vänligen ge råd

Kära Wendi Mc-C: Hur organiserar jag min råtta på en handväska?

Anonim

Vad jag gör varje vecka.

Wendi McLendon-Covey är inte bara en komiker och artist. Som vi upptäckte i henne Vad jag inte kan leva utan, hon är en kunnig shopper också. Nu Goldbergs, brudtärna och Reno 911! skådespelerska är också en strategisk kolumnist, tacklar dina brännande frågor om vad man ska köpa och var man ska köpa den. Välkommen till Kära Wendi Mc-C .

Har du en fråga till Wendi ">

Kära Wendi Mc-C,

Trots min bästa ansträngning är min handväska en råtters boet, och jag lever i rädsla för att förlora små saker, som mina nycklar och AirPods, i röra. Några förslag för att hålla min väska organiserade?

Din,
Överväldigad

Kära Överväldigad,

I filmen Amélie var Amélies mamma så snygg att hon dumpade ut sin handväska en gång i veckan, dammsuga den och sätta tillbaka allt på ett ordnat sätt. Det är jag.

Jag kan inte stå med en rörig väska, och det gör mig angelägen om att titta på andra människor att gräva genom sina röriga väskor (speciellt om det är en dyr designerväska! Behandla inte din Chanel som en papperskorg).

Ushonk Trådlös Mini Dammsugare Rechargeable Computer Keyboard Cleaner

Här är vad jag gör - jag ska dumpa allt ut och bokstavligen använda en liten dammsugare i min handväska och min sminkväska. Den Ushonk som jag hittade gjordes för datortangentbord, men det fungerar perfekt för min veckliga rensning ritual på ett sätt som andra dammsugare är lite för besvärliga att. Ushonk gör också en USB-laddningsversion om du föredrar det.

När det gäller lagring, ta dig själv till Target just nu och hämta några sminkväskor från Sonia Kashuk. De kommer i olika färger, former och material, och är användbara för så mycket mer än bara smink.

Sonia Kashuk 2pc Makeup Organizer Set

Dessa fladare, foliolike är bra för iPads eller Kindles, och även pass när du reser.

Sonia Kashuk Barrel Makeup Väska

Jag älskar det tunnformade fallet för saker som laddare och sladdar eftersom det har en verklig struktur.

Sonia Kashuk Rektangel Makeup Bag

Den längre väskan är praktisk för sminkborstar, mascara och eyeliners, eller till och med bara pennor och pennor.

Sonia Kashuk TSA Travel Sminkväska

Och jag älskar de klara påsarna för smink, så jag hittar vad jag behöver snabbt. Den här levereras med påfyllningsbara flaskor som är perfekt anpassade för TSA-krav, men det finns också klara väskor för alla andra ändamål. Din väska bör inte stressa ut dig, så erövra röran och erövra ditt liv.