodligen för tio år sedan. Nu har vi tre i huset, plus jag har köpt nya att skicka ut till college med mina barn. Den bästa funktionen är att den har en termostat och kan slå sig av och på hela dagen. Jag älskar att veta att jag kan "låta det springa hela dagen" men det går bara att springa när det behövs. Fläkten är kraftfull och ger en bra vind. Det kan vara inställt att blåsa inåt eller utåt, vilket är användbart beroende på om fönstret är på en solig eller skuggig sida av huset. Det kan till och med vara inställt att ha ett fläktslag i och det andra ut, vilket kan vara bra att få cirkulation i ett litet sovsal med bara ett fönster. Det ligger lätt in i vindrutan och hålls på plats genom att stänga toppen ner på den. väldigt lätt att ta in och ut ur fönstret om du vill. "

Bästa fjärrkontrollfönsterfläkt

Bionaire fjärrkontroll fönsterfläkt

4, 1 stjärnor, 184 recensioner

"Jag letade efter något som skulle ersätta min billiga, bullriga lådafläkt för mitt fönster, och jag är mycket nöjd med detta fönsterfläkt. Det är väldigt tyst, även med högsta hastighet, utan att det påverkar prestanda. Om jag sätter min lådafläkt på sin högsta hastighet, så var det som att sova med en jetmotor i rummet. Detta är bara en låg hum. Temperaturmätaren fungerar bra. Jag lämnar bara gruvan hela tiden, men jag testade det för några nätter och det skulle stänga av när det kom till önskad temperatur och börja säkerhetskopiera när det blev hetare, vilket är fantastiskt. Fjärrkontrollen är också en lyx. Jag kan ändra hastigheten utan att behöva gå ur sängen. Jag är väldigt bortskämd. "

Bästa helhusfönsterfläkt

Air King 20-tums helhus fönsterfläkt

4, 2 stjärnor, 542 recensioner

"Vi använde detta istället för en luftkonditionering i år och det fungerade anmärkningsvärt bra. Jag har alltid använt den på låg, förutom när du visar gästerna hur kraftfull det är. Vi sparade hundratals på el som följd, och kände att det gjorde ett bättre jobb att göra huset känt svalt än fönstret luftkonditioneringsapparater. Problemet med luftkonditioneringsapparater är att de skapar fickor av kall luft, så när du rör dig runt i huset känner du ständigt varmare och kallare, vilket gör att du vill sätta dem på högre. Men med detta har hela huset konstant rörlig luft. "

Bästa fönsterfläkt under $ 50

Holmes Dual Blade Twin Window Fan med snabbkopplingstermostat

3.9 stjärnor, 1 279 recensioner

"Jag kan inte sjunga tillräckligt beröm om denna elektriska underverk! Den har inte en utan två fläktar i en bekväm storlek. "Det är bra, men hur är det med luftflödet" frågar du? Det är en annan bra sak om den här fläkten - du får bra luftflöde utan att behöva oroa dig för att skapa en tornado! Men det är inte allt! Låt oss säga att någon bestämt sig för att lämna sin bil i närheten av ditt fönster. Inga problem! Vänd bara omkopplarna från inlopp till utlopp, och - boom! - De kan hålla den otäcka kolmonoxiden ute! Brände du pizza eller stekar du kyckling? Inget problem, mina vänner! Släcka bara den här grejen på avgaserna och rensa de skrajma dofterna rätt ut ur huset! Jag är stolt över denna rimliga prissättning, och jag hoppas att du tycker om det också! "

Bästa elektriskt vridbara enfönsterfläkt

Lasko elektriskt vändbart fönsterfläkt, 16-tums

3, 9 stjärnor, 495 recensioner

"Jag har aldrig spenderat mer än kanske $ 10 på en fläkt i mitt liv, så jag var ganska antsy om att köpa den här, men allvarligt var det absolut värt priset för mig. Det jag älskar mest om det är mångsidigheten. Det är nästan tyst på de "låga" inställningarna, men när du sätter det på "högt" rör det sig mycket luft. Det faktum att du kan vända fram och tillbaka mellan intag och avgaser är verkligen en av försäljningsställena - det är superhurtigt i vårt kombinerade kök / vardagsrum, för när min partner lagar mat kan vi vända på det för att dra ut en hel del värmen den producerar. Om vi ​​öppnar upp alla rum, hjälper det mycket med korsventilation - mycket mer än den fläkten vi använde tidigare. Dessutom har vår gamla byggnad stora radiatorer, som producerar en mängd värme på vintern, och utblåsningsfunktionen, när den placeras i ett fönster nära radiatorn, hjälper mycket med att hålla det alltför varmt. I grund och botten gör det allt jag hoppades det skulle göra, och ett par saker jag inte ens förutse. Jag älskar också hur det formas - det passar fint i fönstret och har en söt retro appeal. Det är också lätt att ta ifrån varandra och sätta ihop för rengöring, vilket är ett stort plus. "

Bästa elektriskt vridbara dubbelfönsterfläkt

Genesis Twin Window Fan med 9-tums blad

3, 9 stjärnor, 283 recensioner

"Efter att jag beställde det här, höll jag på att hålla mina fingrar korsade att jag inte skulle ångra att spendera extra pengar bara för att få en fläkt som kommer att vända luftflödesriktningen med en strömbrytare. Efter att ha ägt den här fläkten i några veckor nu kan jag entydigt säga att jag är verkligen glad att jag spenderade extra pengar. Jag använder den här fönsterväxlaren i mitt kök som har en gammaldags inställning utan att ventilera över kaminen. Nu när jag lagar mat och har den här fläkten inställd på "out" -läget, suger någon rök eller ånga som stiger ur kaminen rakt mot fläkten och ut ur fönstret. Det håller också köket märkbart svalare när jag använder ugnen. Jag finner att jag byter från "in" till "out" -läget mycket under dagen. Det skulle vara en total smärta att manuellt lyfta ut en fläkt och byta den runt i fönstret varje gång. Det är också en lyx att kunna få en fan att blåsa in och en fan som blåser ut luften. Jag gillar den funktionen när jag vill ha något luftbyte i rummet men vill inte att fläkten blåsar i sval utomhusluft. "

Bästa väderbeständiga fönsterfläkt

Lasko 20-tums Weather-Shield Performance Box Fan

4, 1 stjärnor, 429 recensioner

"Jag köpte den här fläkten för att ersätta en fläkt med dubbla blad för att dra mer luft utifrån. Denna fläkt gör det jobbet ganska bra. Den har tre-stegs inställning, uppringning på toppen och en tillräckligt lång ledning. Till skillnad från de flesta boxfans i detta prisklass, har det här ingen ljud från en jetmotor, så det är ett plus. Även om regn här är knappa är det faktum att det är regnbeständigt gott så att det ger dig tid att få ut det ur fönstret, om det börjar regna, utan att skada fläkten eller ditt hem elektriska. Denna fläkt kommer också med två små "ben" som du kan använda för att stå på fläkten på ett bord eller en fast yta. Jag brukade det på natten, och i motsats till andra fans dansar det inte överallt. För priset är det här en bra affär för en enkel lådafläkt. "