rekommenderas av experter

De viktigaste Pasta-Making Tools, enligt en professionell pasta-maker

Anonim

Ditt kök kan vara den här karbonfyllda hela tiden!

Hemligheten att göra pasta hemma är att det inte är så svårt, särskilt när du har alla de rätta verktygen. Men även beslut som så enkelt som om du ska köpa en hand-crank pasta maskin eller en elektrisk kan snabbt bli skrämmande om du inte har en guide. Behöver du en ravioli-pin, eller kommer en tablett tillräcklig "> Pasta, Pretty Please och trollkarlen bakom de färgglada, handgjorda kopparna av deg som finns på Instagram-kontot Salty Seattle, att gå igenom allt hon använder för att skära, forma, och laga henne kärleksfullt tillverkade och endearingly ljus pasta.

Pastaprodukter

Marcato Atlas Pasta Machine

För de flesta som gör färska pasta hemma är en elektrisk pasta maskin överkill. Men även om du får en blygsam pastahandlare, är det viktigt att investera i en som är korrekt. Det beror på att en pasta maskin är i grunden gjord av två rullar, som börjar vid en bredare bredd och sedan avsmalnar inåt. "När du minskar utrymmet mellan dem, så blir det så att pastaarket blir tunnare och tunnare, och kalibreringen på de två rullarna är väldigt viktigt", förklarar Nicholson. "Så även om det är en 64: e millimeter av, kommer du att ha en sida av pastaplattan som drar och är lite smalare, medan den andra sidan inte tar det lika mycket." Det kommer att lämna din pasta mer benägna att riva, vilket kommer att ångra allt ditt hårda arbete. Ett märke som väldigt mycket löst det här problemet, enligt Nicholson, är Marcato Atlas, ett italienskt företag som har tillverkat dessa pastaprodukter sedan 1930. "Det är en handskruvad version som är kul om du är med någon annan eller ens själv, "Säger hon, och de är pålitliga nog för även de största partierna.

Rullskärare

LaGondola Professional Pasta Cutter Wheel

Ett annat pastaverktyg som är värt att investera i är en rullande skärare. "Du hamnar med att använda dem så mycket i pastaformning att du inte vill ha cheapo, rostfritt stål", säger Nicholson. Också för att dessa mindrekvalitativa är "inte ergonomiskt bekväma, har de inte möjlighet att skära nästan lika bra". Därför gillar hon den här mässingen från LaGondola med ett trähandtag som är tillräckligt tungt för att jämnt och jämnt skiva genom deg utan att du klarar dig i onödan.

Pasta cykel

Marcato Atlas Pasta Cutter Bike

Nicholson har det som hon beskriver som ett kärlekshattat förhållande med pastaklickan, men tricket att göra vänner med den här snygga gadgeten är att inte tänka på det som en cutter men som en målare. Det kommer inte att skära igenom varje linje, konsekvent och fast eftersom det har så många rörliga delar. Men det är ett praktiskt verktyg för "allt som behöver väsentligen, som, ganska exakta rutor eller rektanglar - som Garganelli eller Cannelloni - eller verkligen när som helst du vill skära mycket snabbt." Kom bara ihåg att gå över de utvalda linjerna med ditt trevliga, slät rullande skärare.

Bänkskrapa

OXO Good Grips Multi-Purpose Stainless Steel Scraper

Ett annat måste-verktyg för att göra färsk pasta är en bänkskrapa för att dela deg jämnt och till och med hjälpa till att blanda ingredienser, och Nicholsons absolut favorit är Campbells degkniv. Den är förfalskad av en man i Storbritannien, och Nicholson beskriver den som nonstick och "nästan oförstörbar". Men du måste också beställa den från den här människans Instagram-konto. Ett mer lättillgängligt alternativ som vi gillar är OXO: s rostfria stålskrapa, som inte är smidda utan är pålitligt robust, speciellt för enstaka pastaprodukter.

Ravioli bricka

Marcato Atlas Ravioli Tablet Pasta Maker

Om du är ny för att göra pasta men har ditt hjärta inställt på att göra ravioli rekommenderar Nicholson det här facket, vilket är både lättare att använda än en ravioli-pin och skapar mindre avfall. "Ravioli tabletten har faktiskt perforeringarna på ett överlag. Du rullar en stift över, och stiftet i kombination med dessa perforeringar skär faktiskt ravioli i en rörelse, snarare än att ha ett steg att skära efteråt. "

Rostfritt stål i rostfritt stål

Ateco 5357 Plain Edge Round Cutters i graderade storlekar

Dessa rostfria runda skärvor är bra om du gör tortellini eller cappelletti - pastaprodukter som börjar med cirkulära bitar av deg som sedan formas - men de är också trevliga att hålla i köket, mer generellt. "Du kan använda dem för allt: kex och kakor och pasta och göra roliga Halloween former av saker för mina barn; de kommer mycket praktiskt. Jag tror att det är väldigt bra att ha en uppsättning nestande cirkulära skärare, säger Nicholson.

Skivor

Nordic Ware Natural Aluminum Commercial Bakers Half Sheet (2 Pack)

När din pasta är skuren och formad behöver du en plats för att lagra den eller låt den torka ut lite, speciellt om du inte äter allt på en gång. Och det enklaste sättet att göra detta är att lägga ut din pasta på en plåt. Nicholson rekommenderar att du får fullskaliga arkpannor om du kan för att "du har mer pasta-torkande kraft med det." Men om utrymme är en begränsning, eller om du vill ha något lite mer mångsidigt, få en halvpanna. Och även om du inte behöver dem att vara super slitstarka, eftersom du bara lägger ut pasta på dem och låter dem torka, rekommenderar hon att du håller en uppsättning bara för pasta så att kokkärlet inte snoddar från ugnsvärmen .

Nordic Ware Half Sheet Cover

Du kan också köpa ett lock till halvplåten, vilket gör det lättare att lagra färsk pasta i kylskåpet eller ta det på vägen, om du reser till någon annans hus till middag. Var noga med att köpa locket integrerat med pannan, från samma märke, annars kanske de inte passar.

Bakplåtspapper

Reynolds Cookie Baking Sheets Non-Stick Perkament Paper

Du vill inte lägga ut pasta rakt på metallplåten eftersom det nästan kommer att hålla fast, så var noga med att lägga ner ett stycke pergamentpapper först. Nicholson gillar förkroppsliga lakan, för enkel användning.

Plastfolie

Reynolds Wrap 914 PVC filmrulle med skärlåda, 18-tums

"Jag känner mig väldigt starkt om plastfolie", säger Nicholson - så mycket att hon håller en 18-tums rulle av de saker som är monterade under hennes köksskåp för enkel användning. När du gör pasta använder du mycket plastfolie för att hålla färsk degen från att torka ut. "Du drar alltid ner det, dina händer är blomstrande, så försöker du få ut en liten liten låda och finagle och arbeta med lådan medan du är, du vet att i mitten av att behöva ett extra par händer är det ändå inte en trevlig sak. "Och anledningen till att Nicholson tycker om den 18 tums stora plastplattan är att den är lika bred som hennes halvfackspannor. "Så när du pratar om en halvpanna, kan du gå över den korta riktningen av en halvpanna."

Stapelbara mattorkande brickor med nät

Eppicotispai Beechwood Stackable Food Dryer With Net

Även om du torkar pasta och låt det vila på en plåt är det mer än tillräckligt för de flesta pastaformerna. För fylld pasta som ravioli kan det vara trevligt att låta dessa mer delikta pastor vila på en mattorkande bricka med ett nät. "Även om du lägger arkpannan med pergament och sprinklar den med semolina, om du vet att du arbetar långsamt och du får ut det vid rumstemperatur, kommer fylld pasta fortfarande ibland att hålla sig till pergamentet, säger Nicholson . "De luftiga torkställen cirkulerar luftflödet under, och de är mycket praktiska för rumstemperaturtorkning över en tidsperiod - säg som en timme, en och en halv timme." Det är också trevligt för ett tag av tagliatelle sedan luftflödet säkerställer att "det klumpar inte ner dit på botten som det skulle med en plåt."

Torkställning

VonShef Collapsible Träpasta och Spaghetti Torkningsställ

Sedan hon gör så mycket pasta har Nicholson ett skräddarsyddat torksystem i sitt kök, tillverkat genom att låta långa trädukar från hårdvaruaffären under hennes köksskåp. Men plug-and-play-lösningarna fungerar om du inte är villig att installera mer köksredskap. "Jag använder dem för vilken pasta som helst som en pasta med lång pasta, som fettuccin, tagliatelle, lasagne, pappardelle. Och även om jag i slutändan kommer att nesta dessa pastaer, vilket innebär att de slår in i de små spolarna och sätter dem på en torkbricka eller plåtkorg, tenderar jag fortfarande att hänga dem i några minuter, så att de kan utvecklas lite av en hud på utsidan så att när jag näsar dem, gillar de inte att hålla ihop. "

stockpot

Demeyere John Pawson Stockpot, 8, 5-Quart

När din pasta har gjorts är det dags att laga mat. För den uppgiften gillar Nicholson denna stockpot från Demeyere. "Det är extremt jämnt, och det lagar sig bra, " säger hon. "Jag lagar också på induktion, så det är viktigt för mig självklart att något är magnetiskt."

Cuisinart 766-24 Kocks Classic 8-Quart Stockpot med lock

Men om du inte vill spendera mer än 400 dollar på en stockpot, eller behöver inte oroa dig för att ha induktionsvänlig köksredskap, kommer någon 8, 5 eller 8-kvarts lagerbehållare att göra, som den här välutvärderade en från Cuisinart för under $ 50.

Spindel sil

Helen Chens Asiatiska Kök Stainless Steel Spider Strainer

Nicholson använder en av dessa spindelsträngare för att släppa pastaen i sin stockpot full av (saltat!) Kokande vatten och att försiktigt ta bort en gång det är gjort. Att använda det här verktyget är lättare än att försöka dumpa ut en gallon varmvatten i en kolsyrare och är mindre våldsam än att dra ut en sil från en dubbeldämpande lagerpot som kan vara svårt på pastan. "Det är roligt; när jag undervisar i workshops, inser jag att jag rör pastaen som om det är en bebis. Jag är försiktig med det, säger Nicholson, för "du lägger så mycket arbete på det, och du vill att slutresultatet verkligen blir det bästa det kan vara."