Jag fortsätter att se detta

Ser små solglasögon hemskt på dig? Prova ett litet par.

Anonim

Var en Julia, inte en Bella.

Snyggt som möjligt, det är svårt att ta små solglasögon på allvar. Perusing TMZ har blivit en övning för att balansera min fascination med kändis kultur med min instinkt för att fnissa hjälplöst på alla de vackra människorna som bär de tonaste minsta glasögonen.

Kan jag berätta för dig en berättelse "> liten - väldigt liten, som solglasögon för en myra. Hädanefter när en vän närmade sig min bil skulle jag lägga mig ner, släppa solglasögonen på och sedan dyka upp och stirra på dem, Skämtet dödade ungefär varje gång. Ett par små solglasögon på ett förhållandevis jättelikt ansikte - inte det värsta skämt jag någonsin har sagt!

Om du vill köpa små solglasögon, bör du köpa små solglasögon. Men om du gör det, rekommenderar jag ödmjukt att du köper ett relativt billigt par. Lilla solglasögon, som gigantiska, ansiktsdunkla Olsen-tvilling solglasögon, är en övergående trend och dina solglasögon dollar kan användas bättre i en mer tidlös stil och storlek.

Om du inte är beredd att lägga till sirenanropet av tumörstorlekar, så är det ett alternativ: små ish solglasögon. Det är en fin kompromiss: De nickar på sina små, trendiga motsvarigheter, men är mer benägna att smickra ditt ansikte i ansikte. Formen spelar inte mycket roll: oval, rund, rektangel - så länge de är på den lilla sidan av normala, är de perfekta för sommaren. Jag föreslår personligen antingen en oval eller en rektangulär ram. Båda kommer att få dig att känna som hjälten i en 90-tal rom-com. Vi genomförde en informell men mycket övertygad omröstning på och känner att du kan få ett billigt och roligt par att rida trenden ut, men att ett prisklass på $ 60 till $ 80 är lämpligt - tillräckligt för att glasögonen kommer att ha lite häft men inte tillräckligt att du är rädd för att lämna dem på stranden medan du simmer.

Små solglasögon under $ 20

62mm Cat Eye Solglasögon

Söta lilla kattögon.

51mm Mini Cat Eye Solglasögon

En tjockare kattögonram och i sköldpadda.

Gia Slim Rectangle Solglasögon

För en 3-D-look, kommer du närmare The Matrix .

Små solglasögon under 100 kronor

Crap Eyewear Paradise Machine Solglasögon

Köp dessa i rött! Köp dessa i rött!

Crap Eyewear Ultra Jungle

Du kan inte berätta här, men det är glittrande .

Crap Eyewear Den nya Riddim Round Solglasögon

Lilla runda - som John Lennon möter Lisa Bonet.

Små solglasögon över 100 dollar

Komono Damon i acetat Champagne

Dessa kan vara små, men de är investeringsglasögon: De får dig genom flera soliga årstider.

Le Specs Luxe Adam Selman x Le Specs Luxe de senaste Lolita Pink Solglasögon

Den berömda Lolita Le Specs är väldigt trendiga, men är också väldigt söta i rosa.

RTCO Tern Solglasögon

Dessa är ur vårt utpekade prisklass, men de är stora och tidlösa och perfekt små ish .

Billiga super-små solglasögon

MINCL / Fashion små ovala solglasögon

För dem som bara vill bli trendiga med teeny-små glasögon: Bär dessa på stranden! Lämna dem på stranden! Beställ ett annat par, om du fortfarande vill ha dem på den tiden!

FANTASTISKA Vintage Slank Oval Solglasögon

Klar att gå ännu mindre? Här går du!

GIFIORE Vintage Retro Cat Eye Solglasögon

Cat-eyed och teeny-liten.