lita på mig jag borde veta

Allt jag använder för att arbeta under resan

Anonim

Inga lediga dagar.

Av någon anledning undertecknade jag mig själv för en maratonlängdspår i de schweiziska alperna senare i år. Jag är inte helt redo för det, så jag måste få mig i betydligt bättre form de närmaste månaderna. Som vanligt har jag dock mycket resor planerat under de närmaste månaderna, och som alla som övar regelbundet kommer att berätta för dig är resan ett utmärkt sätt att helt förstöra din träningspass.

För att hålla mig passande när du reser (och utan gym), packar jag ett par val av reseutrustningar i mitt bagage tillsammans med min bärbara dator, tandborste och kläder. Det gör det möjligt för mig att göra både styrketräning och få lite konditionsträning utan att ta upp lite utrymme - mycket gör det också bra skrivbord träningsutrustning. Med dessa kompakta, bärbara träningsredskap finns det ingen ursäkt för att hoppa över ett träningspass. (Förlåt!)

CUXUS 11 st. Resistance Band Set

För att bygga muskler använder mina föredragna övningar fria vikter, men mitt par 50-pounds hantlar uppväger hela min uppsättning motståndsband med ca 97 pund, så det är inte bara praktiskt att resa med dem. Medan Cuxus Resistance Bands inte är lika tillfredsställande som de egentliga vikterna, kan CUXUS Resistance Bands ge mig en bra anaerob träning, riktad mot biceps, delts, quads och mycket mer. Du behöver bara räkna ut rätt bandkombinationer för att approximera dina standardvikter (de blåa och svarta banden som paras tillsammans skapar till exempel cirka 50 pund motstånd). Eftersom du enkelt kan använda dessa band genom att slingra dem under dina fötter, gör det verkligen möjligt för dig att slutföra träningsövningar överallt.

Survival & Cross Jump Rope

Jag tycker inte om hopphopp väldigt mycket. Men jag gillar att få regelbunden konditionsträning. När jag inte kan komma igång på grund av resor, väder eller en enkel brist på ledig tid, löser jag mig ofta för den här klassiska högeffektiva verksamheten, eftersom det inte är så kul att det betyder att det fungerar. Det låga priset, högkvalitativa Survival & Cross Jump-linan gör att du kan anpassa ledningslängden till din idealstorlek, och du kan piska upp den där saker i högsta hastighet tack vare stålkullagerna som är inbyggda i varje handtag. Det finns ingen fördröjning eller maximal hastighet med den här saken, så även du faktiska hoppa-rep aficionados kommer att vilja använda den.

NSD Power Essential Spinner Gyroskopisk handled och underarmsövning

När min vän och tidigare kollegie rumskamrat först visade mig hans NSD Spinner, var jag skeptisk. När han fortsatte att prata om det nästan varje gång vi hängde, var jag som, "Okej, fick det; du gillar saken. "När han fick mig en som en födelsedagspresent senare det året, tänkte jag att jag lika bra kan försöka lära mig hur man använder den jävla saken.

Och nu tio år på, är jag glad att jag gjorde det. Eftersom det är konstigt som det ser ut när det är i funktion, och lite frustrerande när det gäller att behärska sin användning, ger den här gyroskopiska spinngruppen baseball-storlek dig en bra arm träning, och den kan resa överallt. När du har sfärens inre gyroskop i rörelse (spinning i två olika, motsatta riktningar, i själva verket), måste du slutföra snabba, kontrollerade cirkulära handrörelser för att hålla saken snurrande. På så sätt engagerar du musklerna hela vägen från fingrarna till axlarna. Ju snabbare du flyttar din hand och arm, desto större ansträngning krävs för att hålla den stabil och snurra, och desto bättre träning.

TRX Hem 2

Du kan verkligen få en full kroppsövning med hjälp av några band av supersträngt vävt nylon. Metallkrokarna ansluter till ett dörrankare (i grunden en tjock kudde med en annan tygslinga som du sitter bakom en stängd dörr), vilket gör att du kan göra bröstpressar och avvisade tryckningar direkt i dörren. De flesta hotelldörrar kommer att rymma repen bara bra, även om dörren till mitt hemkontor gjorde några stönande ljud som gav mig paus. Med praktiken har TRX Suspension Trainer gjort det möjligt för mig att använda min egen kroppsvikt för att rikta och utveckla i princip alla större muskelgrupper.

IronMind Captains of Crush Hand Gripper

Jag har alltid en uppsättning av dessa i min bil och till och med min skrivbordslåda. Upprepad klämning av ett par metalldoppar som är fästa vid varandra med en fjäder kanske inte låter som mycket kul, men det är ett bra sätt att bygga upp musklerna i din hand och underarm, som alla är viktiga för andra träningsaktiviteter gör pull-ups, till exempel), för att inte tala om vardagliga aktiviteter. Om du ska gå till så kallade fåfängds muskler, kommer de definierade underarmarna att hjälpa resten av kroppen att se mer passform - de tenderar också att bli utsatta mer än andra delar av kroppen.

Columbia Sportkläder Montrail Variant XSR Skor

Jag älskar dessa skor. De var speciellt konstruerade för körningar som har både belagda ytor och spår och tack vare deras måttliga slitmönster och seriösa dämpning och stöd, fungerar de bra (eller låter dig fungera bra) på alla olika typer av ytor. Titta, om jag gick ut på en tio mils bergskramning skulle jag nog använda skor med en mer aggressiv slitbana, och för vägkörningar bara skulle jag välja lättare skor, men när jag reser delar jag alltid skillnaden och ta med dessa mångsidiga, bekväma trail- och färdskidskor.

HyperGo After Sports Wipes, Full Body Wipes, 20 Count

Tillbaka när jag arbetade på en byrå i Los Angeles var mina dagar ofta tio timmar lång, för att inte tala om de 45 minuters plusa pendlar på båda hållen. Att försöka passa träning i, skulle en vän och jag få i en daglig lunchtid kör och calisthenics session, men för att det inte fanns någon dusch på jobbet, skulle jag behöva ge mig en bra torkning efteråt. Med en 12-tums-12-tums HyperGo After Sports Wipe kan du städa dig bort på nolltid, ta bort svett, smuts och olika andra lukt. Att använda två är ofta tillrådligt. Och när du reser och inte är säker på om du kommer få tillgång till en träning efter träning, är de värda deras vikt i guld. Faktum är att du förmodligen vill använda dem efter ett långdistansflyg, även utan träning.