lita på mig jag borde veta

Allt jag tar till Camping (utom tältet)

Anonim

BioLite-kaminen i aktion.

Medan du inte kan förvänta dig att alla varelser tröstar när du camping (det kallas "roughing it" av en anledning), det finns saker du borde äga för att göra din utomhusupplevelse så trevlig som möjligt. Under åren har jag campat otaliga gånger och försökt många bra och inte så bra produkter. Dessa dagar har jag slått ner mina utrustningar till bara de väsentliga med den största avkastningen på investeringen. (Jag kommer att anta att om du har nått denna punkt har du redan väsentliga saker som tält eller sovsäck eller vandringsskor). Från extra pålitliga ljuskällor till garanterat rent vatten är det här sakerna som alla erfaren outdoorsman eller outdoorwoman kommer att vara glad att de tog med sig.

BioLite CampStove 2 Träförbränning och USB Laddningskamin

BioLite CampStove 2 kompletterar två viktiga campinguppgifter samtidigt: det lagar mat och det driver upp små elektriska enheter, t.ex. telefon, kamera eller ficklampa. På vilket sätt? Genom att omvandla värmeenergi till el. Du bygger helt enkelt en liten eld i den här kompakta spisens kammare och slår sedan på sin interna fläkt som styr värmeintensiteten genom att ge mer eller mindre luft till elden. Ju varmare elden, ju mer kraft du genererar, och ju snabbare du kan koka vatten eller laga mat. Jag älskar den här saken eftersom det är ett perfekt exempel på en uppgradering till en klassisk, nödvändig maskinvara.

LifeStraw Go-filterflaska med 2-stegsfiltrering

När du vandrar, klättrar eller bara car-camping, kommer du att kräva mer hydrering än normalt. Men du kommer också att vara mycket längre bort från en tillförlitlig källa till rent dricksvatten. Med detta vattenflaskans filtreringssystem kan du dock dricka nästan allt vatten som finns överallt med straffrihet. Det interna filtret tar bort 99, 9 procent av vattenburna parasiter, bakterier och andra oönskade föroreningar, och varje utbytbart filter kan tjäna upp till 26 liter vatten. Så fortsätt och doppa flaskan i den strömmen, sjön eller floden, skruva på locket och smutsa bort. Drick inte bara havsvatten - det kommer fortfarande inte fungera.

Coleman Quad Pro 800l LED-lyktor

Varje gång jag går på camping, hänger en av de första sakerna på min campingplats-checklista på min Coleman Quad Pro-lyktor någonstans nära mitten av platsen. På det sättet, så snart solen går ner, kan jag tända ett par dussin kvadratmeter med ett tryck på en knapp. Denna lykta använder åtta olika LED-paneler för att skina starkt ljus i 360 grader, och det kan skina på sin ljusaste inställning för nästan en hel dag och på lägsta inställning i mer än två veckor! Varje LED-panel kan också poppas bort för att fungera som en egen mindre lykta, gjutning 180 grader av ljus, eller används som ficklampor.

GCI Outdoor FirePit Rocker Portable Folding Low Rocking Chair

Fällbara stolar är inte precis högteknologiska, är de? Men en lättviktsvippare som använder ett par kolvar för att generera avkopplande gungning i en stol som väger bara 12 pund men kan stödja 250 pund? Det är imponerande teknik, vänner. Jag har använt min GCI Outdoor FirePit Rocker på fyra eller fem campingresor, men oftare använder jag inte saken i min egen bakgård. Vi har stora rottingstil utomhus sittplatser, men uppriktigt sagt är det här bara mer bekvämt. Det har också en kopphållare fäst.

UCO StakeLight Tent Stake med LED Light och Emergency Strobe

Vet du vad som är helt hemskt? Shuffling halv sömn tillbaka mot ditt tält efter ett midnatt natur samtal och kliva på ett tält spel eller trippla över en guyline. Föreställ dig emellertid om stavarna var upplysta, lätt belysa de snören och insatserna som används för att säkra ditt tält samtidigt som du lägger lite ljus i din campingplats. UCO Gear Stakelights är exakt vad de låter som: De är lätta, extrahållfasta aluminiumtältstänger som har LED-lampor inbyggda i axelns övre del. Du kan använda dem som tältstänger eller för att tända en stig, eller du kan släcka de kompakta LED-panelerna och använda dem för belysning i tältet. de är perfekta för att läsa, kontrollera en karta och mer.

RAVPower Solar Charger 16W Solar Panel

Okej, jag vet att jag har gjort en hel del om att roughing det, men du behöver förmodligen ladda din telefon (och kamera och bärbar dator). Med RAVPower Solar Charger kan du jusa upp två enheter samtidigt, förutsatt att du kan få lite direkt solstrålar ned i enhetens fyra paneler. Faktum är att under de rätta förhållandena kan det generera 16 watt ström, vilket kan strömma upp din döda telefon på drygt en timme.

Bildportabel LED-lyktor med takfläkt

Härifrån med det roliga att snubbla över ett tältstycke är det roligt att svita bort i ditt tält, men med en kompakt batteridriven takfläkt som vrider över huvudet blir tältet mycket kallare och mer tolerabelt även på en varm sommar natt. Och som Bild Camping Lantern och takfläkt har också tre banker av LED-lampor, kan du njuta av belysning med belysning tillsammans med din luftcirkulation. En uppsättning batterier ska få dig om tre nätter av kylning.