Folkets val

De bästa vinterstövlarna för män, enligt hyperenthusiastiska granskare

Anonim

Här tycker vi om att vi tycker om oss som galen (på gott sätt) om de saker vi köper, men så mycket som vi skulle vilja, kan vi inte prova allt . Det är därför vi har People's Choice , där vi hittar de bäst granskade (det är fyra-fem-stjärniga recensioner och massor av dem) och utesluter mest övertygande. Medan vi har skrivit om de bästa vinterstövlarna för kvinnor , de bästa herrarnas regnstövlar , de bästa Chelsea-stövlarna och till och med hur man väderbeständigt dina skor , har vi gått djupt på de bästa herrarnas vinter- och snöstövlar som du kan hitta på Amason. (Observera att recensioner har redigerats för längd och tydlighet.)

De bästa snöfria vinterstövlarna

Original MuckBoots Arctic Sport Mid Outdoor Boot

4, 7 stjärnor, 321 recensioner

"Jag köpte dessa stövlar för några år sedan och kunde inte vara lyckligare med köpet. Jag rekommenderar dessa stövlar till vänner och familj, de är så bekväma. De ser även fint ut med ett veckat par khakis (och långa johns, förstås). Jag tycker att det jag tycker mest om dem är deras underhållsfria underhåll - inga lössar floppar runt i slushen; de faller inte ifrån varandra. När det är -30 grader Fahrenheit, och du måste sitta ute för ett fotbollsmatch, eller du sköljer snön eller släder, det är de som ska få. "

De bästa snöfria vinterstövlarna med dragkedja

Kamik Mäns Greenbay Cold-Weather Boot

4, 3 stjärnor, 1 076 recensioner

"Jag var oroad över att köpa stövlar som den här online. Men jag bodde externt, min sista 300-milsresa till Bismarck visade ingenting. Jag var imponerad av ljusheten för en så stor boot. Det cinchingbandet i ankeln fungerar bra. Den extra cinch på toppen är fin, så att man kan bära byxor inuti [stöveln] eller utsidan. Jag är särskilt imponerad av bågstöd. (De flesta stövlar jag har provat på hade ingen.) När du bär en sådan känga, speciellt om man står för långa längder, är det ett stort plus att ha stöd i bågen. Jag satte dem på och bar dem i huset i ungefär en timme. Bara för att få en känsla av dem, innan de bestämmer sig för att behålla dem. Efter 30 minuter var jag övertygad om att de var det bästa valet för mig. Varm, jag gick ut i snön och kände mig säker i att gå i dessa stövlar. Is, inget problem. Inuti märkte jag att jag behövde lossa toppfilmen, eftersom dessa stövlar är varma . Precis vad jag behövde här i North Dakota. "

De bästa vinterstövlarna med dragkedja och snören

Sorel Mäns Conquest Boot

4.4 stjärnor, 636 recensioner

"Jag hade den bruna färgen i ungefär åtta år tills sömmen ruttade ut sidan, så jag gick med svart den här gången. Jag köpte en storlek större för att säkerställa en bekväm passform med ullsockor på. Du kan spetsa dessa snäva. Jag vandrar med dessa genom snöjakt: ingen glid, inga blåsor. Dessutom ser de bra ut, taktisk stil är svart och den inbyggda gatorkabeln håller snön ur att gå ner inuti. "

De bästa snöskorna för trekking

Columbia Men's Bugaboot Plus III Omni Cold-Weather Boot

4, 4 stjärnor, 682 recensioner

"Jag lade dessa stövlar till det extrema testet på två dagars vandring på Islands näst största glaciär. Jag måste säga, att dessa stövlar gav mig inte bara torra, varma fötter utan också stor tröst när jag trak upp glaciären! Därför rekommenderar jag starkt dessa stövlar till alla resenärer som går ut på någon extremt kallväders semester! "

De bästa väderstövlarna som inte ser ut som vinterskor

Timberland White Ledge Mäns Vattentät Boot

4, 5 stjärnor, 4, 725 recensioner

"Det är svårt för mig att säga tillräckligt bra saker om dessa stövlar. Jag köpte dem ursprungligen medan jag var på college i upstate New York, där vintrar är långa och snöiga och fjädrarna är våta och leriga. Jag trodde att de var ett anständigt snyggt par bekväma stövlar som jag inte skulle ha något emot att bära på klassen på dåliga väder dagar. Vad jag aldrig förväntade mig var så bra och hur länge de skulle utföra i ett brett spektrum av ganska krävande scenarier. "

De bästa fleecefodrade, vattentäta vinterstövlarna

Sorel Mäns Caribou II Boot

4, 4 stjärnor, 683 recensioner

"Jag har använt dessa stövlar genom en rad tuffa stormar i Boston-området i år (djup snödrift, is, våt, tung snö, regn, du heter det!). Under hela detta har dessa stövlar hållit mina fötter ben-torra och toasty-varma. Traction är bra, och passformen är bra. Dessa är förmodligen inte det bästa valet för vandring eller snöskor, eftersom de är lite skrymmande (vilken typ av uppstart av denna typ skulle vara), men jag kan driva en standard utan att ha dem utan problem. "

De bästa Vattentäta Vinterstövlarna med Lace Up

Merrell Mäns Moab Polar Vattentät Vinter Boot

4, 3 stjärnor, 519 recensioner

"Jag köpte Merrell Mäns Moab Polar Vattentäta Vinterstövlar till min man som bär en storlek 12. Han arbetar 16-timmars dagar i alla delar och går över 10 000 steg per dag. Han letade efter en bagage som skulle hålla sig i regnet, snö och is. Det här är den första stöveln som vid slutet av dagen inte skadade fötterna eller lämnar fötterna i blötläggning. Stövlarna ger gott om båge stöd och ger komfort hela dagen. Merrell stöveln är en ankelstöd och ger stabilitet också. Ibland betalar du priset för komfort, och dessa stövlar var värda varje öre. "

De bästa Shearling-fodrade vinterstövlarna / tofflorna

Ugg Mäns Neumel Chukka Boot

4, 7 stjärnor, 445 recensioner

"Älska dessa för semesterkomfort på skidresor upp norrut! Dessa springa lite bredare än de andra stängda Uggarna, så mina stora, breda fötter passar perfekt. Du kan också spruta dem med ett speciellt vatten eller fläckavvisande medel om du går i någon form av snö. De är för trevliga för att jag ska ha på mig i riktigt fula, smutsiga snö, men man, för resor och kalla semester, du kan inte slå dessa. Jag kände mig lite konstig som en kille som köpte Uggs, men min fru sa bara "Lita på mig" och nu kan hon inte få mig ut av dem. "

De bästa snöskorna under $ 100

Kamik Mäns Nationplus Boot

4, 4 stjärnor, 837 recensioner

"Jag var tveksam till att köpa dessa på grund av deras låga pris. Man, blev jag positivt överraskad. De är lätta, bekväma och varma. Om du lägger till i priset är Kamik Nationplus Snow Boot svår att slå. Jag har en storlek 13, 5 eller 14 EE boot, och dessa kör bara lite mindre än några av de andra stövlarna jag har ägt. Med detta sagt passar de bekvämt med min fot med en tunn sockel med sockel och en andra ullsocka. Jag har testat stövlarna i -22 grader Fahrenheit i flera timmar medan jag arbetade på min gård i södra Minnesota och fann att de var nästan lika varma som mina 100 grader Fahrenheit isfiske stövlar och mycket mer bekvämt. "

De bästa vinterstövlarna för under $ 50

Arctiv8 Mäns Isolerade Vattentäta Konstruktion Gummi Sole Winter Snow Boots

4, 2 stjärnor, 431 recensioner

"Det här är några bra stövlar. Jag har ett andra par nu och väntar fortfarande på den första att bära ut. Jag har väldigt stora fötter, så jag fick dem en halvstorlek större. De passar mycket bra med stora strumpor. Jag hämtar rå mjölk för att leva, så jag går in i gårdar och får leka i ko poo mycket. Hittills har jag inga läckor. Kommer att få ett tredje par när jag får dem till försäljning och har lite extra pengar. Väl värt $ 40. Har använt dem i -20 temps. De gjorde okej. Använda bra strumpor. Vid 0 grader eller högre gör de det bra. "

Globalwin Mäns Vattentäta Vinterstövlar

4, 4 stjärnor, 231 recensioner

"Jag hade inte höga förväntningar på dessa stövlar, men de levererade. Första och viktigaste för mig är de vattentäta. Jag vade inte i en flod, men jag slog genom djup snö i flera timmar och mina fötter var torra. Andra i min grupp hade kalla, våta fötter. För det andra är de ganska varmt. Återigen hade jag kvalitetstrumpor, men jag hade inget obehag. För det tredje är de ganska trevliga bekväma. Ankarna är flexibla och jag fick inte någon "kalvbit" eller några blåsor, och jag störde aldrig dem. Slutligen ser de här stövlarna inte ut, det är bara en bonus. "